Bimeks - Bi Dakka Hizmeti

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2196 defa incelendi
  • Süre: 00:38
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 14 / 3,71  

Bimeks

Artık istediğin teknolojik ürüne hemen kavuşmak için evinden çıkmana gerek yok. Bimeks.com.tr’den vereceğin siparişe Bidakka, Bidakka Ekspres ve Bidakka Zamanlı hizmetlerinden birini ekle, ürünün 3 saat içinde kapında olsun. Bidakka hizmetinden İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Eskişehir, Trab... devamını oku >

Bimeks Reklamı Hakkında :Artık istediğin teknolojik ürüne hemen kavuşmak için evinden çıkmana gerek yok. Bimeks.com.tr’den vereceğin siparişe Bidakka, Bidakka Ekspres ve Bidakka Zamanlı hizmetlerinden birini ekle, ürünün 3 saat içinde kapında olsun.

Bidakka hizmetinden İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Eskişehir, Trabzon, İzmit, Fethiye, Düzce, Bafra ve Antalya’daki Bimeksliler faydalanabiliyor. Alışverişini tamamlamadan önce karşına çıkacak kargo aşamasında Bidakka seçeneklerini görebilirsin.

Bidakka ile sipariş ettiğin ürün, siparişini verdiğin ve ulaştırılmasını istediğin zamana, adresine ve seçtiğiniz hizmet türüne göre 30 dakika ile 180 dakika arasında kapında olur. Siparişinin tahmini teslim süresini ve ücretlendirmeyi de adres bilgilerini girmeni istediğimiz ekranda göreceksin.

Olası sorunları daha yaşanmadan engellememiz ve siparişini olabilecek en kısa sürede sana ulaştırabilmemiz için adres ve irtibat bilgilerini eksiksiz girmen çok önemli.

Daha önce hiç Bimeks web mağazasından alışveriş yapmadıysan, 3D güvenlik kodları ya da sanal kart ile Bidakka’dan yararlanabilirsin.

Şimdi Bimeks’in 30 bini aşkın ürün çeşidinden istediğini seçebilir ve evinin konforundan ayrılmadan dakikalar içerisinde teslim alabilirsin. Unutma, zamanlaman iyi olursa çay oturana kadar orada olabiliriz.