Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Freezone Esnek Tarife Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 5689 defa incelendi
  • Puan : star star star star 116 incelemede 3,61 puan almıştır.
Vodafone Freezone Esnek Tarife; İster dakikanı, ister SMS'ini, istersen de internetini esnet!

Faturalı Hat Kullananlar için Esnek Tarife FreeZone Faturalı’da!

Kontratını bile esnetebileceğin Faturalı Esnek Tarife FreeZone’dan, kafana göre kullanmak senden!

Faturalı Esnek Tarifeyle ;
Her Yöne 500 dakika + 4000 SMS + 2GB İnternet 12 ay sözüne ayda sadece 29TL!
Her Yöne 750 dakika + 6000 SMS + 3GB İnternet 12 ay sözüne ayda sadece 39TL!

Faturasız Freezone Esnek Tarife’de
25 TL’ye önce 250 DK + 1000 SMS + 500 MB içeren hepsi bir arada tarifene girersin.

Üstelik tarifeni esnetebilir, Faturalı Esnekten Faturalı Esnek Ekstraya veya tam tersi yönde geçiş yapabilirsin.

Vodafone’a yeni geliyorsan; hemen en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğra, numaranı Vodafone FreeZone’a taşı veya yeni bir hat al, 12 ay sözüne 6TL aylık fiyat avantajıyla Faturalı Esnek Kampanyadan faydalan.

Vodafone Faturasız hat sahibiysen; en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğra, hattını faturasızdan faturalıya geçir, 12 ay sözüne 6TL aylık fiyat avantajından sen de faydalan!

Vodafone Faturalı hat sahibiysen; ister sana en yakın Vodafone Cep Merkezine uğra, istersen Faturalı Esnek tarife için ESNEK, Faturalı Esnek Ekstra için ESNEK EKSTRA yaz 7000’ gönder tarifelere geç. Fiyat avantajından faydalanmak istiyorsan, ESNEK KAMPANYA yaz 7000’e gönder, 12 ay sözüne Faturalı Esnek Kampanyadan faydalanmaya başla.

