Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone'dan Akıl Almaz Yılbaşı Fırsatı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1522 defa incelendi
  • Puan : star star 74 incelemede 1,96 puan almıştır.
Vodafone Smart 7 alanlara 600 TL'ye varan Yılbaşı İndirimi...

Vodafone Smart 7 serisinin en gelişmiş üyesi Vodafone Smart pro 7, Vodafone Smart ultra 7 ve Vodafone Smart Tab Mini 7 şimdi yılbaşına özel 600 TL'ye varan Akılalmaz Yeni Yıl İndirimi ile Vodafone CEP Merkezlerinde sizi bekliyor.

Vodafone Smart pro 7
Vodafone Smart 7 serisinin en gelişmiş üyesi Vodafone Smart pro 7, premium tasarımından gelişmiş donanımına kadar üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Alüminyum gövde tasarımıyla premium bir his oluşturan Vodafone Smart pro 7, sadece 6,99 mm kalınlığındaki gövdesiyle de incelik yarışında üst sıralarda yer almayı başarıyor. Arka yüzeyi de Gorilla Glass kaplı, metal çerçeveye sahip olan cihaz, sade tasarımını telefonun arkasında, kameranın hemen altında yer alan parmak izi sensörüyle tamamlıyor. Konumu itibarıyla kullanımı da kolaylaştıran parmak izi okuyucu, oldukça hassas bir deneyim sunuyor. Büyük ekrandan vazgeçemeyen kullanıcılar için 5,5 inç AMOLED ekranla gelen Vodafone Smart pro 7, keskin renklerle multimedya deneyimini artıran ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor. Ön yüzünde çift hoparlörü bulunan ve performans konusunda oldukça iddialı olan cihaz gücünü 1,8 GHz dört çekirdek artı 1,4 GHz dört çekirdek olmak üzere 8 çekirdekli işlemciden alıyor. 3 GB RAM ile işlemciyi destekleyen Vodafone Smart pro 7’nin dahili hafızası ise 32 GB. Ayrıca hafızayı 128 GB’a kadar microSD kart desteğiyle artırmak da mümkün. Android 6.0 işletim sistemine sahip olan cihaz, güncel oyun ve uygulamalara da sorunsuz erişim sağlıyor. Gelişmiş kamera yetenekleriyle öne çıkan Vodafone Smart pro 7’de 16 megapiksel çözünürlüğünde otofokuslu arka kamera yer alıyor. Super Zoom özelliğine sahip olan arka kamera f/2.0 diyafram açıklığıyla düşük ışık koşullarında da iddialı. Ayrıca fotoğrafları deklanşör gecikmesi olmadan çekmek mümkün. Anı fotoğraflamak yerine video çekerek ölümsüzleştirmek içinse 4K çözünürlüğünde videolar çekebiliyor. Vodafone Smart pro 7’nin ön kamerası da en az arka kamera kadar iddialı. 8 megapiksel çözünürlük sunan ön kamera çok daha kaliteli selfie’lerin önünü açıyor. Ayrıca ön kameranın yanında yer alan flaş sayesinde düşük ışık koşullarında selfie çekmek de bir problem olmaktan çıkıyor. Tüm gün boyunca performansını en üst noktada tutabilmek için 3.000 mAh kapasiteli bir pille gelen Vodafone Smart pro 7, hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Quick Charge 3.0 desteğiyle yarım saat gibi kısa bir sürede 1 günlük kesintisiz kullanım bunabilen Vodafone Smart pro 7, priz bağımlılığını da ortadan kaldırıyor.

Vodafone Smart ultra 7
Vodafone Smart ultra 7, üst düzey bir akıllı telefon deneyimini erişilebilir fiyatlarla sunuyor. 5.5”’ boyutunda geniş ekrana sahipken, sadece 150 gram kadar hafif bir ağırlığa sahip. IPS ekran teknolojisi ile FULL HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüğün birlşetiğin Vodafone Smart ultra 7 adeta bir görsel şölen sunuyor. Android 6.0 işletim sistemine sahip olan cihaz, güncel oyun ve uygulamalara da sorunsuz erişim sağlıyor. Cihaz gücünü 1,8 GHz dört çekirdek artı 1,0 GHz dört çekirdek olmak üzere 8 çekirdekli işlemciden alıyor. 2 GB RAM ile işlemciyi destekleyen Vodafone Smart pro 7’nin dahili hafızası ise 16 GB. Ayrıca hafızayı 128 GB’a kadar microSD kart desteğiyle artırmak da mümkün. Gelişmiş kamera yetenekleriyle öne çıkan Vodafone Smart ultra 7’de 13 megapiksel çözünürlüğünde otofokuslu arka kamera yer alıyor. Ayrıca 5 megapiksel çözünürlük sunan ön kamera çok daha kaliteli selfie’lerin önünü açıyor. Ayrıca ön kameranın yanında yer alan flaş sayesinde düşük ışık koşullarında selfie çekmek de bir problem olmaktan çıkıyor. Tüm gün boyunca performansını en üst noktada tutabilmek için 2.960 mAh kapasiteli bir pille gelen Vodafone Smart ultra 7, hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Quick Charge 3.0 desteğiyle yarım saat gibi kısa bir sürede 1 günlük kesintisiz kullanım bunabilen Vodafone Smart ultra 7, priz bağımlılığını da ortadan kaldırıyor.

Vodafone Smart Tab mini 7
Vodafone Smart Tab mini 7 ile sürekli bağlı kalın; ihtiyacınız olan her bilgiye kolayca ulaşın. Dilerseniz kitap okuyun ya da sevdiğiniz oyunları oynayın.

4 çekirdekli 1.300 Mhz işlemci, 8 GB Dahili Hafıza, 7" ekran boyutu ve 2 MP ön ve arka kameraya sahip Smart Tab Mini 7 de Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi bulunmaktadır.

Vodafone Yılbaşına özel başlattığı kampanya ile Vodafone Samrt Ultra 7 veya Smart Pro 7 alanlar ayrıca Vodafone Smart Tab mini 7 hediye edilecek.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Smart Pro 7, Vodafone Smart Ultra 7, Cep Telefonu, Yılbaşı, Yılbaşı Kampanyası, Yılbaşı 2017,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1522

Benzer Kampanyalar