Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Red'e Gelenlere 3 Ay Netflix Hediye!

  • 2 yıl önce eklendi
  • 634 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 3 incelemede 4,67 puan almıştır.
8 Aralık 2021 itibarıyla Vodafone Red’in seçili tarifelerine yeni geçenlere Netflix Standart Paket üyeliği 3 ay boyunca hediye...

Netflix, Türkiye'de ilk kez ve sadece Vodafone Red'in tarifesine özel internetinden yemiyor. Vodafone Red'in seçili tarifelerine gelenlere ayrıca ilk 3 ay Netflix Standart Paket üyeliği hediye ediliyor.

Netflix; internet bağlantılı binlerce cihazda ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve daha fazlasını içeren geniş bir arşiv sunan bir yayın hizmetidir. Tek bir reklam olmadan, istediğiniz kadar, istediğiniz zaman izleyebilirsiniz - hepsi aylık düşük bir ücret karşılığında. Her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler var, üstelik her hafta yeni diziler ve filmler ekleniyor!

Red Hediye Netflix Kampanyasından yalnızca yeni aktivasyon ya da numara taşıma yoluyla son 30 gün içinde Vodafone’a RED SINIRSIZ SOSYAL 25, RED SINIRSIZ VIDEO 30 ve RED SINIRSIZ EGLENCE 40 tarifelerine gelen faturalı müşteriler faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında, müşterilere 3 ay toplamda 122.97 TL bakiye ile hediye 2 ekranlı Netflix üyeliği verilecektir. Müşteriler, tarife aktivasyonunu takip eden ilk 30 günde Vodafone Red tarafından kendisine hediye olarak sunulan 3 aylık Netflix üyeliğini aktive etmelidir. Kampanya 30.000 müşteri ile sınırlıdır.

Netflix Üyeliğimi Nasıl Başlatabilirim?
1- Eğlence Yanımda’ya giriş yapın

SMS’den gelen linke veya Vodafone Yanımda Story’deki görsele tıklayarak GSM’inizi ve ardından telefonunza gelen tek seferlik şifreyi girerek Eğlence Yanımda’ya giriş yapın.

2- Hediye Netflix teklifinizi görüntüleyin
Hediye Netflix teklifiniz ekrandaki gibi görünmelidir. Teklifinize tıklayın.

3- Hediye Netflix kampanyasına tıklayın
Kullanım ve Satış Koşulları’nı onaylayarak Üyeliği Başlat butonuna tıklayın.
Eğlence Yanımda’ya giriş yapın
Hediye Netflix teklifinizi görüntüleyin
Hediye Netflix kampanyasına tıklayın
Hediye Netflix üyeliğinizi başlatmak için onay verin
Netflix ödeme yönteminizi belirleyin
Hediye Netflix kredinizi üyeliğinize tanımlayın

4- Hediye Netflix üyeliğinizi başlatmak için onay verin
Netflix kampanyanızı başlatmak için metni okuyup onay verin. Faturanıza yansıtma talimatınız bir sonraki adımda vereceğiniz onayla tamamlanacaktır.

5- Netflix ödeme yönteminizi belirleyin
Ödeme yönteminizi “Faturaya Yansıtma” olarak belirlemek ve üyeliğinizi devam ettirmek için metni okuyup onay verin. Onay vermeseniz dahi hediye Netflix teklifinizi kullanabilirsiniz.

6- Hediye Netflix kredinizi üyeliğinize tanımlayın
Tebrikler, hediye Netflix üyeliğinizi başarıyla aktifleştirdiniz! Şimdi dilerseniz yeni hesap oluşturabilir, dilerseniz hediye kredinizi mevcut hesabınıza tanımlayabilirsiniz.



İlgili etiketler : Vodafone Red, Vodafone, Netflix, Hediye,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Aralık 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Aralık 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2022
  • Trafik

    : 634

Benzer Kampanyalar