Fiat - Telepathy

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1934 defa incelendi
  • Süre: 01:22
  • 2012 Yapımı
  • star star 35 / 2,06  

Fiat

Fiat Telepathy sistemi araç üzerine yerleştirilen özel bir ünite yardımı ile aracın elektronik sistemlerine entegre şekilde çalışır. Araç üzerinde üretilen veriler işlenerek kullanıcılara Fiat Çağrı Merkezi, Fiat Güvenlik Merkezi, Fiat Acil Yol Yardım gibi birimler tarafından 7 gün 24 saat verile... devamını oku >

Fiat Reklamı Hakkında :Fiat Telepathy sistemi araç üzerine yerleştirilen özel bir ünite yardımı ile aracın elektronik sistemlerine entegre şekilde çalışır. Araç üzerinde üretilen veriler işlenerek kullanıcılara Fiat Çağrı Merkezi, Fiat Güvenlik Merkezi, Fiat Acil Yol Yardım gibi birimler tarafından 7 gün 24 saat verilen hizmetlere dönüştürülür. Araç ile ilgili detaylı bilgi ve raporlar sunulur.

Fiat Telepathy'nin bir ilk olmasını sağlayan özelliği birbirinden farklı çok sayıdaki katma değerli hizmeti bir bütün halinde sunmasıdır. Tüm bu hizmetler Fiat ve AB kalite standartlarında kullanıcıları ile buluşmaktadır.

Fiat Telepathy araç üzerinde oluşan arızaların büyümeden tespiti edilmesini ve gecikmeden müdahale edilmesini sağlayarak kullanıcıların can ve mal güvenliklerini koruma altına almaktadır.

Fiat Telepathy sistemi ile aracınız çalınma riskine karşı güvence altına alınmıştır. Aracınızın çalınması durumunda yerini kolayca tespiti mümkün olmaktadır. Fiat Telepathy, özel bir ünite yardımıyla kullanıcı ile sesli iletişime geçer. Araç üzerinden sağlanan iletişim ile güvenli sürüş sağlanmış olur.

Fiat Telepathy aracınızın ve çalışanlarınızın performans ve verimliliğini arttırmanıza yardımcı olacak detaylı rapor ve grafikleri kullanımınıza sunar. İsterseniz bu bilgiler doğrudan şirketinizin sistemlerine de aktarılabilir.