Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone'da Yüklediğinin 10 Katı Dakika Hediye

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1981 defa incelendi
  • Puan : star star star star 102 incelemede 3,88 puan almıştır.
Vodafone Faturasız Hat Abonelerine şubat ayı boyunca yüklemelerinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı sunuyor.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, şirket faturasız abonelerine sadece kampanya dönemlerinde değil, her gün kazandıran teklifler sunacağı yeni bir özellik devreye aldı.

Yıl boyunca mevcut ve yeni tüm bireysel faturasız aboneler "KAZAN" yazıp 4455'e mesaj atarak kendileri için özel olarak tasarlanmış kampanyaları ücretsiz öğrenebilecek. Şubat ayına özel olarak ise "KAZAN" yazıp 4455'e göndererek yükleme hedeflerini öğrenen faturasız aboneler, yüklediklerinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı yakalayacak.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme ve abonelere mucizeleri yaşatma misyonuyla faaliyet gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone'luların talep ve ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen göstererek, kazandıran teklifler sunuyoruz. Tüm faturasız abonelerimiz kendilerine özel kazandıran kampanyalarını sene boyunca KAZAN yazıp 4455’e göndererek öğrenebilecek ve fırsatlardan yararlanabilecekler. Şubat ayına özel olarak ise herkes yüklediğinin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatına sahip olacak. Odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde, Türkiye’nin dört bir yanında tüketici beklentilerini izleyerek, abonelerimizin hayatını kolaylaştıran ve kendi küçük mucizelerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyan hizmet ve ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz."




İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Yükle Kazan, Vodafone Konuş Kazan, Vodafone Hediye Dakika, Vodafone Faturasız Hat, Vodafone Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1981

Benzer Kampanyalar