Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vestel Beyaz Eşya ve Televizyonlarda Değiştime Kampanyası Başlattı

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1243 defa incelendi
  • Puan : star star star 76 incelemede 3,34 puan almıştır.
Eski Beyaz Eşyaları Atma, Ödemeyi Kafana Takma

Beyaz eşyalarını veya televizyonlarını değiştirmek isteyenler için Eylül ayında Vestel'de muhteşem bir kampanya başladı. Vesltel "Beyaz Eşya ve Televizyon Değiştime Kampanyası" ile Eski ürününüzü evinizden alıyor, Fırsatlarla dolu Dev Değişim kampanyası ile son teknoloji Vestel’inizi evinize getiriyor.

3 - 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak Vestel Değiştirme ve indirim kampanyası ile buzdolabı, çamaşır makinesi, solo bulaşık makineleri, solo fırın, derin dondurucu, ankastre setler, TV ve elektrikli süpürgelerde 1.000 TL'ye varan değiştirme indirimi sizleri bekliyor.

Vestel Değiştirme ve indirim kampanyası 3-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Vestel Yetkili Satıcılarında, buzdolabı, çamaşır makinesi, solo bulaşık makineleri, solo fırın, derin dondurucu, ankastre setler, TV ve elektrikli süpürgelerde geçerlidir. 1.000 TL indirim PUZZLE NF655 X buzdolabı modelinin peşin alımında, 2.000 TL indirim VUHD SMART 75UD9650 75” LED TV modeli televizyonun peşin alımında, geçerlidir.

Değiştirme kampanyası indirimleri, her 1 adet yeni ürün için 1 adet eski ürünün iade edilmesi durumunda geçerlidir. İade edilecek eski ürünler, yedek parça ve aksesuarları ile tam olmalıdır. Ürünler çapraz olarak değiştirilebilir. Elektrikli süpürgeler çapraz değişime dahil değildir. ATIK ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK EŞYALARIN KONTROLÜ yönetmeliği kapsamında kampanyadan yararlanan tüketicilerimizin eski ürünleri anlaşmalı (elektrikli süpürgeler hariç) Vestel servisleri tarafından teslim alınacak, yönetmelik kapsamında geri dönüşüme tabi tutulacaktır.



Vestel Adresine Git!

İlgili etiketler : Vestel, Vestel Kampanyaları, Beyaz Eşya, Kampanya, Televizyon, Değiştirme Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Vestel
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Eylül 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2018
  • Trafik

    : 1243