Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

VakıfBank'tan Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 3058 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,67 puan almıştır.
Her bayram uygun koşullarda kredi sağlama geleneğini sürdüren VakıfBank, “Bayram Kredisi” ve “Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” kampanyalarını başlattı. VakıfBank müşterileri Geleneksel Bayram Kredisi ile ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılayabiliyor.

Halden anlayan bankacılık anlayışıyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte müşterilerinin bayrama yönelik ihtiyaçlarını cazip vade ve ödeme seçenekleriyle karşılamasına destek olacak kredi kampanyalarını başlattı.

VakıfBank; kamu ve özel sektör çalışanları, emekliler ve tüm VakıfBank bireysel müşterilerine yönelik “Bayram Kredisi”  ile tüm ihtiyaçları 36 ay vadeye kadar karşılama imkânı sunuyor. Uygun faiz oranlarıyla sağlanan “Geleneksel Bayram Kredisi”, aylık eşit taksitli ya da artan taksitli olarak geri ödenebiliyor.

“Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile sunuluyor. Ayrıca müşteriler eşit taksitli ödemelerin dışında 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

Kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen bireysel müşterilerin en yakın VakıfBank şubesini veya www.vakifbank.com.tr web sitesini ziyaret etmeleri, 0850 222 0724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi’ni aramaları, Bayram Kredisi başvurusu için KREDI yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarası ve aylık gelir bilgilerini yazarak 5724’e SMS göndermeleri yeterli oluyor.



İlgili etiketler : Vakıfbank, Bayram Kredisi, Vakıfbank Kredi, Kredi Kampanyaları, Ramazan Bayramı,

Kampanya Sahibi

Vakıfbank
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 3058

Benzer Kampanyalar

  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024199 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024396 defa incelendi
  • Özdilek Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek, 28 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında seçili ürünlerde kampanyalar sunuyor. Birbirinden avantajlı kampanyalar ile her zaman misafirlerinin yanında olan Özdilek, birçok ür...
    5 Nisan 2024124 defa incelendi