Kampanya Detayı:
Aboneler bu tarife ile 35 TL olan aylık toplu süre ücreti karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla heryöne 500 dakika, 4000 SMS ve 2 GB internet kullanım hakkına sahip olur.
Tarife yeni abonelikler, numara taşıma, Vodafone'un mevcut faturasız ve faturalı tarifelerinden geçişe açıktır. Vodafone içinde yolsuzlukla mücadele için kullanılan kara / gri listelerde bulunan aboneler veya son ödeme tarihi geçmiş ve ödenmemiş faturası olan aboneler tarifeye geçiş yapamaz.
Tarife 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz için geçerlidir. Hat sahibinin ya da mernis ile akrabalığı doğrulanan hat kullanıcısının 25 yaş ve altında olması yeterlidir.
Bir abone sadece 1 tane faturalı gençlik tarifesinden faydalanabilir.
Tarifeye yeni abonelikler, numara taşıma ve Vodafone faturasız tarifelerinden geçiş Vodafone bayileri aracılığıyla yapılabilir. Abonenin önceden Vodafone faturalı kullanıp faturasıza geçiş yapmış olduğu durumlarda tekrar faturalıya geçiş telesatış kanalları aracılığı ile de yapılabilir.
Abone tarifeye faturasız Vodafone tarifelerinden birinden geçiş yaparsa, faturasız durumundan kalan Cep Lira bakiyeleri aynen bu tarifeye taşınır. Tarifedeki haklardan ve ek paketlerden sonra kullanılır.
Tarife dahilindeki dakika, SMS ve internet yurtiçinde ve yurtiçine doğru olan kullanımlar içindir. Tarife dahilindeki dakikalarla hem sesli hem de görüntülü görüşme yapılabilir.
Tarifedeki internet hakkı bittiğinde aboneler kullandığı kadar yukarıda belirtilen aşım ücretine göre ücretlenerek 1 GB’a geldiklerinde durdurulurlar. Aşım ücreti 1Gba gelene dek 100 KB’ı 0,143 kuruştan ücretlenir. Abonelerden 1 GB için toplamda 14,99 TL tahsil edilir. Bu noktada aboneler faturalarını daha fazla aşmamaları için durdurulurlar. Dilerlerse Hemen İnternet Paketi alarak kullanımlarına devam edebilirler.
Abonelerin eğer dakika veya internet paketi hakkı varsa aşım yapmazlar. Aşımdan önce paketlerinde kalan haklarını paketin geçerlilik süresi dahilinde kullanırlar.
Tarifedeki aboneler bakiyelerini OZET yazıp 7000’e yollayarak öğrenebilirler.
Tarife dahilindeki dakika, SMS ve internet hakkı yurtiçi veya yurtdışı özel servis numaralarını arama, rehberlik servislerini arama, 444’lü özel servis numaralarını arama, uydu ve gemi numaralarını arama, Türkiye’den yurtdışını arama, yurtdışına SMS atma, Kıbrıs’ı arama, Kıbrıs’a SMS atma, yurtdışındayken arama, Kıbrıs’tayken arama, yurtdışındayken aranma, Kıbrıs’tayken aranma, yurtdışındayken SMS atma, Kıbrıs’tayken SMS atma, yurtdışındayken internet kullanma, Kıbrıs’tayken internet kullanma, Mobil TV ve Arayana Dinlet (RBT) gibi içerik üyelikleri veya katma değerli servis kullanımları için geçerli değildir.
Bu tarifede olan abonelerin kullanımları tarife dahilinde verilen dakika, SMS ve internetin bitiminde tarife ile geçerli ek paketleri veya Cep Lira bakiyeleri bulunmadığı durumda yukarıdaki tabloda belirtilen şekilde paket aşım ücretleri üzerinden ücretlendirilirler.
Tarife dahilinde verilen dakika, SMS ve internetin tarife içerli ek paketlere ve Cep Lira’ya göre kullanım önceliği bulunmaktadır. Alınan ek paketlerin Cep Lira’ya göre kullanım önceliği bulunmaktadır.
Cep Lira'dan kullanımlar için geçerli olan yurtiçi konuşma, mesajlaşma ve internet kullanım birim ücretleri aşağıdaki gibidir: •Yurtiçi heryöne arama ücreti: 0,10 TL / DK
•Yurtiçi heryöne arama ücretlendirme periyodu: 6 Sn
•Yurtiçi heryöne SMS ücreti: 0,41 TL /Adet
•Yurtiçi heryöne MMS: 0,80 TL /Adet
•Yurtiçi internet ücreti: 0,25 KR/ 1 KB
•Yurtiçi internet ücretlendirme periyodu: 1 KB
•Yurtdışına SMS ücreti: 0,75 TL /Adet
•Yurtdışına MMS ücreti: 2,4 TL /Adet
