Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Zorlu Center'da Harcadıkca 125 TL Kazanın!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1332 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 2,87 puan almıştır.
Zorlu World ile Zorlu'da harcadıkça kazanma fırsatı!

20-23 Temmuz tarihleri arasında Zorlu’da tek seferde veya toplamda yapacağın 750 TL alışverişlerinize 75TL, 1.000TL ve üzeri alışverişlerinize 125TL hediye!

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya ZORLU YAPI YATIRIM A.S adına MPİ’nin 14.07.2020 tarih ve 24951361-255.05.02-E.5456 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.
  • Kampanya 20.07.2020 saat: 10:00 ile 23.07.2020 saat: 22:00 tarihleri arasında, İstanbul ilinde bulunan ZORLU YAPI YATIRIM A.S.’ye ait Zorlu Center Alışveriş Merkezi içindeki mağazalardan  (Zorlu Center AVM içerisindeki bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler, Mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/DK yüklemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecek alışverişleri, Troy Param Kart ile yapılan alışverişler, ürün değişim fiş/fatura/e-faturaları, spor üyeliği, turizm/seyahat harcamaları, eczane harcamaları, Arby’s, Balenciaga, Balmain, Bvlgari, Calvin Klein, Dior, Dolce&Gabbana, Dsuared2, Fauchon Paris, Fendi, Fredonia, Gilan, Gratis, KFC, Levent Lostra, Louis Vuitton, Mariposa, Mers, Michael Kors, Moncler, Mont Blanc, Montegrappa, Pomelatto, Riceteria, Roberto Cavalli, Rotap, Saint Laurent, Sevan Bıçakçı, Sevil, Sosa, Sponza, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Valentino, Voi, Z Terzi ve Zorlu PSM den yapılan harcamalar   ile AVM içerisinde bulunan mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir) aynı gün içerisinde yapılacak minimum 50 TL olacak tek seferde veya toplamda 750 TL ve 999 TL arasında alışveriş yapanlara  75 TL  veya 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 125 TL verilecek şekilde AVM’den alışveriş yapanlar fiş/fatura/e-faturalarıyla birlikte kampanya katılım noktalarına giden veya Zorlu World mobil uygulamasından fiş/fatura/e-faturasını yükleyen herkese herkese Param Classic yüklemesi yapılacaktır.
  • Kampanyadan 1 kişi 1 kez yararlanabilecektir.
  • Kazanılan ödüller 25.08.2020 tarihinde aktive edilecektir.
  • Param Classic Kart; fiş/fatura/e-faturalarını ibraz eden herkese anında kayıt noktalarından verilecektir.
  • Katılımcıların yüklemeler için verdikleri fiş/fatura/e-faturalarıyla, ad, soyad bilgileri kontrol edilerek, verilen kart numaraları ile eşleştirilecek ve yapılan alışverişlerin iade edilip edilmediğinin kontrolü sağlanacaktır.
  • Yapılan kontrol sonucunda, 32 gün sonra (en geç 25.08.1010 tarihine kadar aktif edilecek ve en geç 01.09.2020 saat 22:00’ye kadar kampanyaya dahil olan mağazalarda kullanılabileceklerdir.) herkesin Param kartlarına alışveriş yaptıkları tutarın üzerinden 750 TL ve 999 TL arasında alışveriş yapanlara 75 TL veya 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 125 TL yükleme yapılacaktır.  İkramiye olan Param Kart (Akbank, Apple, Arby's, Balenciaga, Balmain, Burberry, Burberry Cildren, Bvlgari, Calvin Klein, Cheers, Cinemaximum -Sinema, Dior, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Dyson, Eczane, ETS Tur, Fauchon Paris, Fendi, Fredonia, Funloft, Gilan, Gratis, KFC, Levent Lostra, Louis Vuitton, MAC- Mars Athletic Club, Macro Center, Mariposa, Memorial Wellness, Mer's, Michael Kors, Miu Miu, Moncler, Mont Blanc, Montegrappa, Morini, Pomelatto, Prada, Riceteria, Roberto Cavalli, Rotap, Saint Laurent, Sevan Bıçakçı, Sevil, Sosa, Sponza, Stella McCartney, Tobacco Shop , Tommy Hilfiger, Turkcell, Valentino, Voi , Z Terzi, Zor Döviz, Zorlu Center Eczanesi mağazalarında geçerli değildir Talihliler söz konusu kartlara yüklenen tutarları ATM’lerden nakit olarak çekemeyecek, bir başka banka hesabına transfer edemeyeceklerdir.
