Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifesi Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2211 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 3,5 puan almıştır.
Mevcutta Vodafone Faturalı hat kullanan Kamululara özel indirimli Akıl Küpü Tarifeler!

Vodafone'un faturalı aboneleri için akıllı çözümlerle yenilenen Akıl Küpü Tarifeler, şimdi de kamu çalışanları ve yakınlarına özel avantajlar sunuyor. Yoğun akıllı telefon kullanımıyla farklılaşan kamuluların ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak üzere tasarlanan Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, iki kat daha fazla internet ve tarifeye ek 1 TL'ye Vodafone'lularla sınırsız konuşma avantajlarıyla öne çıkıyor. 29 TL ve 39 TL olmak üzere iki farklı seçenek halinde sunulan Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, mevcut Akıl Küpü Tarifeler'in akıllı özelliklerine ek olarak kamululara özel akıllı telefon teklifleriyle de birlikte geliyor.  

Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, Akıl Küpü Tarifeler adıyla yenilediği faturalı portföyünü kamu çalışanları ve ailelerine özel tarifelerle zenginleştirdi.Yoğun akıllı telefon kullanımıyla farklılaşan kamuluların konuşma ve mobil internet ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak üzere tasarlanan yeni Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, iki kat daha fazla internet ve tarifeye ek 1 TL'ye 21 milyonluk Vodafone ailesiyle sınırsız konuşma avantajları sağlıyor. Buna göre, Kırmızı Akıl Küpü Tarifesi 500 dakika, 1000 SMS, 2 GB internet ile 29 TL'den, Mavi Akıl Küpü Tarifesi ise750 dakika, 1000 SMS, 4 GB ile 39 TL'den abonelere sunuluyor. Aboneler ayrıca, daha fazla internete ihtiyaç duyduklarında, ayda 7 TL gibi çok avantajlı fiyatlarla 500 MB akıllı ek internet paketi alabiliyorlar.

Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri'ne geçen aboneler, yakın çevreleriyle uygun fiyatlara haberleşme avantajı da yaşıyorlar. Buna göre, referans olarak 5 yakınını Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri'ne getirebiliyorlar. Ayrıca, seçtikleri Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifesi'ne ek olarak 1 TL'ye alabilecekleri paket sayesinde, 21 milyonluk Vodafone ailesiyle sınırsız konuşma imkânına kavuşuyorlar.

Ücretsiz Kamu Gündem SMS servisi, özel günlerde sürprizler
Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, kamululara özel akıllı telefon teklifleriyle birlikte geliyor. Buna göre aboneler, kendileri ve aileleri için avantajlı fiyatlarla akıllı telefon ve tabletlerini yenileyebiliyorlar. Diğer yandan, kamululara özel Kamu Gündem SMS Servisi ile kamu sektörüne yönelik haberleri ücretsiz olarak alabiliyorlar. Vodafone'lu kamu çalışanlarına Tıp Bayramı, Öğretmenler Günü gibi özel günlerde çeşitli sürprizler de sunulacak.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya kapsamında: Kamu Kırmızı Akıl Küpü ve Kamu Mavi Akıl Küpü Tarifesi'ndeki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden iki adet 12 aylık dönem boyunca 7 TL indirim alırlar.
  • Kampanyalar bireysel mevcut müşterilerimizden 30 günden daha uzun süredir Vodafone faturalıda olan müşterilerimiz için geçerli olup, uygun tarifelerdeki aktif tüm aboneler kampanyaya girebilir.
  • Kampanya 12 aylık "iki dönem"den oluşur. İlk 12 Aylık dönem, "Birinci Dönem", ikinci 12 aylık dönem ise "İkinci Dönem" olarak anılacaktır. İlk dönemin son fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer.
  • Kampanya kapsamında aboneler kampanyalarının herhangi bir anında Kamu Kırmızı Akıl Küpü Tarife'den Kamu Mavi Akıl KüpüTarife'ye ya da tam tersi şekilde tarife değişitrebilirler. Bu durumda abonelerin kampanyası kaldığı yerden devam eder ve herhangi bir cezai bedel onlara uygulanmaz. Kampanya sonlandığında kampanyalı durumdaki son tarifeleri üzerinden ücretlendirilmeye devam ederler. Tarife değişikliğini anlık veya bir sonraki fatura döneminde başlayacak şekilde yapabilirler. Anlık tarife değişikliklerinde çıkış yaptıklatrı tarifenin aylık ücretinin tamamını öderler. Giriş yaptıkları tarife ise gün sayısına göre orantılanır.
  • Kampanyada cayma bedeli her dönem için aşağıda ifade edildiği şekilde hesaplanır. İlk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 12 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 12. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır.
  • Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini kampanyaya başladıkları tarife haricinde başka bir tarifeye değiştirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır.
  • Cayma bedeli, kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. İndirim aylık 7 TL dir.Bu tutar, kampanyanın son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılr.
    Bir müşteri maksimum 5 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen indirim dışındaki faydalar çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer. İndirim ise kampanyadaki ilk dönemin 12. ayı haricinde kampanya sonlandığı durumda o fatura dönemi için silinir.
    Ay ile kastedilen fatura dönemidir.
  • Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
  • Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
    Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir. İkinci dönemin başında bu kontrollere tekrar bakılmaz.
  • Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Kampanyaları, Vodafone Akıl Küpü Tarife, Kamu Tarifesi,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 2211

Benzer Kampanyalar