BP - I Am The Pompacı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2535 defa incelendi
  • Süre: 02:17
  • 2014 Yapımı
  • star star star 54 / 2,76  

BP Petrol

Mustafa Sandal’ın Detay isimli albümünde yer alan “Bombacı” şarkısının “I am the Pompacı” adlı yeni versiyonu BP’nin viral videosunda sanal alemi sallıyor. BP ile Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz sene başlayan işbirliğinin son sürprizi “I am the Pompacı” şarkısı oldu. Çekimlerinde yaklaşık 75 kişinin ... devamını oku >

BP Petrol Reklamı Hakkında :
Mustafa Sandal’ın Detay isimli albümünde yer alan “Bombacı” şarkısının “I am the Pompacı” adlı yeni versiyonu BP’nin viral videosunda sanal alemi sallıyor.
BP ile Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz sene başlayan işbirliğinin son sürprizi “I am the Pompacı” şarkısı oldu. Çekimlerinde yaklaşık 75 kişinin yer aldığı, BP istasyonunda gerçekleşen videoda Mustafa Sandal’ın “Bombacı” isimli şarkısını yeniden yorumlayan bir pompacıyla karşılaşması konu ediliyor.
Sosyal medyada büyük ilgi gören, şarkının yeni aranjmanı ve eğlenceli sözleriyle bu yaza damgasını vurması bekleniyor. Video ayrıca yakın geçmişte sosyal medyada ilgi gören diğer içeriklere verdiği referanslarla da ilgi çekiyor.
Şarkının yeni aranjmanı ve videosu ile ilgili konuşan Mustafa Sandal “İlk çıktığı dönemde çok fazla yankı bulamasa da “Bombacı” benim favori şarkılarımdan biriydi hep. Yeni hali ve videosuyla çok daha eğlenceli oldu. Bu kez çok daha fazla ses getireceğine inanıyorum” dedi.
Kampanya hakkında konuşan BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ise "Geçtiğimiz yıl Mustafa Sandal ile başlattığımız işbirliğimiz bu yıl farklı mecraları da kapsayacak şekilde devam ediyor. BP olarak, ürünlerimizin yanısıra müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini de çok önemsiyoruz. Müşteri tercihlerinin hep BP'den yana olmasında, bunun sürdürülebilirliğinde akaryakıt istasyonlarımızdaki pompacı arkadaşlarımızın kilit rol oynadığına inanıyoruz. Bu viral videoda da bu inancımızı vurgulamak istedik. Pompacılar istasyonlarımızda müşterilerimiz ile ilk iletişim kuran arkadaşlarımız ve burada üstlendikleri rol gerçekten çok önemli” dedi.