Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Samsung Galaxy Pocket Cihaz Kampanyası

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3335 defa incelendi
  • Puan : star star star 37 incelemede 3,35 puan almıştır.
Android işletim sistemli Samsung Galaxy Pocket çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

Samsung Galaxy Pocket Türkiye'de ilk defa ve sadece Vodafone'da.

Konuşma alışkanlıklarınıza en uygun faturalı tarifeyi seçerek 24 ay taahhüt verin, akıllı telefon Samsung Galaxy Pocket'a çok özel fiyatlarla sahip olun. Üstelik içerisinde data olmayan tarifelerde 12 ay boyunca geçerli 1 GB internet hediyesiyle!

Üstelik içerisinde data olmayan tarifelerde 12 ay geçerli 1 GB internet hediyesiyle!

Cep Avantaj Tarifeleri
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Cep Avantaj Mini Her Yöne+ Cep Avantaj Mini Süper Cep Avantaj Vodafone'lularla Cep Avantaj Midi Cep Avantaj Her Yöne Cep Avantaj Her yöne Ekstra
Tarifenin Aylık Ücreti 20 TL 29 TL 39 TL 39 TL 55 TL 59 TL
Tarife Avantajı Her yöne 250 dk Her yöne 500 dk Vodafone'lularla limitsiz konuşma + Vodafone'lularla 10.000 SMS Her yöne 750 dk Vodafone, ev, iş limitsiz + Heryöne 750 dk Heryöne 1000 dk + Heryöne 1000 SMS + 1 GB internet
Aylık Ek Ödeme 16 TL 16 TL 9 TL 9 TL 1 TL 1 TL
Aylık Toplam Ödeme 36 TL 45 TL 48 TL 48 TL 56 TL 60 TL
Taahhüt Süresi 24 ay 24 ay 24 ay 24 ay 24 ay 24 ay
Red Tarifeleri
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Red Mini Red Red +
Tarifenin Aylık Ücreti 79 TL 99 TL 149 TL
Tarife Avantajı Her yöne 2000 dk + Heryöne 2000 SMS + 2 GB internet Vodafone, ev, iş limitsiz Her yöne 3000 dk + Heryöne 3000 SMS + 3 GB internet Vodafone, ev, iş limitsiz Her yöne 5000 dk + Heryöne 5000 SMS + 5 GB internet Vodafone, ev, iş limitsiz
Aylık Ek Ödeme Ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz!
Aylık Toplam Ödeme 79 TL 99 TL 149 TL
Taahüt süresi 24 ay
Gençlik Tarifesi
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Genç Avantaj
Tarifenin Aylık Ücreti 25 TL
Tarife Avantajı Her yöne 500 dk, her yöne 5000 SMS
Aylık Ek Ödeme 11 TL
Aylık Toplam Ödeme 36 TL
Taahüt süresi 24 ay
Cep Kamu Tarifeleri
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Cep Kamu Mini Cep Kamu Midi Cep Kamu Maksi
Tarifenin Aylık Ücreti 22 TL 33 TL 44 TL
Tarife Avantajı Her yöne 250 dk,Vodafone Kamulularla SINIRSIZ konuşma ve mesajlaşma Her yöne 750 dk,Vodafone Kamulularla SINIRSIZ konuşma ve mesajlaşma Her yöne 1250 dk,Vodafone Kamulularla SINIRSIZ konuşma ve mesajlaşma
Aylık Ek Ödeme 16 TL 16 TL 9 TL
Aylık Toplam Ödeme 38 TL 49 TL 53 TL
Taahüt süresi 24 ay
Cep Çiftçi Tarifeleri
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Cep Çiftçi 20 Cep Çiftçi 30 Cep Çiftçi 40
Tarifenin Aylık Ücreti 20 TL 30 TL 40 TL
Tarife Avantajı Her yöne 150 dk,Vodafone'lularla 850 dk Her yöne 500 dk,Vodafone'lularla 500 dk Her yöne 1000 dk
Aylık Ek Ödeme 16 TL 16 TL 5 TL
Aylık Toplam Ödeme 36 TL 46 TL 45 TL
Taahüt süresi 24 ay
Esnaf Tarifeleri
Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ Esnaf Avantaj Mini Süper Esnaf Avantaj Midi Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra Esnaf Avantaj Mega
Tarifenin Aylık Ücreti 20 TL 29 TL 39 TL 59 TL 79 TL
Tarife Avantajı Her yöne 250 dk, Tarife içi limitsiz Her yöne 500 dk, Tarife içi limitsiz Her yöne 750 dk, Tarife içi limitsiz Her yöne 1000 dk, Tarife içi limitsiz, Her yöne 1000 SMS, 1 GB Her yöne 2000 dk, Tarife içi limitsiz, Her yöne 2000 SMS, 2 GB
Aylık Ek Ödeme 16 TL 16 TL 9 TL 1 TL Ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz!
Aylık Toplam Ödeme 36 TL 45 TL 48 TL 60 TL 79 TL
Taahüt süresi 24 ay

