Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Freezone Faturalı Spotify Premium'lu Esnek Tarife

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2373 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,21 puan almıştır.
Spotify Premium’lu Esnek Tarife ile müzik keyfi asla bitmez!

30 milyondan fazla şarkısıyla Spotify Premium'lu Esnek Tarife Vodafone FreeZone'dan, kafana göre kullanmak senden!

Spotify ile Türkiye’de müziğin dijitalleşmesi yolunda atılan en büyük adımlardan olan iş birliği sonucunda Spotify Premium üyeliği ilk kez ve sadece Vodafone Freezone Esnek Tarifenin içerisinde sunulacak.

Spotify iş birliği kapsamındaki avantajlı tekliflerden ilk olarak Vodafone Türkiye’nin genç aboneleri faydalanacak. ''Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa'' sloganıyla 2011’de hayata geçen Vodafone FreeZone, gençlerin hayatın türlü zorunluluklarına rağmen içlerinden geldiği gibi yaşamaları için birçok avantaj sunuyor. Gençler kafalarına göre müzik dinleyebilsinler diye 9,90 TL değerindeki Spotify Premium üyeliği, Vodafone FreeZone Esnek Tarife içinde avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Vodafone FreeZone’lu gençler 500 dakika, 5000 SMS ve 2,5 GB internet bulunan Vodafone Faturasız FreeZone Esnek Tarife’yi, Spotify Premium Üyelik ile birlikte ayda sadece 29,90 TL’ye alabilecekler. Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden bu yana özellikle gençlerden büyük ilgi gören Spotify’ın Premium üyeliği Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone FreeZone tarifelerinin üzerine avantajlı fiyatlarla alınabilecek.


Faturalı Esnek Spotify Tarife ile 500 Dakika + 4000 SMS + 2.5 GB Internet ve Spotify Premium Üyeliği 35 TL

Faturalı Esnek Ekstra Spotify Tarife ile 750 Dakika + 6000 SMS + 3.5 GB Internet ve Spotify Premium Üyeliği 45 TL

Esnek Tarife'ni Spotify Esnek Tarife'sine esnetmek için; ESNET SPOTIFY yaz, 7000'e SMS gönder, 500 dakika, 5000 SMS ve 2.5 GB interneti hattına yüklesin.

Spotify Hakkında Merak Ettikleriniz
Spotify ile milyonlarca şarkı parmaklarının ucunda! İster Türkçe olsun ister yabancı... Sevdiğin şarkılar, dinlemekten sıkılmadığın hit'ler, bir kere dinleyip bu zamana kadar nerdeymiş bu şarkı dediğin tüm parçalar!

İnternet olsun olmasın, her yerde Spotify'la kafana göre dinle!
Çünkü Spotify çevrimdışı modu seninle! Çevrimdışı modu demek metroda, uçakta, internetin olmadığında ya da olduğun yerde internet olmadığında bile müzik dinleyebilirsin demek! İnternetin olduğu her yerde de, FreeZone Esnek Tarife'yle 2.5 GB internet zaten cebinde!

Yani Spotify'da her sen için bir şarkı, hatta bir playlist var!
İster aşırı derecede mutlu ol, ister alıp başını uzaklara gitmek iste! Kendini Pazar günü gibi hissetsen de, karnındaki kelebeklere söz geçiremesen de! Evet evet Spotify'da her anın bi' playlist'i var! Ne dinleyeceğini bilmiyorsan veya yeni bir şeyler keşfetmek istiyorsan da Spotify seveceğin şarkılarla seni şaşırtmaya hazır.

Müzik bizi bir araya getirir.
İşte tam da bu yüzden Spotify bu kadar sosyal ve yine bu sebepten Vodafone FreeZone Esnek Tarife'nde tam 2.5 GB internetin var.

Müziklerini Spotify, Facebook, Twitter ve blog sayfanda paylaşabilir, seni harika müziklerle tanıştıran arkadaşlarınla sohbet edebilir, yeni sanatçılar ve müziğe yön verenlerle yakınlaşabilirsin.

Sana özel radyo
Şimdi arkana yaslan ve Spotify radyosunun tadını çıkar. Sevdğin bir şarkı veya sanatçıyla başla, daha sonra bırak Spotify sana harika parçalar göstersin. Dinlediğin şarkıları beğen, Spotify radyonda sadece tarzına yakın parçalar çalsın.

Kampanya Detayı:
  • Faturalı Esnek Tarifelerde 12 ay taahhütle geçerlidir. Yeni abone alımlarında, numara taşımada veya diğer Vodafone tarifelerinden geçislerde 12 ay kullanma sözü verildiğinde, tarifelere ek 12 ay geçerli Spotify Premium üyeligi ve aylık 500 MB verilecektir.
  • Tarifelerden, 26 yas altında olmak şartıyla aboneler veya MERNIS ile akrabalığı doğrulanan kullanıcılar yararlanabilir.
  • Bir abone 1 tane Faturalı Gençlik Tarifesi’nden faydalanabilir.
  • Esnek Spotify Kampanyası’ndan yararlanan aboneler tarifelerini kapsam dışındaki tarifelerle değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçis yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybeder, abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılır. Taahhüt süresi boyunca aboneler istediklerinde Faturalı Esnek Tarife'den Faturalı Esnek Ekstra Tarife'ye ya da tam tersi sekilde tarife degiştirebilirler.
  • Bu kampanya diger taahhütlü kampanyalarla birlikte kullanılamaz.



İlgili etiketler : Vodafone Freezone, Esnek Spotify Tarife, Esnek Tarife, Vodafone Freezone Tarifeleri,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Şubat 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2373

Benzer Kampanyalar