Bingo Matik - Nar

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3473 defa incelendi
  • Süre: 00:32
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 114 / 3,76  

Bingo

Bingo Matik Toz Deterjan, yeni perkarbonatlı güçlü formülü sayesinde nar lekesinden sonsuza dek kurtulmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor! Çamaşırların ezeli düşmanı nar lekesinde bile %100 etkili olan Bingo Matik Toz Deterjan’ın yeni reklam filmi izleyici ile buluştu. TBWA\ISTANBUL tarafınd... devamını oku >

Bingo Reklamı Hakkında :Bingo Matik Toz Deterjan, yeni perkarbonatlı güçlü formülü sayesinde nar lekesinden sonsuza dek kurtulmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor!

Çamaşırların ezeli düşmanı nar lekesinde bile %100 etkili olan Bingo Matik Toz Deterjan’ın yeni reklam filmi izleyici ile buluştu. TBWA\ISTANBUL tarafından hazırlanan ve 10 Nisan’da izleyici ile buluşan reklam filminin çekimleri Film Sokağı Stüdyoları’nda gerçekleşti. Çekimlerin 16 saat sürdüğü reklam filminin yönetmenliğini Müfit Samık, müziklerini ise Emre Irmak üstlendi.

Beethoven’ın 5. Senfonisi’nin “Na Na Na Naaaar” efekti ile yeniden yorumlandığı reklam filminde, nar yerken tüm kıyafetlerini nar lekesine bulayan baba ve çocuğu fark eden anne, müthiş bir endişeye kapılıyor. Korkusu ailesi tarafından anlaşılmayan anneyi ise her zamanki gibi Bingo anlıyor!

Nar lekesi karşısında gerilim dozunun epey arttığı reklam filminin senaryosunda Bingo Matik Toz Deterjan, nar lekelerinde bile yüzde 100 etkili olan perkarbonatlı özel formülü ile ön plana çıkıyor.