Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

World ile Petrol Ofisi'nde 50 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 1194 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 3,72 puan almıştır.
Petrol Ofisi'nde World ile Kazanın!

1 Ocak - 15 Şubat 2022 tarihleri arasında World Card ile Petrol Ofisi istasyonlarında 4 adet 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına 30 TL Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan hediye edilecektir.

Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 30 TL’ye ek 10 TL, toplamda 40 TL Petrol Ofisi Puan kazanacaktır. 4 işlemden en az birini POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL Petrol Ofisi Puan hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • 01 Ocak – 15 Şubat 2022 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 25 Şubat 2022 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 30 TL Petrol Ofisi Puan kazanacaktır.
  • Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 30 TL’ye ek 10 TL, toplamda 40 TL Petrol Ofisi Puan kazanacaktır.
  • 4 işlemden en az birini POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL Petrol Ofisi Puan hediye edilecektir.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 30 TL Petrol Ofisi Puan kazanabilir.
  • Petrol Ofisi istasyonlarında POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL Petrol Ofisi Puan hediye edilecektir. Kampanya “Petrol Ofisi istasyonlarında toplam 40 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası ile birleştirilebilir.
  • Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 50 TL Petrol Ofisi Puan kazanmak için World Mobil’den “Petrol Ofisi’inde toplam 40 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:
  • POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Petrol Ofisi istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir.
  • POS’ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce Petrol Ofisi yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.
  • Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
  • Kampanya kapsamında işlemlerin Petrol Ofisi marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Petrol Ofisi Puan’lar 25 Şubat 2022 tarihinde yüklenecektir.
  • Petrol Ofisi Puan’ların son kullanım tarihi 24 Mart 2022 olup, kullanılmayan Petrol Ofisi Puan’lar 25 Mart 2022 tarihinde geri alınacaktır.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar ve Business TL Card dahil değildir, kampanya şartlarından faydalanamazlar.
  • Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Petrol Ofisi Petrolleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Petrol Ofisi, World Card, World Akaryakıt Kampanyası, World Petrol Ofisi Kampanyası, Hediye Akaryakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Petrol Ofisi

İlişkili Marka

World CardVakıfbank Worldcard

Benzer Kampanyalar

  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL...
    17 Şubat 2024379 defa incelendi
  • World Card World ile Gıda Marketi Alışverişlerinizde 800 TL'ye Varan WorldPuan!

    World ile Gıda Marketi Alışverişlerinizde 800 TL'ye Varan WorldPu

    Gıda sektöründen tek seferde yapacağınız her 3.000 TL ve üzeri alışverişinize toplamda 600 TL’ye varan, World Pay ile ek 200 TL’ye varan, toplamda 800 TL’ye varan Worldpuan sizi bekliyor. ...
    25 Mart 2024244 defa incelendi
  • Opet Petrol World Card'lılara Opet'te 200 TL OpetPuan Hediye

    World Card'lılara Opet'te 200 TL OpetPuan Hediye

    1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen veya World Mobilden kampanyaya katılan World Üyesi Opet istasyonlarından tek sef...
    1 Nisan 2024218 defa incelendi
  • Hepsi Burada Hepsiburada’da World'e Özel 200 TL'ye varan Hepsiburada Puan!

    Hepsiburada’da World'e Özel 200 TL'ye varan Hepsiburada Puan!

    World’e özel 1-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hepsiburada`dan tek seferde yapacağınız alışverişinize 200 TL`ye varan Hepsiburada Puan! Kampanya Detayı: World Mobil kampanyası kap...
    1 Nisan 2024169 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    Petrol Ofisi'nde Bonus ile 200 TL'ye Varan Bonus

    1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş u...
    1 Nisan 2024285 defa incelendi