Dimes - Aleyna Tilki

  • 3 yıl önce eklendi
  • 861 defa incelendi
  • Süre: 00:42
  • 2021 Yapımı
  • star star star star star 19 / 5  

Dimes

Türkiye’nin önde gelen içecek markası DİMES, Hayata Başka Bak felsefesiyle tüketicilerine ilham vermeye devam ediyor. DİMES, içecek şirketi vizyonu kapsamında tüketiciye sunduğu Smoothie ve Milkshake ürünleri için, bu ürünlerin ruhuna uygun, dinamik ve renkli bir reklam kampanyası hazırladı. İlkle... devamını oku >

Dimes Reklamı Hakkında :

Türkiye’nin önde gelen içecek markası DİMES, Hayata Başka Bak felsefesiyle tüketicilerine ilham vermeye devam ediyor. DİMES, içecek şirketi vizyonu kapsamında tüketiciye sunduğu Smoothie ve Milkshake ürünleri için, bu ürünlerin ruhuna uygun, dinamik ve renkli bir reklam kampanyası hazırladı.

İlklerin markası DİMES, bu kampanyasında da bir ilke imza atarak, bir müzik starını ilk kez TikTok fenomenleriyle bir araya getirdi. Reklamania Creative ve kendi bünyesinde bulunan dijital strateji & iletişim ajansı Cats & Dogs iş birliğinde hazırlanan DİMES kampanyasında, Türkiye’de müzik sektörünün yıldız ismi, yaptığı tüm işlerle başarı ve rekora koşan Aleyna Tilki, toplam takipçi sayısı 30 milyona yaklaşan TikTok fenomenleriyle birlikte yer alıyor. Aleyna Tilki, reklamdaki müziğin yanı sıra, bir de video klip hazırladı ve bu video klip de ayrıca yayına girecek.