Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone FreeZone Faturasız Esnek Small Tarife

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1449 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 4 puan almıştır.
Vodafone FreeZone, bu yıl 19’uncusu düzenlenen ve Türkiye'nin 81 ilinden binlerce liseliye ulaşmayı hedefleyen Liselerarası Müzik Yarışması dolayısıyla liseli gençlere yeni bir tarife sunuyor. Faturasız Esnek Small Tarifesi’ne geçen tüm liseli Vodafone FreeZone’lular, 750 dakika, 5.000 SMS ve 2GB’ı geceleri geçerli 4GB İnternetli pakete 22 TL’ye sahip oluyor.

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği, Vodafone FreeZone'un sponsorluğunda ve Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde "End Productions" tarafından düzenlenen "Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması", bir kez daha gençleri müzik sahnesine taşımaya hazırlanıyor.

Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek ve Türkiye’nin 81 ilinden gençleri aynı platformda buluşturacak yarışma şerefine liseli Vodafone FreeZone’lulara İnternet'i "doya doya" kullanacakları yeni bir tarife sunuluyor.

Kampanya kapsamında, liseli Vodafone FreeZone’lular 750 dakika, 5.000 SMS, 2GB İnternet'e sahip "Faturasız Esnek Small Tarifesi"ne, geceleri geçerli ek 2GB İnternet hediyesiyle sadece 22 TL’ye sahip olabiliyor. 00.00 - 06.00 saatlerinde geçerli ek 2GB İnternet'ten faydalanmak için "Faturasız Esnek Small Tarifesi"ne geçen FreeZone’luların "FATURASIZ GECE" yazıp 3636’ya SMS göndermeleri gerekiyor.



İlgili etiketler : Vodafone Freezone, Vodafone, Vodafone Freezone Tarife, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2016
  • Trafik

    : 1449

Benzer Kampanyalar