Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vestel Beyaz Eşya Alanlar, Avrupaya Uçuyor!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1912 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,9 puan almıştır.
Vestel’e Kooooş, Avrupa’ya Uuuuuç!

Vestel Akıllı Buzdolabı, hızlı yıkayan çamaşır makinesi, su ve enerji tasarruflu bulaşık makinesi ve çok şık ankastre fırınlar... Sizde 1.299 TL'den başlayan seçili Vestel beyaz eşyalardan alın Avrupaya Gidiş-Dönüş Çift Uçak Bileti kazanın.

Kampanya 15 Ocak - 29 Şubat 2016 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vestel Satış noklarında seçili ürünlerden alanlara Ankara, İstanbul, İzmir havalimanlarından Amsterdam, Budapeste, Brüksel, Paris, Londra, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma Atina, Milano, Münih'ten birine ekonomi sınıfı gidiş-dönüş çift kişilik uçak bileti verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Çift Kişilik Avrupa Uçuş kampanyası fırsatından 15 Ocak 2016 – 29 Şubat 2016 tarihleri arasında Türkiye genelinde kampanyaya dahil Yetkili Vestel Bayilerinden, Teknosa, MediaMarkt veya Vestel e- mağazadan kampanyaya dahil ürünlerinden (AKILLI NFY620 P,AKILLI NFY 600 X,EKO NFY520,EKO NF480 X,EKO NFKY510,PUZZLE NF655 X,BM-507W,BM-507X,BMJ-L503 X,BMJ-L505,GEBM-607W,BM-618W,BM-618X,BM-818W,BMA-XXL 1017 X,AKILLI 9614 TKT,AKILLI 9614 TST,AKILLI 9614 TXT,AKILLI 9614 TT,AKILLI 9614 TE,HIZLI 10912 TT,HIZLI 9812 TKE,HIZLI 9812 TSE,HIZLI 9812 TGE,HIZLI 9812 TTE,HIZLI 9812 TME,HIZLI 9812 TPE, HIZLI 9812 TYE,HIZLI 9912 TE,HIZLI 9912 TGE,AKILLI 9914 TT,HIZLI 8914 TT,HIZLI 8814 TT,AFB-602 DT,,AFB-902 VT,AFX-902 VT,AFX-602 DT,AFW-902 VT,AFW-602 DT,AFB-1004) satın alan ve satın alınan ürüne ilişkin faturada isim soyadı yazılı Kampanya Katılım Koşulları’na uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile, Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş kişiler bu kampanyadan faydalanabileceklerdir.
  • Bu kampanya, tedarik edilecek promosyon uçak biletleri hariç, uçak biletlerine ait olan, iniş ve kalkış noktalarına göre rakamsal olarak farklılık gösterebilen tüm havaalanı vergileri, yakıt harcı, sigorta bedeli, tüm harç, bilet kesim ücreti, sigorta bedeli, diğer vergiler ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla benzeri masraflar tüketici katılımcılara ait olacak şekilde Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano ve Münih varış noktalarından birine, en fazla bir aktarma ile ekonomi sınıfında çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti alma hakkını sağlar.
  • Kampanya sadece gerçek kişiler için geçerli olup, hangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar kampanyadan faydalanamayacaktır. Gerçek kişiler herhangi bir şirket, dernek ve/veya vakıf vb. bu kuruluşlara ait faturalar ile kampanyaya katılamazlar. Aksi halde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Her katılımcı kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilir.
  • Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için, faturaların kendi isimlerine düzenlenmiş olması zorunludur. Kampanyaya katılım için yapılan aynı başvuruda belirtilen kişiler aynı uçuşta yer alacaktır. Kampanyaya yapılan farklı başvurulardaki kişilerin aynı uçuşta birlikte seyahat etmesi garanti edilmemektedir. Kampanyaya katılan ve/veya katılımcı ile birlikte seyahat eden kişiler, işbu kampanya kapsamında sadece tek bir gidiş-dönüş uçuş hakkından yararlanabilirler.
  • Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya katılım hakkı sahibi sadece kampanyalı ürünü satın alan gerçek kişi olup; kampanya hakkı üçüncü kişilere devredilemez.
  • Müşterinin Avrupa Uçak Bileti hakkından faydalanabilmesi için öncelikle 15 Ocak 2016 - 29 Şubat 2016 tarihleri arasında Kampanyaya dahil VESTEL mağazalarından, Teknosa, MediaMarkt veya Vestel Elektronik Mağazasından kampanyaya dahil ürünlerden alışveriş yapmış olması ve faturada isim ve soyadının yazılı olması gerekmektedir.
  • Kampanyalı ürünlerden satın alan Müşteri’ye Vestel tarafından satın alma işlemi akabinde sms ile veya fatura üzerinde kampanya katılım kodu iletilir.  Müşterinin, kampanyadan faydalanması için fatura tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde iletilen kodu kullanarak www.vestelekosavrupayauc.com mikro sitesini ziyaret ederek satın aldıkları ürünle birlikte kendilerine verilen kampanya katılım kodunu girerek üzerindeki rezervasyon formuna ulaşmaları ve aşağıdaki başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.