  • Söz konusu Param Kart’lar 01.09.2020 tarihine kadar kullanılabilecektir.
  • Zorlu Center AVM içerisindeki bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler, Mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/DK yüklemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecek alışverişleri, Troy Param Kart ile yapılan alışverişler, ürün değişim fiş/fatura/e-faturaları, spor üyeliği, turizm/seyahat harcamaları, eczane harcamaları, Arby’s, Balenciaga, Balmain, Bvlgari, Calvin Klein, Dior, Dolce&Gabbana, Dsuared2, Fauchon Paris, Fendi, Fredonia, Gilan, Gratis, KFC, Levent Lostra, Louis Vuitton, Mariposa, Mers, Michael Kors, Moncler, Mont Blanc, Montegrappa, Pomelatto, Riceteria, Roberto Cavalli, Rotap, Saint Laurent, Sevan Bıçakçı, Sevil, Sosa, Sponza, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Valentino, Voi, Z Terzi ve Zorlu PSM den yapılan harcamalar   ile AVM içerisinde bulunan mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Verilen Param Classic Kart üzerindeki numaraları ile kişilerin fiş/fatura/e-faturalarıyla kontrol sağlandıktan sonra iade işlemi gerçekleşmemiş katılımcılara, Param Kart yüklemeleri 32 gün sonra tanımlanacaktır.
  • Kampanya süresi içinde en geç 1 Eylül 2020 saat:22.00’a kadar kullanılmayan bakiyeler bu süre sonunda geçerliliğini yitirecektir. Kampanya süresince kazanılan hediye tutarları Kampanya Kayıt Masasında yapılan kayıttan 32 gün sonra katılımcının kullanımına açılacaktır, daha öncesinde kullanılamayacaktır. 
  • Kampanya süresince bir katılımcının kazanabileceği maksimum hediye tutarı 125 TL’dir. Bir kişi kampanya süresince kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir Kampanyaya, kampanya tarihleri arasında ve “aynı gün” içinde alışverişlerin fiş/fatura/e-fatura belgeleri ile katılım sağlanabilir, kayıtta kullanılacak alışveriş belgelerinin tümünün aynı gün tarihli olması zorunludur.
  • Farklı tarihlerde yapılan veya 50 TL’nin altında kalan alışveriş belgeleri ile kampanyaya katılım sağlanamaz.
  • Alışveriş yapılan tarihte “aynı gün içinde” katılım kayıt alanına başvurup kampanyaya katılmak zorunludur, alışveriş belgeleri aynı tarihte olsa dahi alışveriş yapılan gün dışında farklı bir tarihte katılım kayıt alanına gelinmesi durumunda kayıt alınmayacaktır.
  • Kampanya sadece alışverişin yapıldığı tarihte ibraz edilen alışveriş belgeleri için geçerli olacaktır.  32 gün sonra kontroller sağlanarak iade işlemi yapan katılımcılar var ise toplamda 750 TL ve 999 TL arasında alışveriş yapanlara 75 TL veya 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 125 TL verilecek Kartlarına tanımlanmayacaktır.
  • Katılımcının ismi ile fatura/e-fatura üzerindeki isim aynı olacak. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılmayacaktır. Zorlu Center AVM çalışanları, Zorlu Gayrimenkul çalışanları ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ile 18 yaşından küçük olan kişiler düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.
  • Bu kampanya için diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınmasına gerek duyulmamıştır.



İlgili etiketler : Zorlu Center, Zorlu Center Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Zorlu Center AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Temmuz 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Temmuz 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Temmuz 2020
  • Trafik

    : 1332

Benzer Kampanyalar