Akbank Direkt İşim

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2632 defa incelendi
  • Süre: 00:30
  • 2014 Yapımı
  • star star star 45 / 3,16  

Akbank

Akbank Direkt İşim ile artık hem şirket hem de bireysel hesaplarınızı tek bir platform üzerinden takip edebilirsiniz. Üstelik bununla birlikte Akbank Direkt’te işlemlerinizin takibini çok daha kolaylaştıran fonksiyonlar da hizmetinizde! Sadece Akbank Direkt İşim kullanan müşterilerimizin kullanabil... devamını oku >

Akbank Reklamı Hakkında :Akbank Direkt İşim ile artık hem şirket hem de bireysel hesaplarınızı tek bir platform üzerinden takip edebilirsiniz. Üstelik bununla birlikte Akbank Direkt’te işlemlerinizin takibini çok daha kolaylaştıran fonksiyonlar da hizmetinizde!

Sadece Akbank Direkt İşim kullanan müşterilerimizin kullanabileceği “Nakit Akışı” ile gelir-gider takibinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Geçmiş dönem harcamalarınızdan, gelecek dönem girdi-çıktı yaratacak olan tüm işlemlerinizi Nakit Akışı’nızda görüntüleyebilirsiniz.

Üye işyerinize ait pos işlemlerinizi kolaylıkla görüntüleyebilir ve takip edebilirsiniz. Akbank Direkt’te bulunan “limitler” kartından şirketinizin kalan limitlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Üstelik, Akbank Direkt’te bulunan Ajanda ile hesaplarınızdaki tüm nakit işlemleri zamanları ile birlikte takip edebilirsiniz. Bankamız tarafından eklenen hatırlatmaları görüntüleyebileceğiniz gibi, dilerseniz kendiniz için önemli olan tarih ve işlemleri de Ajanda’nıza kaydedebilirsiniz.