Aytemiz - Artık Daha Güçlüyüz

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2017 defa incelendi
  • Süre: 00:18
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 48 / 3,85  

Aytemiz

Transfer rekoru kırarak bayi sayısını 455’e çıkaran Aytemiz, ‘Artık Daha Güçlüyüz’ sloganı ile yeni reklam filmini yayınlamaya başladı.  Bu yıl 155 yeni istasyonu bünyesine katarak, sözleşmeli bayi sayısını 455’e çıkaran Aytemiz, yeni reklam filminde “Artık Daha Güçlüyüz” sloganı ile tüketicil... devamını oku >

Aytemiz Reklamı Hakkında :Transfer rekoru kırarak bayi sayısını 455’e çıkaran Aytemiz, ‘Artık Daha Güçlüyüz’ sloganı ile yeni reklam filmini yayınlamaya başladı.

 Bu yıl 155 yeni istasyonu bünyesine katarak, sözleşmeli bayi sayısını 455’e çıkaran Aytemiz, yeni reklam filminde “Artık Daha Güçlüyüz” sloganı ile tüketicilerine ulaşıyor. 2015 yılında da akaryakıt bayi transferi rekorunu kırarak, 2010 yılındaki başarısını yenileyen Aytemiz, bu başarısını, yayınlanmaya başlayan yeni reklam filmi üzerinden kamuoyu ile paylaşıyor. Ağustos 2010- 2015 aralığındaki EPDK istasyon sayısı verileri baz alınarak oluşturulan reklam filmi metninde, “Aytemiz’i son beş yılda akaryakıt sektörünün en hızlı büyüyen markası yaptığınız için teşekkür ederiz. Bugün Türkiye’nin her köşesine yayılmış yüzlerce istasyonumuzla hizmetinizdeyiz. Artık daha güçlüyüz” ifadesine yer verildi.

Kısa bir süre içerisinde sektörün en büyük 5 oyuncusundan biri olma hedefiyle hareket ettiklerini belirten Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Aytemiz olarak öncelikli hedeflerini sağlıklı ve hızlı büyüme olduğunu söyledi. Aytemiz’in marka iletişimi için 2015 yılında güçlenen kurumsal yapısını ve yurt çapında katlanarak büyüyen bayi organizasyonunu odağına alan bir kampanya yürüteceğini dile getiren Ahmet Eke, projeye nasıl karar verdiklerini ve kampanya hedeflerini şöyle anlattı: “2015 bizim için önemli bir atılım yılı oldu. Hem güçlenen sermaye yapımız hem de büyüyen istasyon ağımız sayesinde Aytemiz bugün, Türkiye akaryakıt sektörünün en önde gelen oyuncularından biri haline geldi. Biz de tüm müşterilerimizle geldiğimiz bu yeni noktayı ve atılım yılımızda gerçekleştirdiklerimizi paylaşacak bir kampanya hazırladık. Aytemiz son beş yılın akaryakıt sektöründe en önemli büyümesini gerçekleştiren marka oldu. Bununla gurur duyuyoruz ve bizi bu noktaya taşıyan çalışanlarımıza, bayilerimize ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”

Aytemiz'i son beş yılda en hızlı büyüyen markasi yaptığınız için teşekkür ederiz. Bugün Türkiye'nin her köşesine yayılmış yüzlerce istasyonumuz ile hizmetinizdeyiz.

Artık daha güçlüyüz..