Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ülker Halley bizz@kampus Yenilikçi Fikirler Yarışması

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1148 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,94 puan almıştır.
Gençlere Bir Halley Oluyor!

Ülker'in Gençlere özel bizz@kampus yenilikçi fikirler yarışması için başvurular başladı. 26 Ocak 2020 tarihine kadar katılıma açık olacak yarışmada Üniversitelerin 3., 4 . sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin takım kurarak katılabildikleri ve bu yıl 9. defa düzenlenecek yarışmanın büyük ödülü ise 20.000 TL...

bizz@kampüs Proje Yarışması, ÜLKER ÇİKOLATA SAN.VE TİC. A.Ş. (ve Yıldız Holding şirketi olan pladis) tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 16 Aralık 2019 (saat 09.00) - 26 Ocak 2020 (saat 23.59) tarihleri arasında ön başvurular yapılmak üzere www.bizzkampus.com adresli internet sayfası üzerinden, ön başvuru sonrası 3 aşama olarak uygulanmaktadır.

Yarışma, T.C. vatandaşı olan Türkiye’nin tüm üniversitelerindeki 3. ve 4. sınıf (lisans) veya yüksek lisans öğrencilerinin katılımlarına açıktır. Yarışmacılar, çikolatalı kaplama türünde kendi yaratacakları yeni bir ürün oluşturma ve strateji planı belirleme konulu özgün fikirlerini, hayal güçlerini kullanarak, yenilikçi, stratejik düşünme yeteneklerini gösteren şekilde oluşturup ve ardından projelerini sunarak yarışma sürecine dâhil olacaklardır. Yarışmacılar, bu sayede yenilikçi ve stratejik düşünebilme becerilerini geliştirerek yarışma süresince birbirinden kıymetli bilgi ve deneyim kazanacaklardır.

Ön başvurular 16 Aralık 2019 (saat 09.00) - 26 Ocak 2020 (saat 23.59) tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru değerlendirmesi sonrası, başvurusu kabul edilenler için yarışma, 3 aşamadan oluşmaktadır;

1.Aşama: Taslak Proje hazırlık ve teslimi,

2.Aşama: Final Proje hazırlık ve teslimi,

3.Aşama: Final Etkinliği; Jüri Önünde Final Performans (Proje Sunumu) ve Ödül Töreni.

Katılımcılar, kampanya tarihleri arasında ÜLKER ÇİKOLATA SAN. VE TİC. A.Ş.’ye ait www.bizzkampus.com adresli yarışma sayfasından önce ücretsiz kayıt olmak zorundadır. Yarışma ve yarışma internet sayfasındaki işlemler ücretsizdir, Türkiye'deki tüm üniversitelerden 3. ve 4. sınıf (lisans) veya yüksek lisans (yılına bakılmaz) üniversite öğrencisi olan herkes 2 veya 3 kişilik birer takım olarak katılabilir. Ticari bir koşul yoktur. Takımların üyeleri farklı üniversitelerden veya sınıflardan olabilir.

Katılımcılar, ilk olarak www.bizzkampus.com adresli yarışma sayfasındaki forma, takım adı ve takım üyelerinin; Adı/ Soyadı, Üniversite, Bölüm, Sınıf, GSM No, E-Posta Adresi ile kişisel bilgilerini girerek kayıt olmalıdırlar. Bir katılımcı, yarışmaya sadece 1 takım ile katılabilir. Başvuru yapan ve başvuru şartlarını okudum onaylıyorum ibaresini seçen her takıma “Başvurunuz alınmıştır, teşekkür ederiz.” mesajı verilecektir.

Başvuruların Değerlendirilmesi: Başvuru süresi tamamlandıktan sonra, moderasyon (proje ekibi) yetkililerince, yarışma başvuru koşullarına göre değerlendirme yapılacaktır. Başvurusu kabul edilmiş takımlara tebrikler mesajı ve taslak proje hazırlamaları için ilk bilgilendirme maili (projenin formatı, içeriği, bölümleri ve nasıl hazırlanması gerektiğine dair bilgi maili/ brief) ve taslak proje son teslim tarihi bilgisi gönderilecektir.

1.Aşama; Taslak Proje Hazırlık ve Teslimi:
Başvurusu kabul edilen takımlar, en geç ilk bilgilendirme mailinde belirtilen tarihe kadar (30 Ocak – 26 Şubat 2020 tarihleri arasında), kendi yarattıkları özgün çalışmalarına dair taslak projelerini, bilgilendirme dokümanında belirtilen formatta hazırlayıp, yarışma sayfasında belirtilen kısma yükleyerek teslim edeceklerdir. Bu tarih bittikten sonra, takımların başvuruları, proje içerikleri doğrultusunda yarışma jürisi tarafından yarışma başarı kıstaslarına göre değerlendirilecektir. Yarışma GLAS.35124 konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan projeler yarışmaya esas alınacaktır. Jüri tarafından, başarılı bulunarak beğenilen yetenekli 50 proje belirlenecektir ve bu projeleri gönderen takımlar aşağıdaki sırada belirtilen, yarışmanın takip eden aşamalarına katılma hakkı kazanacaktır.

Bu 50 takıma ikinci bilgilendirme maili (2. aşama için, taslak projelerini geliştirerek hazırlamaları gereken detaylı ana projenin içeriği ile ilgili olarak eğitici bilgiler, proje formatı ve ihtiva etmesi gereken ayrıntılara dair detaylı bilgiler), başarı durumları ve ana proje son teslim tarihi bilgisi gönderilecektir.