  •  Kampanya mikro internet sitesi üzerinden yapılacak başvuru adımları:
    - Çift kişilik uçak bileti hakkı kampanyalı ürünü satın alan ve faturada adı soyadı geçen Müşteriye ve Müşteriyle birlikte seyahat edecek kişiye ait olacaktır. Kampanyaya başvurusu fatura tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde yapılmalıdır. Aksi halde yapılan başvuru geçersiz olacaktır. Başvuru formu Jules Verne Travel & Event - Müselles Sok. Onur İş Merkezi No:1 Kat: 5-6-7 Esentepe, Şişli / İstanbul adresine gönderildiği tarihte (kargo gönderi tarihi) başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır.
    - Katılımcıların, rezervasyon formuna ulaşmaları ve formu eksiksiz doldurup çıktısını almaları gerekmektedir.
    - Kampanyaya katılım kakkı kazanan Müşterinin kampanya sitesinde bulunan Rezervasyon formunda 3 farklı varış noktası ve de 3 farklı gidiş - dönüş uçuş tarihi tercihi belirtmelidir.
    - Kronolojik olarak  İlk gidiş uçuş tarihi tercihi başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonra olmalı, gidiş - dönüş tarih tercihleri arasında en az 2 haftalık süre bulunmalı ve gidiş - dönüş uçuş tarihleri arasında minimum 2 gün maksimum 15 gün olmalıdır. En son geri dönüş uçuş tarihi 28 Şubat olabilir.
    - Katılımcıların, gidiş - dönüş uçuşu yapılacak olan havalimanları aynı olmalıdır.
    - Başvuru formunun gönderildiği tarih (kargo gönderi tarihi) başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır.
    - Kampanya başvurusu, fatura tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde yapılmalıdır.
    - 15 Şubat 2016 – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında, Resmi Tatiller,Dini Tatiller uçulmak istenilen tarihler olarak kampanya kapsamında değildir. Bu tarihlere denk gelen veya bu tarihlerden 1 gün önce veya sonraya denk gelen uçuş tarihleri şirket nezdinde geçersizdir.
    - Kampanya kapsamına dahil olmadığı belirtilen ücretlerin (vergi, harç bedelleri, bilet servis ücreti) tahsil edileceği kredi kartı sahibi kampanyaya başvuru yapan kişi olmalıdır.
    - Çift kişilik uçak bileti hakkı kazanıp kampanyaya tek başına katılmak isteyen Müşteri’nin başvuru formunda ikinci kişi bilgilerini, birinci kişi bilgileri ile aynı olarak beyan etmesi gerekmektedir. Bu maddede bahsi geçen koşulların tamamının eksiksiz olarak yerine getirilmemiş olması halinde yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
  • Kampanyaya katılım başvurusunda bulunan Müşteri, faturanın aslını (bir örneğini kendisinde muhafaza etmek şartıyla) ve oluşturulacak kampanya mikro internet sitesi üzerinden yaptığı başvuru sırasında eksiksiz doldurduğu başvuru formunu ıslak imzalı orijinal hali ile birlikte, kampanya posta iletişim adresine (Jules Verne Travel & Event : Müselles Sok. Onur İş Merkezi No:1 Kat: 5-6-7 Esentepe, Şişli - İstanbul) kargo firmasıyla göndermesi gerekmektedir.
  • Katılımcının fatura tarihinden itibaren 1 ay içerisinde ürün iade veya kampanya kapsamında olmayan bir ürün ile değişiminde bulunması durumunda sms ile veya fatura üzerinde iletilen kampanya katılım kodu geçersiz sayılacaktır.
  • Müşteri tarafından başvuru için yapılacak gönderilerin kargo yoluyla yapılması zorunludur, elden getirilen belgeler kabul edilmez. Evrakların asıllarının kampanya düzenleyicisine ulaşması ile birlikte, başvuru katılım şartlarının sağlandığı tespiti ile başvuru tamamlanmış olacak ve işlemlere başlanacaktır.
  • Başvurunun kampanya düzenleyicisine ulaşmasıyla birlikte uçuş teklifleri ve başvuruya ait tüm iletişim süreci fatura sahibi olan başvuru formunda 1. Katılımcı kişi olarak belirtilen kişi ile gerçekleşecektir.
  • Geçerli başvurularda bilet teklifi kampanya düzenleyicisi tarafından geri dönüş süresi en geç 5 iş günüdür.
  • Faturada adı geçen alışverişi gerçekleştiren kişi ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen katılımcı ile aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  • Uçuş teklifini sunmak ve de kampanya tarafından karşılanmayan vergi ve harçlar konusunda bilgi vermek amacı ile kampanya düzenleyicisi tarafından müşteriyle telefon ve e-posta ile bağlantı kurulacaktır. Vergi ve harçlar için ödenmesi gereken tutar hakkında Müşteri’den yazılı onay almadıkça bu bedel hiçbir suretle şirket tarafından Müşteri’nin kartından tahsil edilmeyecektir. Müşteri tarafından onay verilmemesi halinde Müşterinin kampanya ile kazanmış olduğu hakkı geçerliliğini yitirecektir.
