Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Faturasız Bittikçe Dolan Tarifeler Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 3725 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 4,23 puan almıştır.
Bittikçe Dolan Tarifeler Vodafone'da

Vodafone Faturasızlar’a özel Bittikçe Dolan Tarifeler ile tarifeniz bitince yarı yolda kalmayın.

Siz de Bittikçe Dolan Vodafone Faturasız Tarifelerine geçin, istediğiniz zaman tüm tarifenizi kolayca doldurun. Üstelik 17 Lira'dan başlayan fiyatlarla!

Yeni Vodafone Abonelerine;
Bittikçe Dolan 1 GB Tarifesi

Her Yöne 750 Dakika + 1000 SMS + 1 GB İnternet 17 TL

Bittikçe Dolan 2 GB Tarifesi
Her Yöne 750 Dakika + 1000 SMS + 2 GB İnternet 22 TL

Bittikçe Dolan 3 GB Tarifesi
Her Yöne 750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB İnternet 28 TL

Mevcut Vodafone Aboneleri İçin;
Süper 3'lü Mini Tarifesi;

Her Yöne 500 Dakika + 1000 SMS + 1 GB İnternet 23 TL

Süper 3'lü Tarifesi;
Her Yöne 500 Dakika + 1000 SMS + 2 GB İnternet 28 TL

Bittikçe Dolan Tarifenizi hattınıza yükleyip kullanmaya başlayın. Tarifeniz azalınca veya bitince yeniden doldurmak için anahtar kelimeyi yazıp 7000’e ücretsiz gönderin. Yeniden dolan tarife içeriğini tarife bitiş tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Bittikçe Dolan tarifelerdeki internet, dakika veya SMS'i tek tek 10TL karşılığında, tüm tarife içeriğini ise 15TL'ye dilediğiniz zaman yeniden doldurabilirsiniz.

Nasıl Doldururum?

Bittikçe Dolan 1 GB Tarifesi

Bittikçe Dolan 2 GB Tarifesi

Bittikçe Dolan 3 GB Tarifesi

İnterneti 
doldurmak için:

DOLDUR 1GB  7000

DOLDUR 2GB  7000

DOLDUR 3GB  7000

Dakikayı 
doldurmak için:

DOLDUR 750DK  7000

SMS'i 
doldurmak için:

DOLDUR 1000SMS  7000

Tüm tarifeyi 
doldurmak için:

DOLDUR
BITTIKCEDOLAN1G
  7000

DOLDUR
BITTIKCEDOLAN2G
  7000

DOLDUR
BITTIKCEDOLAN3G
 7000





















Süper 3‘lü Mini

Süper 3‘lü

İnterneti 
doldurmak için:

DOLDUR 1GB  7000

DOLDUR 2GB  7000

Dakikayı 
doldurmak için:

DOLDUR 500DK  7000

SMS'i 
doldurmak için:

DOLDUR 1000SMS  7000

Tüm tarifeyi 
doldurmak için:

