Akbank - Kuruşunun Değerini Bilen Tarifeler

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2060 defa incelendi
  • Süre: 01:03
  • 2015 Yapımı
  • star star star star star 12 / 4,67  

Akbank

KOBİ'lere yaptıkları bankacılık işlemlerine uygun tarifeyi seçerek sabit ücret ödemelerine imkan sağlayan "Kuruşun Değerini Bilen Tarifeler"i sunuyor. KOBİ'ler böylece bankacılık işlemleri için ne kadar ücret ödeyeceğini baştan biliyor. Örneğin işlemlerini daha çok internetten yapanlar için KOTA Di... devamını oku >

Akbank Reklamı Hakkında :KOBİ'lere yaptıkları bankacılık işlemlerine uygun tarifeyi seçerek sabit ücret ödemelerine imkan sağlayan "Kuruşun Değerini Bilen Tarifeler"i sunuyor. KOBİ'ler böylece bankacılık işlemleri için ne kadar ücret ödeyeceğini baştan biliyor.

Örneğin işlemlerini daha çok internetten yapanlar için KOTA Direkt, satışlarını ağırlıklı POS ile gerçekleştirenler için KOTA POS veya çok yüksek montanda işlem yapanlar için KOTA Yıllık tarife seçeneklerini sunuyor. Ağırlıkla tercih edilen KOTA Esnaf Yıllık tarifesinde ise baştan tek bir ücret ödenerek Akbank Şubelerinden 60 adet TL havale, TL EFT ve çek tahsilatı yapılabiliyor, 1 adet 10 yapraklı çek karnesi alınabiliyor ve ayrıca hesap işletim ücreti muafiyeti sağlanıyor.

KOBİ tarifelerine, Akbank şubelerinin yanı sıra Akbank Direkt İnternet'ten de başvurabilecekler.