•Yurtdışına doğru yapılan aramalar mevcut faturalı aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
•Yurtdışında kullanımlar ve aranmalar için mevcut faturalı aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
•Özel servis numarası aramaları için mevcut faturasız aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
Tarifede yurtiçi görüşmeler 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
Aboneler tarife dahilindeki paketleri kullanım hakkı bir fatura dönemi için geçerlidir. İlgili fatura dönemi içinde kullanılmayan dakika, SMS kullanım hakları ve Ek Paket bakiyesi bir sonraki aya devretmez. Cep Lira kalan bakiyeleri devreder.
Tarifeye geçiş yapılan ilk ay için aylık tarife ücreti ve aylık tarife paketleri geçiş tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak yansıtılır.
Dönem içerisinde yapılan tarifeden anlık çıkış işlemi veya hat iptali durumunda abone son ayın aylık tarife ücretininin tamamını öder.
Bir abone kendi üzerine azami 1 adet hattı ile tarifeden faydalanabilir. Tarifelere referans ile abonelik yapılamaz.
Tarife dahilindeki her paket için (500 dakika, 4000 SMS ve 2 GB internet) kullanımlar %80'e ve %100'e ulaştığında abonelere bilgilendirme SMSleri gönderilir. Eğer tarife dahilindeki veya opsiyonlardaki dakika paketlerinin bakiyesinde 6sn’den küçük bakiye kalırsa abone arama yapamaz çünkü arama yapabilmek için asgari 6 sn gerekir. Fakat, teknik olarak paket bitmediği için abonelere %100 bilgilendirme SMSleri gönderilemeyecektir. 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir.
Tarifedeki aboneler Gece Paketi, Haftasonu Paketi, Aylık Senle Ben Paketi, Vodafonelularla Maksi SMS Paketi, SMS Avantaj 100 ve SMS Avantaj 11000 Paketi, Günlük Pasaport; Avrupa, Amerika, Rusya 30 dk; Avrupa, Amerika, Rusya 60 dk; Avrupa, Amerika, Rusya 120 dk; Günlük 25 MB ve Tüm Dünya 30 paketlerini alabilirler.
Tarifelerdeki aboneler yukarıdaki paketlere ek olarak Hemen Dakika Paketi ve Hemen İnternet Paketi de satın alabilecektir. Hemen dakika paketinin geçerlilik süresi alınma tarihinden itibaren fatura kesim tarihine kadardır. Fatura kesim tarihinde otomatik olarak yenilenmeyecektir, talep eden abonelerin yeniden satın almaları gerekmektedir. Hemen Internet Paketi ise 30 günlüktür. 30 gün sonra otomatik yenilenmeyecektir, abonelerin yeniden satın almaları gerekmektedir.
Opsiyonların fiyat ve içeriklerinde yapılacak değişiklikler Esnek Tarife için de geçerli olacaktır.
Tarifelere Vodafone'un faturasız tarifelerinden geçişte eğer abonenin üzerinde opsiyonları veya kampanya faydaları varsa iptal olacaktır. Aynı şekilde Faturalı Esnek Tarife'den Vodafone'un diğer faturalı ve faturasız tarifelerine geçişte opsiyonlar veya kampanya faydaları varsa iptal olacaktır. Bu tarifeden yalnızca Faturalı Esnek Ekstra tarifeye geçişte abonenin üzerindeki opsiyonlar ve kampanyalar iptal olmaz.
444’lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir.
Aboneler roamingte faturasız aboneler gibi hizmet alacaklardır. Camel servisi verilen ülkelerde kullanım yapabilirken Camel servisi yapılamayan ülkelerde USSD call back servisi kapatıldığından aboneler çağrı yapamayacaklardır. Camel servisinin kullanımı mevcuttaki faturasız kullanım kuralları gibidir.Tarifenin aşım kuralları ve aşım ücretleri yalnızca yurtiçinde geçerlidir. Yurtdışında standart aşım ücretleri uygulanır.
Ücretli sair işlemlerin ücretleri faturaya yansıyacaktır.
Tarifeden hat kapama veya dışarıya numara taşıma ile giden abonelerin Kalan Cep Liraları silinmez, faturasız abonelerde olduğu gibi abone talep ederse geri ödemek üzere saklanır. 1 yıl içerisinde abone tekrar faturalı veya Faturlaı Esnek Tarife’ye numara taşıma ile geldiğinde / ihya yaptığında eskiden kalan bakiyesi yeni bakiyesine eklenir.
