Bimeks - İndirime Giren Ürünün Fiyatı İade

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1895 defa incelendi
  • Süre: 00:45
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 45 / 3,96  

Bimeks

Satın aldığın ürünün ertesi gün indirime girdiğini görmek istemezdin değil mi? Diğerleri buna şanssızlık diyebilir, Bimeksliler ise fiyat değişimleri yüzünden mağdur olmaz. Bimeks mağazalarından veya bimeks.com.tr çevrimiçi mağazasından satın aldığın bir ürün üç gün içerisinde indirime girerse, Bik... devamını oku >

Bimeks Reklamı Hakkında :Satın aldığın ürünün ertesi gün indirime girdiğini görmek istemezdin değil mi? Diğerleri buna şanssızlık diyebilir, Bimeksliler ise fiyat değişimleri yüzünden mağdur olmaz.

Bimeks mağazalarından veya bimeks.com.tr çevrimiçi mağazasından satın aldığın bir ürün üç gün içerisinde indirime girerse, Bikazançlı hizmeti sayesinde aradaki fiyat farkını geri alırsın.

Ürünün indirimli fiyatı ile senin ödediğin fiyat arasındaki fark hesaplandıktan sonra bunu sana bildiriyoruz. Ortaya çıkan fark 15 gün içinde BiPara olarak cebinde oluyor.

BiPara ile yalnızca çevrimiçi mağazamızdan değil, bizzat Bimeks mağazalarından da alışveriş yapabilirsin. 1 BiPara 1 TL değerindedir ve istediğin tüm ürünlerde BiPara’larını kullanabilirsin.

1 Ocak–30 Haziran arasında kazandığın BiPara’larını aynı yılın 31 Aralık tarihine kadar kullanman gerekiyor. 1 Temmuz-31 Aralık döneminde kazandıklarını ise sonraki yılın haziran ayının son gününe kadar harcamalısın.

Artık “fiyatı düşer, mağdur olurum” diye endişenmene, ihtiyaçlarını ertelemene gerek yok. Düşerse düşsün, sen aradaki fiyat farkını cebinde bil Bimeksli.