Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vestelcell'e Gelenlere 2 Kat internet ve 150 TL Hediye Çeki

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1741 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 10 incelemede 4,8 puan almıştır.
Hattını değiştirmek için Vestelcell sebeplerin var!

Bol internetli seçenekleri çok uygun fiyatlarla sunarken, VESTELCELL’den yeni hat alan ya da hattını VESTELCELL’e taşıyan tüketicilere de Vestel markalı ürün alışverişlerinde 150 TL’ye varan hediye çekleri veriyor. Cep telefonu ile ilgili tüm ihtiyaçlarını başka bir operatör bayisine gitmeye gerek kalmadan Vestel noktalarından tek seferde karşılayabilen tüketiciler, Venus telefonlarını hediye çekleri ile sayesinde indirimli alabildikleri gibi isterlerse hediye çeklerini TV, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi Vestel markalı başka ürünlerde de kullanabiliyorlar.

VESTELCELL Datanı İkiye Katlıyor
Numara taşıma, yeni hat tesisi veya diğer faturalı veya ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile Vestelcell Katlanan Mini, Vestelcell Katlanan Midi, Vestelcell Katlanan Maksi tarifelerine başarı ile dâhil olan abonelerin internetleri 12 ay boyunca 2 ile çarpılıyor!

Belirtilen koşulları sağlayan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca, tarifelerine ek katılım sağladığı Vestecell Tarifesi çerçevesince sunulan data miktarı kadar yurt içi data hakkı sunulacaktır. Daha açık ifade etmek gerekir ise; Vestelcell Katlanan Mini Tarifesi’ne dâhil olan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca tarifelerine ek yurt içi 3 GB, Vestelcell Katlanan Midi Tarifesi’ne dahil olan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca tarifelerine ek yurt içi 6 GB ve Vestelcell Katlanan Maksi Tarifesi’ne dahil olan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca tarifelerine ek yurt içi 9 GB data faydası otomatik olarak tanımlanacaktır.

Vestelcell'e GELENLERE, 150 TL'YE VARAN HEDİYE ÇEKİ FIRSATI!
Katlanan tarifelere numara taşıma, yeni hat tesisi ve Vestelcell faturalı tarifeleri hariç gelen abonelere ilgili kampanya kapsamında Vestelcell Katlanan Mini Tarifesi için 75 TL, Vestelcell Katlanan Midi Tarifesi için 100 TL, Vestelcell Katlanan Maksi Tarifesi için ise 150 TL VESTEL indirim kodu tanımlanacaktır.

İlgili kampanya kapsamında VESTELCELL Gururla 3GB, VESTELCELL Gururla 6GB, VESTELCELL Gururla 9GB Tarifeleri’nden birine numara taşıma, yeni hat tesisi veya VESTELCELL tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı ve / veya ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile başarıyla dâhil olan ve 12 fatura dönemi boyunca Vestelcell faturalı tarifelerinde kalma taahhüdü veren abonelere indirim kodu tanımlanacaktır.

Daha açık ifade etmek gerekir ise, ilgili kampanya kapsamında VESTELCELL Gururla 3GB abonelerine 75 TL, VESTELCELL Gururla 6GB abonelerine 100 TL, VESTELCELL Gururla 9GB abonelerine 150 TL VESTEL indirim kodu tanımlanacaktır



İlgili etiketler : Vestelcell, Vestelcell Kampanyaları, İnternet, Tarife,

Kampanya Sahibi

Vestelcell
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Haziran 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Haziran 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 1741