Faturasız tarifelerden Faturalı Esnek Tarifeye geçiş yapıldığında kalan bakiye Faturalı Esnek Tarifedeki Cep Lira hesabına aktarılmaktadır fakat promosyonları tarife değişikliği esnasında silinir. Aynı şekilde Faturalı Esnek Tarifeden faturasız tarifelere geçiş yapıldığında kalan ana Cep Lira bakiyesi yeni tarifeye taşınır fakat promosyonları tarife değişikliği esnasında silinir.
Faturalı Esnek Tarifeden faturalı tarifelere geçiş yapıldığında kalan bakiye yeni faturalı tarifeye geçişle beraber faturaya indirim olarak yansır.
Aylık tarife ücreti, Ek Paket ücreti, opsiyon/seçenek ücretleri, TK kullanım ücreti, TK ruhsat ücreti, yeni açılan hatlar için yeni tesis vergileri, sair işlem ücretleri, temel yan servis ücretleri, bağış servisi ücreti faturaya yansır.
Tarife ve paketler dahilindeki dakikalar konferans görüşmeleri için kullanılamaz.
7000 Vodafone Müşteri Hizmetleri’ne yapılan aramalar Esnek Tarife aboneleri için ücretsizdir. 444 0 542 Vodafone Müşteri Hizmetleri’ne yapılan aramalar ise sabit hat aramaları kapsamındadır. 542 musteri hizmetlerini arama ucreti arama basına 46,25 kurustur. Bu ucret abonenin faturasındaki yurtici gorusme kalemine yansıtılır.
Abonenin eğer son ödeme tarihi geçmiş fakat ödenmemiş faturası varsa başka bir tarifeye geçiş yapamayacaktır.
Devreden tarifedeki aboneler faturalarını ödemediklerinde faturalı bireysel aboneler için geçerli olan yasal takip süreci geçerli olacaktır.
Vodafone'un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Faturalı Esnek Ekstra Tarifesi
Aboneler bu tarife ile 45 TL olan aylık toplu süre ücreti karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla heryöne 750 dakika, 6000 SMS ve 3 GB internet kullanım hakkına sahip olur.
Tarife yeni abonelikler, numara taşıma, Vodafone'un mevcut faturasız ve faturalı tarifelerinden geçişe açıktır. Vodafone içinde yolsuzlukla mücadele için kullanılan kara / gri listelerde bulunan aboneler veya son ödeme tarihi geçmiş ve ödenmemiş faturası olan aboneler tarifeye geçiş yapamaz.
Tarife 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz için geçerlidir. Hat sahibinin ya da mernis ile akrabalığı doğrulanan hat kullanıcısının 25 yaş ve altında olması yeterlidir.
Bir abone sadece 1 tane Faturalı gençlik tarifesinden faydalanabilir.
Tarifeye yeni abonelikler, numara taşıma ve Vodafone faturasız tarifelerinden geçiş Vodafone bayileri aracılığıyla yapılabilir. Abonenin önceden Vodafone faturalı kullanıp faturasıza geçiş yapmış olduğu durumlarda tekrar faturalıya geçiş telesatış kanalları aracılığı ile de yapılabilir.
Abone tarifeye faturasız Vodafone tarifelerinden birinden geçiş yaparsa, faturasız durumundan kalan Cep Lira bakiyeleri aynen bu tarifeye taşınır. Tarifedeki haklardan ve ek paketlerden sonra kullanılır.
Tarife dahilindeki dakika, SMS ve internet yurtiçinde ve yurtiçine doğru olan kullanımlar içindir. Tarife dahilindeki dakikalarla hem sesli hem de görüntülü görüşme yapılabilir.
Tarifedeki internet hakkı bittiğinde aboneler kullandığı kadar yukarıda belirtilen aşım ücretine göre ücretlenerek 1 GB’a geldiklerinde durdurulurlar. Aşım ücreti 1Gba gelene dek 100 KB’ı 0,143 kuruştan ücretlenir. Abonelerden 1 GB için toplamda 14,99 TL tahsil edilir. Bu noktada aboneler faturalarını daha fazla aşmamaları için durdurulurlar. Dilerlerse Hemen İnternet Paketi alarak kullanımlarına devam edebilirler.
Abonelerin eğer dakika veya internet paketi hakkı varsa aşım yapmazlar. Aşımdan önce paketlerinde kalan haklarını paketin geçerlilik süresi dahilinde kullanırlar.
