Elysium Serene Kandilli

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2200 defa incelendi
  • Süre: 00:30
  • 2013 Yapımı
  • star star 48 / 2,27  

Alışveriş Rehberi

Elysium SereneKandilli, 25 bin 500 metrekarelik bir alanda %85'i yeşile ayrılan bir plato üzerinde yer alıyor. Yine de Elysium "Serene", Kandilli'nin renkleri ile yetinmeyip, çevre düzenlemesi ve su alanları ile yaşamınızı adeta daha çok yeşile, daha çok maviye boyuyor. Elysium "Serene" Kandilli, İ... devamını oku >

Alışveriş Rehberi Reklamı Hakkında :Elysium SereneKandilli, 25 bin 500 metrekarelik bir alanda %85'i yeşile ayrılan bir plato üzerinde yer alıyor. Yine de Elysium "Serene", Kandilli'nin renkleri ile yetinmeyip, çevre düzenlemesi ve su alanları ile yaşamınızı adeta daha çok yeşile, daha çok maviye boyuyor.

Elysium "Serene" Kandilli, İstanbul'un en sağlam zeminlerinden birinde, en son teknolojilerle inşa edilen 17 Konak'taki 136 Adet Bağımsız Bölüm'den oluşuyor. Dayanıklılık kadar estetikten de ödün vermeyen Elysium "Serene", iç ve dış tasarımları ile Kandilli sırtlarına çok yakışıyor. Kullanılan uluslararası standartlardaki iç ve dış yapı malzemeleri ve tüm tedarikçileriyle, lüks konut kategorisinin kalite standartlarını yukarı taşıyor. "Akıllı Ev" sistem ve donanımları ile doğaya ihanet etmeyen modern bir yaşamın hiç de zor olmadığını gösteriyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları ile günün yorgunluğundan arındırırken, çocuk oyun alanları ile her yaştaki sakinlerini memnun ediyor. Gün içerisinde ihtiyaç duyulabilecek birçok şeyi bir arada sunan kompleks içinde ayrıca mini market ve güzellik salonu da yer alıyor. Öte yandan otopark alanları, güvenlik sistem ve hizmetleri ile önemli altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor. Doğa ve konfor bir yana dursun, hayat başladığında ortak yaşam alanlarında kurulacak dostluklar ve yaşanacak nice hikayenin hepsi, kısacası Elysium "Serene", bize göre "Kandilli'de yaşamanız için yeni bir neden…"

Kandilli'yi en iyi doğa ve yaşanmışlık tarif eder. Elysium "Serene" Kandilli ile bunlara bir de seçkin ailelerin tercihi çağdaş yaşam koşulları ekleniyor