Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vakıfbank 63. Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1546 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 3,3 puan almıştır.
VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünü, ihtiyaç sahiplerine sunduğu “Taksitli İhtiyaç Kredisi” ve “Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ile kutluyor. 48 aya varan vade ve esnek ödeme seçenekleri sunan kampanya, VakıfBank müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

“Halden anlayan bankacılık” anlayışıyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünde sunduğu “Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi” ve “Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ile ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.
Aylık yüzde 1.11’den başlayan faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla 48 ay vadede sunulan “Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi”,  VakıfBank müşterilerinin 90 bin TL’ye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamasına destek oluyor.

“Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi”  ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1.08’den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Müşteriler eşit taksitli ödemelerin yanı sıra 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

21 Nisan 2017’ye kadar devam edecek kampanyalar hakkında detaylı bilgiye vakifbank.com.tr’den, en yakın VakıfBank şubesinden veya 444 0 724 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir; hemen başvuru için KREDI yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası ve aylık gelir bilgisi 5724’e SMS gönderilebilir.

Yüzde 1.11 faiz oranı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memur ve kadrolu işçilerin kullanacağı 10 bin TL üzeri kredilerde, kredinin açılacağı hesaba bir adet yeni düzenli fatura ödeme talimatı tanımlanması halinde geçerli olacaktır.




İlgili etiketler : Vakıfbank, Vakıfbank Kampanyaları, Vakıfbank Kredi, Kredi Kampanyası, İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi,

Kampanya Sahibi

Vakıfbank
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1546

Benzer Kampanyalar

  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024165 defa incelendi