Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Smart 6 Akıllı Telefon Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2074 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 2,62 puan almıştır.
Vodafone, şimdiye kadar sunduğu en üstün özelliklere sahip yeni nesil akıllı telefonu "Vodafone Smart 6"yı 699 TL'lik özel fiyatıyla aboneleriyle buluşturuyor.

Üstün teknolojik özellikleri bir araya toplayan 5,5 inçlik Full HD ekranlı, 4G uyumlu akıllı telefon Vodafone Smart 6, 3000mAH batarya ömrü ile daha fazla kullanım süresi sağlarken, cihazları %40'a kadar daha hızlı şarj edebilme özelliği olan Qualcomm® Quick Charge™ teknolojisi sayesinde de daha hızlı şarj oluyor. Ayrıca, 8 çekirdekli 1,5 GHz işlemcisi, 16 GB dahili SD kart ile 128 GB'a kadar artırılabilen hafızası, 13 MP'lik arka ve 5 MP'lik ön kamerası ile üstün bir performans deneyimi sunuyor. Vodafone uygulamalarına ek olarak başta 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig paketi ve Spotify olmak üzere birçok popüler içerik de Vodafone Smart 6'ya yüklü olarak ve özel fırsatlarla geliyor.

Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getiren Vodafone Türkiye, şimdiye kadarki en üstün özellikli akıllı cihazlarından oluşan Vodafone Smart 6 ailesini tanıttı. Vodafone Smart 6 ailesi; global Vodafone tecrübesiyle en son teknolojiyi sunan akıllı telefon Vodafone Smart 6'nın yanı sıra operatör markalı ilk 4G tablet Vodafone Smart Tab 6 ve Vodafone'un ilk giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saat Vodafone Smart Watch 6'dan oluşuyor. Ailenin yıldızı Vodafone Smart 6, yalnızca 699 TL'lik özel fiyatıyla, ön sipariş veren tüketicilerle buluşuyor. Global mobil iletişim uzmanlığını kullanarak sınırları kaldıran en son teknolojileri en uygun fiyatlarda sunmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye'nin ilk 4G tableti Vodafone Smart Tab 6'yı da yine 699 TL'den satışa sunuyor.

Vodafone Smart 6, özellikleri ile telefondan beklentileri 6'yla çarpıyor
Vodafone Smart 6, ince tasarımına ek olarak, 151 gr ağırlığıyla, akıllı telefonda zerafet ve şıklık arayanlar için çok uygun bir seçenek oluşturuyor. 5,5 inçlik Full HD ekranıyla, piyasadaki tüm operatör markalı cihazlar arasında hem çözünürlük hem de genişlik açısından çok daha zengin bir ekran deneyimi sunan Vodafone Smart 6, otomatik parlaklık ayarlama teknolojisi sayesinde de içinde bulunulan ortamın ışığına uyum sağlayan ekran aydınlığını yakalıyor. Vodafone Smart 6, 13 MP arka ve 5 MP ön kamerası ile, hem normal hem de selfie fotoğraf konusunda kaliteli görüntüden ödün vermeyenlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor. 3000mAH batarya ömrü ile daha fazla kullanım süresi sağlarken, cihazları %40'a kadar daha hızlı şarj etme özelliğine sahip Qualcomm® Quick Charge™ teknolojisi sayesinde de daha hızlı şarj oluyor. 2 GB RAM'e sahip olan cihazımızın 16 GB'lık dahili hafızası da, SD kart ile 128 GB'a kadar çıkarılabiliyor. 150 Mbps hız kapasitesi ile 4G süpernet teknolojisine uyumlu olan Vodafone Smart 6'nın tüm özellikleri bir araya geldiğinde, kullanıcılara yarının teknolojisini bugünden sunarak, telefondan beklentilerini tabiri caizse 6'yla çarpıyor.

1 yıllık Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi Vodafone Smart 6'da
"Hızla dijitalleşen tüketicilerimizin içerik konusunda artan ihtiyaç ve beklentilerini incelediğimizde; televizyon, spor, müzik, dizi, film, gazete ve kitap gibi içeriklerin çok tercih edildiğini gördük. Buradan yola çıkarak, çeşitli iş ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda, Vodafone Smart 6'yı benzersiz bir içerik portföyüyle hazırladık. Türkiye'deki futbol sevgisinden yola çıkarak, 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi'ni kullanıcılarımıza Vodafone Smart 6 ile sunuyoruz. Ayrıca abonelerimiz, Vodafone TV'den 3 ay ücretsiz yararlanabilecek ve 5,5'' ekranda zengin bir ekran deneyiminin tadını çıkarabilecek. Spotify, Hürriyet E-Gazete, Elle, Chip, Lezzet, Haftasonu, Atlas dergileri ve Seslenen Kitap gibi diğer popüler uygulamaları da Vodafone Smart 6 içinde hazır olarak getiriyor ve cazip fırsatlarla abonelerimizle buluşturuyoruz. Vodafone Smart 6'yı 699 TL'lik özel fiyatıyla ön sipariş veren abonelerimize sunuyoruz.

Operatör markalı ilk  4G tablet olan ve 150 Mbps'e kadar bağlantı hızlarını destekleyen Vodafone Smart Tab 6 ise yalnızca 406 gr ağırlığında ve 7,99 mm inceliğinde kusursuz bir tasarıma sahip. Vodafone Smart Tab 6'nın peşin satış fiyatı ise 699 TL olacak. Vodafone markalı ilk giyilebilir teknoloji ürünü olan Vodafone Smart Watch 6 akıllı saatimiz ise Android 4.3 ve iOS 7 üzerindeki tüm cihazları destekliyor. Günlük rutinin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan Vodafone Smart Watch 6, Bluetooth kulaklık olarak kullanılabilen kadranıyla da öne çıkıyor.

Vodafone Smart 6 ve Vodafone Smart Tab 6, 1 Temmuz itibariyle 1.200 Vodafone Cep Merkezi'nde satışa sunulacak.


İlgili etiketler : Vodafone Smart 6, Vodafone, Cep Telefonu, Kampanya, Vodafone Smart 6 Özellikleri, Vodafone Smart 6 Fiyatı,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Eylül 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 2074

Benzer Kampanyalar