Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Zorlu Center Yılbaşı Festivali 2022

  • 1 yıl önce eklendi
  • 760 defa incelendi
Zorlu Center, yeni yıl coşkusunu Aralık ayı boyunca birbirinden renkli etkinlikler, Yeni Yıl Köyü ve konserler ile Zorlu Yılbaşı Festivali’nde yaşanıyor.

Türkiye'nin ilk yeni yıl köyü olarak dikkat çeken Zorlu Yeni Yıl Köyü, 1- 31 Aralık tarihleri arasında Zorlu Center Meydan katında dokuzuncu kez misafirlerini ağırlıyor.

Çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yer aldığı Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde özel tasarım takı ve aksesuarlardan tekstil ürünlerine, yılbaşı süslerinden dekorasyon malzemelerine, her zevke uygun binlerce hediye alternatifini bir arada.

Emir Ersoy feat. Nükhet Duru Yılbaşı Konseri
Zorlu Center, yeni yıl kutlamaları kapsamında 23 Aralık Cuma günü Türkiye'de popüler müziğin en güçlü seslerinden ve en meşhur şarkıcılarından biri olan Nükhet Duru  ve genç müzisyen Emir Ersoy'un muhteşem konserine ev sahipliği yapacak.

23 Aralık Cuma günü saat 19.00'da Meydan Katı, Park Alanı'nda ücretsiz düzenlenecek konsere katılım için 17 Aralık itibarıyla Zorlu World uygulamasından kodunuzu almanız gerekmektedir.

Konser kapasitesi kontenjan ile sınırlıdır. Katılım için 17 Aralık'tan itibaren Zorlu World uygulamasına girerek, konsere özel kod almanız ve konser girişinde QR kodu oluşturmanız yeterlidir.



İlgili etiketler : Zorlu Yeni Yıl Köyü, Zorlu Center, Yılbaşı, Yılbaşı Etkinlikleri, Yılbaşı 2023, Etkinlik,

Kampanya Sahibi

Zorlu Center AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Aralık 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2022
  • Trafik

    : 760

Benzer Kampanyalar