Air Hogs Helikopter

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4474 defa incelendi
  • Süre: 02:44
  • 2012 Yapımı
  • star star star 91 / 2,93  

Air Hogs

Air Hogs Etiketler : Air Hogs Kamerakopter, Air Hogs Vectron Wave, Air Hogs Ufo, Air Hogs Zero Gravity Laser, Air Hogs Sharp Shooter, Air Hogs Sind Flyers, Air Hogs Türkiye, Air Hogs Vectron Wave Uçan DAire Ufo  Yerçekimine Meydan Oku ! Air Hogs uzaktan kumandalı, duvarda ve tav... devamını oku >

Air Hogs Reklamı Hakkında :
Air Hogs Etiketler : Air Hogs Kamerakopter, Air Hogs Vectron Wave, Air Hogs Ufo, Air Hogs Zero Gravity Laser, Air Hogs Sharp Shooter, Air Hogs Sind Flyers, Air Hogs Türkiye, Air Hogs Vectron Wave Uçan DAire Ufo 

Yerçekimine Meydan Oku !

Air Hogs uzaktan kumandalı, duvarda ve tavanda baş aşağı giden araçlar, sarkıtabilir kancası ile kargo taşıyan kurtarma helikopteri, elinin üzerinde uçan UFO ve daha bir çoğu ile yerçekimine meydan oku!

Wind Flyers Serbest Uçuş 

Açık havaya çıkıyoruz! Bahçe ve parkta eğlenceli uçuş! Uçuş süresi şarj etme süresi ile aynı. Daha çok şarj, daha çok uçuş! (90 saniyeye kadar)

Fly Crane Kurtarma Helikopteri 

Uzaktan kumandalı kurtarma helikopteri ile kurtarılacak ve taşınacak çok yük var! Kancayı sarkıt, sepet ile kargoyu al ve taşı.

Air Hogs Vectron Wave

Sadece elini kullanarak kontrol ettiğin UFO! Elin ya da mobilyalalrın üzerinde otomatik olarak yükselir. Yüksekliğe duyarlı teknolojisi ile uçuşa devam... Arkadaşlarına fırlat ve yakala!

Air Hogs Vectron Wave Uzay Savaşı

UFO'larla savaşa sen de katıl! Teknoloji harikası lazer silahınla nişan al! Lazer silahını Vectron'a kitle ve ateş! Her vuruşunla nasıl renk değiştirdiğini göreceksin! Vectron'u 3 kere vur, UFO'yu düşür!

Zero Gravity Lazer Araba

İnanılmaz! Lazer güdümlü, duvarda ve baş aşağı tavanda giden araba! Lazer kumanda ile kontrol etmesi çok kolay ve eğlenceli. Çok hızlı dönüşler yaparak lazer ışığı takip eder. 2 farklı kanalı ile arkadaşlarınla yarışabilirsin.

Sharp Shooter 

Füze atarak gerçek hedefleri vuran ilk helikopter! Hedeflere kitlen ve füzeleri fırlat! 2 farklı frekans ile arkadaşınla yarış!

Jackal 

Jackal Helikopter! Kontrolde 6 yön: Yukarı, aşağı, sağa, sola, ileri, geri. 3 farklı frekans ile arkadaşlarınla yarış! 

Moto Frenzy Bu motosikleti devirmek neredeyse imkansız! Bir tuş ile ön tekerleği havaya kaldır. Çılgın numaralar için farklı pozlara giren sürücüyle heyecanı yaşa!