  • Uçuş teklifi, tercih edilen çıkış ve varış noktası ile tarihler dikkate alınarak, kampanya düzenleyicisi tarafından anlaşmalı hava yollarının uygunluk durumuna göre belirlenecektir.
  • Uçuş teklifi, Türk Hava Yolları, Air France, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup Müşterinin havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır.
  • Öncelikle ilk uçuş ve varış noktası tercihleri değerlendirilecek olup, uçaklardaki doluluk oranına göre veya Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar ve yerel tatiller nedeniyle olabilecek kısıtlamalar nedeniyle katılımcılara 2. veya 3. tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir.
  • Müşteriler, kendilerine sunulan uçuş teklifi onayını en geç 48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine, kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidirler. Uçuş teklifi onayı ile 48 saat içerisinde geri dönüş yapan katılımcılar için kendilerine sunulan teklifte belirtilmiş olan sair masraflar (vergi, harç vs) geçerliliğini korur. 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılar uçuş teklif haklarını kaybederler ve başvuruları geçersiz sayılır. Yeni bir başvuru ve biletleme işlemi yapılmaz.
  • Her türlü konaklama, yeme-içme, alışveriş vb. harcamalar, hava limanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir ve geçerli oldukları yerlerde, uçuş teklifinin kabul edilmesini takiben, katılımcı tarafından ödenmelidir. Bu ücretler uçuş teklifinin onaylanmasından sonra her ne şart altında olursa olsun iade edilemezler. Hava limanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile gerçekleşebilir, para havalesi ve sanal kart geçerli değildir. Kredi kartı bilgilerinin uçuşu yapacak kişiye ile aynı olması gerekmektedir.
  •  Müşteri tarafından onay verilen uçuşa ait bu tür gider ve masrafların tahsilatının gerçekleşebilmesi için uçuş teklifi ile birlikte gönderilmiş olan Mail Order Formu (kredi kartının fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır) uçuş teklifinin gönderiminden itibaren 48 saatlik onay süresi dahilinde eksiksiz doldurulup imzalanarak uçuş teklifi e-postasına cevaben gönderilmedir. Mail Order Formu göndermeyen Müşterinin biletleme işlemleri gerçekleştirilemez
  • Müşteri, uçuş teklifini onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik veya başka bir kampanya katılımı talep edemez, bu taleplerinin kabul edilmemesi nedeniyle herhangi bir tazminat veya sair ödeme talep edemez.
  • Kampanya düzenleyicisi uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Kampanya düzenleyicisi ve Vestel savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarda kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya düzenleyicisi acenteler havayolları tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu ve kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları garanti etmemektedirler.
  • Kampanya düzenleyicisi ve Vestel‘in yetkisi dışındaki durumlardan oluşan faktörlerden meydana gelen durumlarda herhangi bir finansal ya da şahsi tazminat talep edilemez.
  • Kampanya düzenleyicisi kayıp, çalınan, hasar gören veya kargo gönderileri teslim edilmeyen ve okunamayacak şekilde ya da yanlış doldurulmuş katılım formu ve/veya rezervasyon formu için herhangi bir yükümlülük taşımaz. Kargo gönderi takibi müşterinin sorumluluğundadır.
  • Seyahat eden katılımcılar yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıs için bağlayıcıdır. Kampanya düzenleyicisinin ve Vestel’in bunlar için herhangi bir sorumluluğu yoktur. Tüm seyahat eden şahıs kendi seyahat sigortasından sorumludur.
  • Uçak biletlerinin parasal karşılıkları talep edilemez.
  • Kampanyaya katılan hak sahibi tüketicilerin kampanyadan faydalanmak için paylaştıkları kişisel bilgileri, kampanya düzenleyicisi tarafından, kampanya kapsamı ile sınırlı olarak (ör: Havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma ve Vestel Ticaret A.Ş.) ve gerektiğinde program ortakları ile paylaşılabilir. Tüketicilerin, www.vestelekosavrupayauc.com internet sitesindeki formun ilgili bölümünde bu kullanımı ve paylaşımı onaylamaları gerekmektedir ve kampanyaya katılarak, bu hususu kabul etmiş sayılırlar.
  • Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.



Vestel Adresine Git!

İlgili etiketler : Vestel, Uçak Bileti, Vestel Kampanyaları, Beyaz Eşya Kampanyaları, Kampanya, Beyaz Eşya,

Kampanya Sahibi

Vestel
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Ocak 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Ocak 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1912