Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Zen, Takı ve Pırlanta Değiştirme Kampanyası Başladı

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1026 defa incelendi
  • Puan : star star star 2 incelemede 3 puan almıştır.
Mücevher sektörünün lider pırlanta markası Zen, değişim fırsatı ile kadınların pırlanta hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tüm kadınların evinde modası geçmiş, teki kaybolmuş, düğününde ya da doğum gününde hediye edilmiş ama kullanmadığı takıları vardır. Zen Pırlanta kullanmadığınız bu takılara en iyi fiyatı vererek, dilediğiniz pırlanta ile değiştiriyor.

Altın ya da pırlanta, markalı markasız tüm takılarınızı ve altın liralarınızı Zen mağazasına getirerek, ışıltısıyla göz kamaştıran hep hayalini kurduğunuz pırlantaya sahip olabilirsiniz. Değişim kampanyasını yıl boyunca tüm Zen mağazalarında değerlendirebilirsiniz.

Zen Pırlanta’dan Ücretsiz Bakım Fırsatı
Pırlantalarınızın ilk günkü ışıltısını koruması için belirli aralıklarla bakıma ihtiyacı vardır. Pırlantalar günlük hayattaki çeşitli kullanım alışkanlıklarınızdan etkilenerek kirlenir, altın yüzeyleri çizilir ya da ışıltısını kaybeder. Dilediğiniz Zen Pırlanta mağazasına gelerek, markalı ya da markasız tüm altın ve pırlantalı mücevherlerinize ücretsiz olarak bakım yaptırabilirsiniz. Bakım sırasında pırlantanız parlatılır ve kullanımdan kaynaklanan bazı bozulmalar onarılır. Bakım işlemi, kullanım sıklığınıza bağlı olarak 6 ayda bir ya da yılda bir kez yapılmalıdır.




İlgili etiketler : Zen Pırlanta, Zen Diamond, Pırlanta, Yüzük, Takı, Değiştrime Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Zen Diamond
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Mart 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2021
  • Trafik

    : 1026