Kampanya Detayı:
  • Vodafone Samsung Pocket Kampanyası'ndan sadece belirtilen bireysel ve kurumsal faturalı ve faturasız ses tarifelerinden birini seçen mevcut tüm bireysel ve kurumsal faturalı ve faturasız aboneler yararlanabilirler.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.
  • Kampanya kapsamında faturalı bireysel paketlerden sadece "CA Mini her Yöne+, CA Mini Süper,CA Midi, CA Vodafonlularla, CA Her Yöne, CA Her Yöne Ekstra, Red Mini, Red, Red+, Cep Çiftçi 20, Cep Çiftçi 30, Cep Çiftçi 40, Cep Kamu Mini, Cep Kamu Midi, Cep Kamu Maksi ve Genç Avantaj" tarifeleri; faturalı kurumsal paketlerden "EA Mini her Yöne+, EA Mini Süper, EA Midi, EA Her Yöne Ekstra ve EA Mega" tarifeleri; faturasız paketlerden ise CEP KAZAN dışında mevcuttaki tüm tarifeler yararlanacaktır.
  • MNP ile diğer operatörlerden gelen abonelerimiz son 30 gün içerisinde geçis yapmıs ve geçis yaptıgı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 50 TL veya üzeri (fatura ibrazı sarttır) oldugunu ibraz ettiklerinde kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Teb World Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card, Flexi ve Akbank Wings Card'ları geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında kampanyaya da tarifeye de giriş anlık olacaktır.
  • Bir abone aynı anda sadece 1 kampanyadan yararlanabilir (dolayısı ile bu kampanyaya dahil olan aboneler MNP kampanyasında yararlanamazlar.)
  • Kampanya kapsamında 3G otomatik olarak açılmamaktadır. Abonelerin 3G kullanımlarını kendileri otomatik olarak açtırmaları gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli ve taahhüt süresi boyunca kampanya kapsamında seçilen tarife kullanımı dahildir.
  • Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
  • Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
  • Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında kullandığı tarifede data kullanım hakkı bulunmayan faturalı aboneler için ilk 12 ay boyunca (365 gün) bedava 1 GB data kullanım hakkı verilecek olup 12 ay süresince kullanılmayan data hakkı devredilmeyecektir, transfer edilemeyecek ve satılamayacaktır. Ayrıca, kampanya kapsamında verilen bu haklar hat aktif ve kampanyada olduğu sürece geçerlidir.
  • Faturasız tarifelerde cihaz satın alınması koşulu ile 12 botunca aylık en az 1 defa 25 TL lik tükleme yapan abonelere Vodafone tarafından ayda sadece bir kere 30 gün süresince geçerli oılacak 150 dk her yöne konuşma, 150 sms ve 150 MB data hediye edilecektir. Kampanya kapsamında verilen işbu hediyeler devredilemez, transfer edilemez ve satılamaz olup hat aktif ve kampanyada olduğu sürece geçerliliğini koruyacaktır.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Bireysel bir müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numarası) kampanyadan faydalanabilir.
  • Kurumsal bir müşteri numarasına bağlı en fazla 50 abonelik (GSM numarası) kampanyadan faydalanabilir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel tarife kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda faturalı abonelere cezai şart uygulanırken, faturasız abonelerin kampanyadan çıkartılacaktır. İşbu cezai şart ise kampanya kapsamında yer alan cihazların cari fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ve kampanya süresince veirlen toplam indirim bedellerinin eklenmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Kampanya kapsamında verilen indirim bedel toplamı ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X tarifeden verilecek olan indirim bedelidir. Samsung Pocket model cihazın son kullanıcı fiyatı aşağıda verilmiştir: Samsung Pocket : 399 TL
  • Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Samsung Pocket cihazlarında sim kilidi bulunmamaktadır.
  • Kampanya bitiş tarihi 30 Temmuz 2012'dir.




İlgili etiketler : Vodafone, Samsung Galaxy Pocket, Samsung, Vodafone Cep Telefonu, Vodafone Cihaz Kampanyası, Cep Telefonu Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 3335