Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vega İstanbul'dan Alışveriş Yapan 100 TL Param Card Kazanıyor

  • 1 yıl önce eklendi
  • 237 defa incelendi
VEGA Avm İstanbul kazandırmaya devam ediyor!

19-30 Eylül 2022 tarihleri arasında, Vega İstanbul AVM içerisinde bulunan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yaptığınız 500 TL ve üzeri alışverişe, 100 TL yüklü Param Card hediye!

Kampanya sınırlı sayıda, acele et, bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın...

Kampanya Detayı:
*19-30 Eylül 2022 tarihleri arasında, Vega İstanbul AVM içerisinde bulunan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan toplamda 500 TL ve katları tutarda alışverişe sadece | adet 100 TL yüklü paracard kazanılacaktır.
*Hediye 100 TL yüklü Paramcard'lar 31 / 10 / 2022 tarihi 22.00 'a kadar kullanılabilir. Belirtilen tarihe kadar kullanılmayan hediye bakiyeler ilgili tarih ve saat bitimiyle geri alınacaktır.
*Paramcard'ın içerisine yüklenen hediye parayı sadece Vega İstanbul Avm mağazalarında kullanılabilir.
* Kartın alınabilmesi için Danışma bankosunda kayıt olunmalıdır. İsim/Soyisim, Doğum tarihi, TC Kimlik No, Cinsiyet, Adres (İl/ İlçe), Gsm No bilgilerinin verilmesi zorunludur. Bu bilgilerini paylaşmak istemeyen ziyaretçilerimiz, kampanyadan yararlanamamaktadır. Bir kişi kampanya tekrar etse dahi bir kez katılım sağlayabilir.
* Faturada belirtilen müşteri ismiyle, kampanya noktasına faturayı ibraz eden kişinin aynı olması zorunludur. Görevli personel uygunsuz gördüğü işlemleri durdurabilir, iptal edebilir. Bu durumda alışveriş yapanlar hiçbir hak talebinde bulunamazlar.
* Gerçek ve Tüzel kişiler, Kamu Kurum ve Kuruluşları adına kesilen faturalar, altın alışverişleri (ziynet altın, tel bilezik ve gram altın) alkol ve sigara harcamaları, şans oyunları harcamaları, fatura ödemeleri, banka ve döviz işlemleri, mali değeri olmayan fişler, bilgi fişleri ve tahsilat makbuzları, Vega İstanbul AVM'de bulunan markaların internet sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilemez.
* Kampanyaya İSTMAR TEM GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞ. VE TİCARET A.Ş.ortakları ve çalışanları, güvenlik ve temizlik elemanları, 18 yaşından küçükler, KAMPANYAYA VEGA İSTANBUL ALIŞVERİŞ MERKEZİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN İŞLETME SAHİPLERİ VE ÇALIŞANLARI, KAMU KURUM VE KURULUŞLARI, TÜZEL KİŞİLER VE SERMAYE ŞİRKETLERİ KATILAMAZLAR.
* Paracard kredi kartı özelliği taşımamaktadır. Paracard'ın içindeki miktar nakit paraya çevrilemez. Başka hesaba transfer edilemez ya da ATM üzerinden para çekimi yapılmaz. Vega İstanbul AVM kampanya katılım koşullarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Kampanya günlük 300 kişi ile sınırlıdır. Günlük kişi sınırı tamamlandığında, kampanya otomatik olarak o gün için sona erecektir.
* Kartın çalınması ya da kaybolması durumunda sorumluluk kart sahibine aittir. Kayıp ve çalıntı durumunda Param Kart an 0 13) 892 ile 0850 988 88 88 numarasından iletişime geçilmelidir.
* Kampanya ile ilgili bilgi için (0212) 89211 41 no'lu telefon aranabilir.



İlgili etiketler : Vega İstanbul, Vega İstanbul Avm, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

VEGA İstanbul AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Eylül 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Eylül 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2022
  • Trafik

    : 237

Benzer Kampanyalar