Tarifedeki aboneler bakiyelerini OZET yazıp 7000’e yollayarak öğrenebilirler.
Tarife dahilindeki dakika, SMS ve internet hakkı yurtiçi veya yurtdışı özel servis numaralarını arama, rehberlik servislerini arama, 444’lü özel servis numaralarını arama, uydu ve gemi numaralarını arama, Türkiye’den yurtdışını arama, yurtdışına SMS atma, Kıbrıs’ı arama, Kıbrıs’a SMS atma, yurtdışındayken arama, Kıbrıs’tayken arama, yurtdışındayken aranma, Kıbrıs’tayken aranma, yurtdışındayken SMS atma, Kıbrıs’tayken SMS atma, yurtdışındayken internet kullanma, Kıbrıs’tayken internet kullanma, Mobil TV ve Arayana Dinlet (RBT) gibi içerik üyelikleri veya katma değerli servis kullanımları için geçerli değildir.
Bu tarifede olan abonelerin kullanımları tarife dahilinde verilen dakika, SMS ve internetin bitiminde tarife ile geçerli ek paketleri veya Cep Lira bakiyeleri bulunmadığı durumda yukarıdaki tabloda belirtilen şekilde paket aşım ücretleri üzerinden ücretlendirilirler.
Tarife dahilinde verilen dakika, SMS ve internetin tarife içerli ek paketlere ve Cep Lira’ya göre kullanım önceliği bulunmaktadır. Alınan ek paketlerin Cep Lira’ya göre kullanım önceliği bulunmaktadır.
Cep Lira'dan kullanımlar için geçerli olan yurtiçi konuşma, mesajlaşma ve internet kullanım birim ücretleri aşağıdaki gibidir:
•Yurtiçi heryöne arama ücreti: 0,10 TL / DK
•Yurtiçi heryöne arama ücretlendirme periyodu: 6 Sn
•Yurtiçi heryöne SMS ücreti: 0,41 TL /Adet
•Yurtiçi heryöne MMS: 0,80 TL /Adet
•Yurtiçi internet ücreti: 0,25 KR/ 1 KB
•Yurtiçi internet ücretlendirme periyodu: 1 KB
•Yurtdışına SMS ücreti: 0,75 TL /Adet
•Yurtdışına MMS ücreti: 2,4 TL /Adet
•Yurtdışına doğru yapılan aramalar mevcut faturalı aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
•Yurtdışında kullanımlar ve aranmalar için mevcut faturalı aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
•Özel servis numarası aramaları için mevcut faturasız aboneler için uygulanan fiyatlar geçerlidir.
Tarifede yurtiçi görüşmeler 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
Aboneler tarife dahilindeki paketleri kullanım hakkı bir fatura dönemi için geçerlidir. İlgili fatura dönemi içinde kullanılmayan dakika, SMS kullanım hakları ve Ek Paket bakiyesi bir sonraki aya devretmez. Cep Lira kalan bakiyeleri devreder.
Tarifeye geçiş yapılan ilk ay için aylık tarife ücreti ve aylık tarife paketleri geçiş tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak yansıtılır.
Dönem içerisinde yapılan tarifeden anlık çıkış işlemi veya hat iptali durumunda abone son ayın aylık tarife ücretininin tamamını öder.
Bir abone kendi üzerine azami 1 adet hattı ile tarifeden faydalanabilir. Tarifelere referans ile abonelik yapılamaz.
Tarife dahilindeki her paket için (750 dakika, 6000 SMS ve 3 GB internet) kullanımlar %80'e ve %100'e ulaştığında abonelere bilgilendirme SMSleri gönderilir. Eğer tarife dahilindeki veya opsiyonlardaki dakika paketlerinin bakiyesinde 6sn’den küçük bakiye kalırsa abone arama yapamaz çünkü arama yapabilmek için asgari 6 sn gerekir. Fakat, teknik olarak paket bitmediği için abonelere %100 bilgilendirme SMSleri gönderilemeyecektir. 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir.
Tarifedeki aboneler Gece Paketi, Haftasonu Paketi, Aylık Senle Ben Paketi, Vodafonelularla Maksi SMS Paketi, SMS Avantaj 100 ve SMS Avantaj 11000 Paketi, Günlük Pasaport; Avrupa, Amerika, Rusya 30 dk; Avrupa, Amerika, Rusya 60 dk; Avrupa, Amerika, Rusya 120 dk; Günlük 25 MB ve Tüm Dünya 30 paketlerini alabilirler.
Tarifelerdeki aboneler yukarıdaki paketlere ek olarak Hemen Dakika Paketi ve Hemen İnternet Paketi de satın alabilecektir. Hemen dakika paketinin geçerlilik süresi alınma tarihinden itibaren fatura kesim tarihine kadardır. Fatura kesim tarihinde otomatik olarak yenilenmeyecektir, talep eden abonelerin yeniden satın almaları gerekmektedir. Hemen Internet Paketi ise 30 günlüktür. 30 gün sonra otomatik yenilenmeyecektir, abonelerin yeniden satın almaları gerekmektedir.
Opsiyonların fiyat ve içeriklerinde yapılacak değişiklikler Faturalı Esnek Ekstra Tarife için de geçerli olacaktır.
Tarifelere Vodafone'un faturasız tarifelerinden geçişte eğer abonenin üzerinde opsiyonları veya kampanya faydaları varsa iptal olacaktır. Aynı şekilde Faturalı Esnek Ekstra Tarife'den Vodafone'un diğer faturalı ve faturasız tarifelerine geçişte opsiyonlar veya kampanya faydaları varsa iptal olacaktır. Bu tarifeden yalnızca Faturalı Esnek tarifeye geçişte abonenin üzerindeki opsiyonlar ve kampanyalar iptal olmaz.
444’lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444’lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir.
Aboneler roamingte faturasız aboneler gibi hizmet alacaklardır. Camel servisi verilen ülkelerde kullanım yapabilirken Camel servisi yapılamayan ülkelerde USSD call back servisi kapatıldığından aboneler çağrı yapamayacaklardır. Camel servisinin kullanımı mevcuttaki faturasız kullanım kuralları gibidir.Tarifenin aşım kuralları ve aşım ücretleri yalnızca yurtiçinde geçerlidir. Yurtdışında standart aşım ücretleri uygulanır.
Ücretli sair işlemlerin ücretleri faturaya yansıyacaktır.
Tarifeden hat kapama veya dışarıya numara taşıma ile giden abonelerin Kalan Cep Liraları silinmez, faturasız abonelerde olduğu gibi abone talep ederse geri ödemek üzere saklanır. 1 yıl içerisinde abone tekrar faturalı veya Faturlaı Esnek Tarife’ye numara taşıma ile geldiğinde / ihya yaptığında eskiden kalan bakiyesi yeni bakiyesine eklenir.
Faturasız tarifelerden Faturalı Esnek Tarifeye geçiş yapıldığında kalan bakiye Faturalı Esnek Tarifedeki Cep Lira hesabına aktarılmaktadır fakat promosyonları tarife değişikliği esnasında silinir. Aynı şekilde Faturalı Esnek Tarifeden faturasız tarifelere geçiş yapıldığında kalan ana Cep Lira bakiyesi yeni tarifeye taşınır fakat promosyonları tarife değişikliği esnasında silinir.
Faturalı Esnek Tarifeden faturalı tarifelere geçiş yapıldığında kalan bakiye yeni faturalı tarifeye geçişle beraber faturaya indirim olarak yansır.
Aylık tarife ücreti, Ek Paket ücreti, opsiyon/seçenek ücretleri, TK kullanım ücreti, TK ruhsat ücreti, yeni açılan hatlar için yeni tesis vergileri, sair işlem ücretleri, temel yan servis ücretleri, bağış servisi ücreti faturaya yansır.
Tarife ve paketler dahilindeki dakikalar konferans görüşmeleri için kullanılamaz.
7000 Vodafone Müşteri Hizmetleri’ne yapılan aramalar Esnek Tarife aboneleri için ücretsizdir. 444 0 542 Vodafone Müşteri Hizmetleri’ne yapılan aramalar ise sabit hat aramaları kapsamındadır. 542 musteri hizmetlerini arama ucreti arama basına 46,25 kurustur. Bu ucret abonenin faturasındaki yurtici gorusme kalemine yansıtılır.
Abonenin eğer son ödeme tarihi geçmiş fakat ödenmemiş faturası varsa başka bir tarifeye geçiş yapamayacaktır.
Faturalı Esnek Ekstra tarifedeki aboneler faturalarını ödemediklerinde faturalı bireysel aboneler için geçerli olan yasal takip süreci geçerli olacaktır.
Vodafone'un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.




İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Freezone, Esnek Tarife, Esnek Tarife Avantajları, Esnek Tarife Ücretleri, Esnek Tarifeye Geçiş, Vodafone Tarifeleri, Vodafone Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Mayıs 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 5689

Benzer Kampanyalar