DOLDUR
SUPER3LUMINI
  7000

DOLDUR
SUPER3LU
 7000


Kampanya Detayı:
  • Uygun tarifelerdeki tüm bireysel faturasız müşterilerimiz, kampanya kapsamında seçtikleri tarife içeriklerini aynı dönem içinde tekrar yükleyebilirler.
  • Geçerli tarifeler: Tam Altin;Yeni Tam Altin;Efsane Altin2GB;Altın Fırsat 2GB;Super3lu;Altın 2GB;Fırsat 2GB;Efsane Fırsat;Super 3lu Mini;Altin1GB ;Buyuk Altın 2GB;Bittikçe Dolan 2 GB;Bittikçe Dolan 1 GB; Bittikçe Dolan 3 GB;Faturasız Esnek XS;Faturasız Esnek S;Faturasız Esnek M;Yeni Esnek Tarife;Esnek MEGA UCLU;Esnek Super 2 GB;Esnek 2GB;Esnek Spotify Ekstra;Yeni Esnek 2 GB;Esnek 1GB ;Yeni Esnek 1 GB;Esnek Super 3 GB;Esnek Tarife ;Esnek Super;Esnek Fırsat 2GB dır.
  • Abone, dönem içerisinde, istediği zaman, tarifesinde yer alan içeriklerden bir veya birden fazlasını seçerek seçiminin belirlenen sabit ücreti karşılığında, aynı donem gecerli olacak şekilde tekrar yükleyebilir.
  • Kampanyaya katılmak isteyen abone tarife içeriklerinden hangisini seçmek istediğini belirterek ilgili anahtar kelimeyi 7000 kısa numarasına ucretsiz olarak gonderir.
  • Secilebilecek içerikler; tek başına internet, tek başına dakika, sadece sms veya hepsi birlikte (entegre içerik) seçeneği ile toplam 4 tanedir.
  • Kampanya ücreti abonenin bakiyesinden seçtiği içeriğe gore anlık olarak dusecektir.
  • Aynı donem içerisinde internet ve tum tarife içeriği secenekleri birlikte kullanılamaz. Aynı donem içerisinde aynı içerik seçimi birkez yapılabilir.
  • İçerikleri teker teker yuklemek isteyen abonelerden seçimleri karsılığında, her bir seçim başına 10 TL tahsil edilir.
  • İçeriklerin hepsini birlikte yuklemek isteyen abonelerden (entegre içerik) seçimleri karsılığında 15 TL tahsil edilir.
  • Kampanyaya giriş talebinde bulunan aboneler, tarife içerikleri yüklenmiş ise ve seçtikleri kampanya içeriği için gecerli ucret kadar yeterli bakiyesi bulunuyorsa kampanya giriş talebi kabul edilir. Ucretin aboneden tahsil edilmesiyle içerik hesaba yuklenir. (Geçerli tarifeler, belirli bir ücret karşılığında aylık olarak Ses, SMS, Data içerikleri yüklenen tarifelerimizdir. Geçerli tarifenin içeriğinin yüklenmesi, tarife paketi ücretinin çekilerek müşterilere müşterilere tarife içeriğinin yüklenmesi demektir. Örnek: Bittikçe Dolan 1 GB tarifemizin içeriği 17 TL karşılığında 750DK + 1000 SMS + 1GB dır. Bu tarifenin içeriğinin yüklenmesi , müşteriden 17 TL lik bakiyenin düşülerek, karsılığında içeriklerin abone hesabına tanımlanması demektir. )
    Bittikçe Doldur kampanyası için gerekli olan bakiye müşterinin hesabında bulunuyor ise abonenin hattına;
  • Sadece internet seçimi yaptı ise; 10 TL karşılığında, tarife içeriğindeki internet içeriğinden sonra kullanılabilecek ve tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli ve tekrar etmeyen, tarife içeriği kadar internet yüklenir.
  • Sadece dakika seçimi yaptı ise; 10 TL karşılığında, tarife içeriğindeki dakika içeriğinden sonra kullanılabilecek ve tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli ve tekrar etmeyen, tarife içeriği kadar aynı yonde dakika yüklenir.
  • Sadece SMS seçimi yaptı ise; 10 TL karşılığında, tarife içeriğindeki SMS içeriğinden sonra kullanılabilecek ve tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli ve tekrar etmeyen, tarife içeriği kadar aynı yonde SMS  yüklenir.
    Entegre içerik seçimi yaptı ise; 15 TL karşılığında, tarife içeriğindeki SMS,dakika ve internet içeriğinden sonra kullanılabilecek ve tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli ve tekrar etmeyen, tarife içeriği kadar aynı yonde SMS,dakika ve internet yüklenir.
    Kampanya kayıt yapılan donem için gecerlidir. Abone her donem kampanyadan yeniden faydalanabilir, kampanya otomatik olarak yenilenmez. (Donem: faturasız abonenin tarifesinin gecerlilik suresi)
    Abone aynı donem içerisinde, en fazla
    1 ses, 1 sms, 1 internet veya
    1 ses, 1, sms, 1 entegre
    secimi yapabilir. Aynı anda birden fazla aynı içerikte kampanyadan faydalanılamaz. Aynı donem içinde internet ve entegre seceneği beraber alınamaz.
  • Kampanya ücreti karşılığındaki her içerik, tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli olacaktir ve tekrar etmeyecektir. Kampanya kayıt tarihi ne olursa olsun bitiş tarihi tarifeye bağlı olacaktır. Orneğin; tarifenin donem bitiş tarihi 25 Subat iken, kampanyaya kayıt 2 Subat’da da olsa, 24 Subat’da olsa bitiş tarihi 25 Şubat olacaktır.
  • Geçerli tarifelerden çıkılması durumunda, kampanya hakkı  sona erecektir (içerikler tarife içeriğinin geçerlilik dönemi sonuna kadar kullanılmaya devam edecektir)
  • Dönem içerisinde kullanılmayan içerikler silinir ; bir sonraki aya devretmez.
  • Kampanya kapsamında içerik kazanımına konu olacak içerikler sadece yurtiçi  kullanımları içerir. Roaming , Türkiye sınırları içerisinden yapılan yurtdışı aramaları, özel servis aramaları, ve diğer hizmetler dahil değildir.
  • İçerikler bittiğinde, tarife aşımında abonenin tarife şartları ve ücretleri  gecerlidir.
  • Kampanya içerikleri yüklendikten sonraki geçerlilik  dönemleri arasında, kampanyaya katılan aboneler kampanyaya katıldıktan sonra şebekeler arası geçiş (MNT ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil ) veya devir, dondurma işlemi yaparsa  ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
  • Ön ödemeli hat aboneleri, kampanyadan kazandıkları ve harcayabilecekleri kullanım bakiyelerini bakiyelerini 7000 SMS servisinden ögrenebileceklerdir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen kullanım hakları transfer edilemez.
  • FCT içinde kullanımına ve konferans cagrıya izin verilmez.Kullanımı tespit edilen abonelerin hattı için; tek taraflı kısıtlanma hakkı bakiidir.
  • Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma ve  gerekli gördüğü  zaman BTK ya yasal kurallar cercevesinde bildirerek  kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya 15.01.2016 – 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Kampanyaları, Vodafone Tarifeleri, Kampanya, Vodafone Faturasız, Tarife,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ocak 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 3725

Benzer Kampanyalar