2.Aşama; Final Proje Teslimi:
50 takım, verilen aktif görevleri yaparak en geç ikinci bilgilendirme malinde belirtilen tarihe kadar (4 Mart – 31 Mart 2020 tarihleri arasında) detaylı ana projelerini belirtilen formatta hazırlayıp yarışma sayfasına yükleyeceklerdir. Bu tarih bitiminden sonra, 50 takımın sunduğu detaylı ana proje içerikleri (1 - 2 Nisan 2020 tarihleri arasında) yarışma özel jürisi tarafından yarışma başarı kıstaslarına göre değerlendirilecektir. Jüri tarafından başarılı bulunarak beğenilen yetenekli 10 finalist proje belirlenecektir. Bu projeleri gönderen takımlar yarışmaya devam edeceklerdir. Finalist 10 takıma üçüncü bilgilendirme maili (3. aşama için, detaylı ana projelerini ve önceki sunumlarını birleştirerek hazırlamaları gereken final projesinin içeriği ile ilgili olarak format, detaylı bilgiler ve takımların çekmeleri gereken bir tanıtım videosunun bilgisi ve Nisan ayı içerisinde detaylı ana proje son teslim tarih bilgisi) gönderilecektir.

Ayrıca diğer 40 takıma ise teşekkür e-postası gönderilecektir.

Final günü organizasyonuna katılmaya hak kazanmış 10 finalist takım, proje final sunumlarını ve kendilerini çekecekleri videolarını (tahmini 1’er dakikalık) en geç üçüncü bilgilendirme mailinde belirtilen tarihe kadar belirtilen şekilde yarışma sayfasına yükleyerek teslim edeceklerdir.

Bu süreçte, 10 finalist takım için yarışma süreci devam edecektir. Bu takımlara, yine Nisan ayı içinde yapılacak 3. Aşama (jüri önünde performans) ve ödül töreni (bir sonraki gün yapılacak) detayları, tarihi, yeri (İstanbul’da) ve saat bilgileri gönderilecektir (Final ve törene katılım için ulaşım ve konaklama ÜLKER ÇİKOLATA SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından karşılanacaktır).

3. Aşama; Final Etkinliği; Özel Jüri Önünde Final Performans, Proje Sunumu ve Ödül Töreni: Final Etkinliğinin ilk gününde (21 Nisan 2020); 10 Finalist takım, özel jüri önünde, final performansı olarak proje sunumlarını yapacaklar, jüri tarafından proje ile ilgili yöneltilecek soruları yanıtlayacaklardır. Bunun için her takıma maksimum 15 dakika süre verilecektir.

Yarışma özel jürisi tarafından sonra sunumlar bittikten yarışma başarı kıstaslarına göre, 10 Finalist takımın jüri önündeki final performansları ve final projenin bütününe dair final değerlendirilmesi yapılacaktır. Jürinin final değerlendirmesi sonucu başarı derecelerine göre yarışmayı kazanan ilk 3 proje belirlenecektir ve başarı derecelerine göre aşağıdaki ödüller sunulacaktır.

Final Etkinliğinin ikinci gününde (22 Nisan 2020); ödül töreni başlayacaktır. Ödül kazananlara başarı derecelerine göre aşağıdaki ödüller sunulacaktır.

Ödüller:
1. Takıma        ÜLKER ÇİKOLATA SAN.VE TİC. A.Ş. şirketinde staj fırsatı ve 20.000-TL
2. Takıma        ÜLKER ÇİKOLATA SAN.VE TİC. A.Ş. şirketinde staj fırsatı ve 15.000-TL
3. Takıma        ÜLKER ÇİKOLATA SAN.VE TİC. A.Ş. şirketinde staj fırsatı ve 10.000-TL
ödülü verilecektir.

Her bir takım iki veya üç kişiden oluşacağı için, yarışma ödüllerinden staj ödülü her bir takımın iki veya üç üyesine birer adet staj fırsatı şeklinde sunulacaktır. Staj hakkı elde edilmeden önce kazanan takımların her bir üyesiyle ön mülakat gerçekleştirilecektir. Para ödülü ise takım üyelerine paylaştırılarak yani ilgili derecenin para ödülü üye sayısı olan iki veya üç eşit parçaya bölünerek takım üyelerine sunulacaktır.

Yarışma ödülleri, tören anında ödül kazanan takımlara temsili olarak (sembolik para çeki şeklinde) takdim edilecek olup ödüller aşağıda belirtilen şekilde; staj ödülü aşağıdaki şartlarda ve belirtilecek yer ve tarih aralığında, belirtilen staj şartlarında kullandırılarak ve para ödülü de ayrıca törenden sonra belirtilecek şekilde ve tarihte kazananlara ayrıca sunulacaktır.

Ödül kazananlar, 30 Nisan 2020 tarihinde www.bizzkampus.com sitesinden ilan edilecektir.

ÜLKER ÇİKOLATA SAN. VE TİC. A.Ş. adına, bu yarışmanın, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmesine dair, 25.11.2019 tarihli ve 40453693-255.05.02-E.11026 sayılı uygunluk yazısı MUCİZE TANITIM tarafından alınmıştır. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran ÜLKER ÇİKOLATA SAN. VE TİC. A.Ş. ve bağlı olduğu şirkete veya iştiraklerine aittir.



İlgili etiketler : Ülker, Halley, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Ülker
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Ocak 2020
  • Trafik

    : 1148

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024256 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi