Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Uğurlu Lezzetler Hızlı ve Lezzetli Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1354 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,26 puan almıştır.
En lezzetli yemekleri, en zorlu tarifleri en hızlı ben yapar, en hızlı ben sunarım mı diyorsunuz?

O zaman sizi Türkiye’nin en hızlı ve en lezzetli yarışmasına davet ediyoruz.

Uğur tarafından yaklaşık 5 yıldır yayınlanan ve meraklı yemek severlerin bir tık uzağında hizmet veren ugurlulezzetler.com, yenilenen yüzü, sürekli güncellenen tarifleri ve kolay kullanım olanağıyla kullanıcıların sofralarını şenlendiriyor.

Damağının tadını bilen, sofralarında çok çeşit ve değişik tatlar arayanlar, Uğur’lu Lezzetler’e hem Android ve İOS’tan hem de ugurlulezzetler.com üzerinden ulaşabiliyor. 8 değişik kategori üzerinden yüzlerce yemeğe ulaşılabilen site, gördüğü ilgiye teşekkür etmek için; 13 - 27 Nisan tarihleri arasında Instagram veya Vine üzerinden en hızlı video tarifi yapan ve #HızlıveLezzetli hashtagi ile paylaşan sosyal medya kullanıcılarına hediyeler dağıtıyor.

Uğur Soğutma’nın lezzetli yüzü Uğur’lu Lezzetler Facebook sayfasında yapılacak halk oylaması ve jüri kararı ardından; birinciye Uğur UDF 3 SL Derin Dondurucu, ikinciye Uğur USS 20 LX Su Sebili ve üçüncüye Uğur MWO 20 Mikrodalga Fırın ödülü verilecek.

Yarışmaya; Instagram veya Vine platformlarından herhangi birisinde çektiği videoyu #HızlıveLezzetli etiketiyle paylaşıp, Facebook sayfasından katılım şartlarını kabul edip kaydını yaptıran kullanıcılar katılabilecekler. Yine Facebook sayfasındaki uygulamada onaylanmış videolar arasından en çok oyu alan ilk 10 video jüriye sunulacak olup, jürinin seçeceği 3 kişi ödül almaya hak kazanacak. Her katılımcı yalnızca 1 video ile yarışmaya katılabilecek.

Yarışma Detayı:
• İşbu yarışmaya katılım başvurusu; 13/04/2015 tarihinden itibaren iki (2) hafta süre ile yapılabilecektir. İki haftalık sürenin son günü saat 17:00'den itibaren katılım başvurusu kabul edilmeyecek, herhangi bir başvuru yapılması halinde bahsi geçen başvuru geçersiz sayılacaktır.
• Instagram veya Vine platformlarından herhangi birisinde, çektiği videoyu #HızlıveLezzetli etiketiyle paylaşıp, Facebook sayfasından katılım şartlarını kabul edip, kaydını yaptıran kullanıcılar yarışmaya katılabilecektir. Yine Facebook sayfasındaki uygulamada onaylanmış videolar arasından en çok oyu alan ilk 10 video jüriye sunulacak olup, jürinin seçeceği üç (3) kişi ödül almaya hak kazanacaktır.
• Her katılımcı yalnızca bir (1) adet video ile yarışmaya katılabilir. Katılımcının birden fazla video ile başvuruda bulunması halinde yalnızca ilk video değerlendirmeye alınacak, ilk videodan sonra yüklenen videolar ile yapılan başvurular geçerlilik taşımayacaktır.

Puanlama nasıl olacak?
• Başvuru süresinin sona ermesini takiben 3 gün içerisinde, başvuruda bulunan kişilerin videoları, jüri tarafından incelenecek; yarışma koşullarına, yasal düzenlemelere, ahlaka aykırı olan ve/veya jüri tarafından uygun bulunmayan videolar onaylanmayacak, yarışmaya dahil edilmeyecektir. Jüri tarafından onaylanan videolar, ilgili Facebook uygulamasında yayımlanacak ve oylamaya sunulacaktır. Facebook sayfasındaki uygulamaya girip kayıt olan kullanıcılar tarafından oy verilebilecektir. Oylama; 7 gün boyunca devam edecek olup, 7. günün sonunda saat 17:00 itibariyle oylama sona erecektir.
En çok oyu alan ilk 10 video arasından jürinin seçeceği üç (3) kişiye, yukarıda içeriği açıklanmış olan ödüller işbu koşullara uygun olarak verilir.

Gizlilik ve Diğer Yarışma Kuralları
• Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, dilediği zaman, tek taraflı olarak işbu yarışmayı durdurma, duraklatma, yeniden başlatma, yarışma koşullarında dilediği zaman ve şekilde, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın tek taraflı değişiklik yapma, Hediye Paketi içeriğinde tek taraflı herhangi bir şekilde değişiklik yapma ve/veya benzeri edimlerde bulunma hakkına sahiptir.
• Uğur Soğutma Mak. San ve Tic. A.Ş.'nin yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığından şüphe edilen, tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri ve/veya yarışmacıları tespit etmesi durumunda; yarışmacıların o güne kadarki bütün kampanya verilerini, ödül haklarını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve/veya bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakları mevcuttur. Aynı bilgisayardan ve/veya IP adres ve IP adres blogundan verilen oylar mükerrer sayılacağı için, kullanıcının oyları geçersiz sayılacaktır. Bahsi geçen sebeplerle Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş.'nin maddi manevi herhangi bir zarara uğraması durumunda Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş. bu zararı, zarara sebebiyet veren yarışmacı ya da yarışmacılardan tazmin etme hakkına sahiptir. İşbu maddede yer alan edimlerde bulunan yarışmacılar, kazananlar listesinde yer alsalar dahi, bütün kampanya verileri silinecek ve hediye paketi kazanma hakları ortadan kalkacaktır. Bahsi geçen yarışmacılar bu sebeple Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. den herhangi bir tazminat veya sair talepte bulunamayacaklardır.
Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. tarafından; herhangi bir yarışmacının, yarışma koşullarını ihlal ederek herhangi bir yolla hile yaptığı tespit edilir ise; işbu yarışmacı herhangi bir ihtara gerek olmaksızın derhal yarışmadan diskalifiye edilecektir. Ayrıca, o tarihe kadar kazanmış olduğu herhangi bir ödül mevcut ise bu ödül kendisinden geri alınarak, hakkında hukuki ve cezai işlem başlatılacaktır.
• Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. bu yarışmaya katılım esnasında ve yarışma süresince, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve/veya internet erişimlerinden ve/veya her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve/veya söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.
• İşbu yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş.’nin yarışmaya ilişkin belge, bilgi ve kayıtları esas alınarak delil kabul edilecektir. Uyuşmazlıkların çözümünde yasal yollara başvurulmasını gerektirecek bir durumun oluşması halinde Nazilli ve İzmir Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
• Kazanan yarışmacıların hediye paketini teslim alabilmeleri için, teslim sırasında, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekmektedir. Belirtilen şekilde kimlik ibraz etmeyen yarışmacılar Hediye Paketi kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir. İbraz edilen kimlikte yer alan bilgiler ile yarışma kayıtlarında yer alan bilgilerin birbiriyle uyuşmaması halinde teslim gerçekleştirilmeyecek, yarışmacı ödül hakkını kaybedecektir. Bu hallerde yarışmacı, Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. den herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.
• Daha önce Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş. ve grup şirketleri tarafından düzenlenen yarışmalardan herhangi birisinde ödül kazanan yarışmacılar tekrar ödül kazanma hakkında sahip değildir.
• Yarışmanın kazananları hediye paketinin nakit karşılığını talep edemez, kazandıkları hediye paketini değiştiremez, haklarını devredemez ve/veya satamazlar.
• Yarışmaya katılan herkes yarışma koşullarını okumuş, anlamış ve peşinen kabul etmiş sayılır.
• Aralarında 1. Derece kan bağı bulunan bireyler arasından yalnızca 1 ( bir ) kişi ödül kazanma hakkına sahiptir. 1. Derece kan bağına sahip birden fazla yarışmacının ödül kazanmış olduğunun tespiti ile, diğerlerinden daha yüksek oy oranına sahip olan yarışmacı ödülü kazanmış sayılacak, diğerleri ödül hakkını kaybedeceklerdir. İşbu maddede yer alan düzenleme uyarınca ödül hakkını kaybeden kişi veya kişiler Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. den herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacaklarını peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler.
• Yarışmaya katılan herkes, işbu metinde yer alan hükümlerin tamamını peşinen kabul etmiş sayılır. Yarışmaya, Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş. ve/veya Grup Şirketlerinin herhangi birinin bünyesinde çalışanlar ile bahsi geçen çalışanların birinci dereceden yakınları ve/veya vekilleri/temsilcileri ve Adjans Tanıtım Reklam Eğitim ve İnt. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ve bahsi geçen çalışanların birinci derecen yakınları katılamazlar. İşbu maddede tanımlanan şahıslar yarışmaya katılmış olsalar dahi, maddede yer alan koşulların varlığının tespiti ile derhal yarışmadan diskalifiye edilirler, ödül kazanmış olmaları halinde ise ödülü teslim alma hakkını kaybederler. İşbu maddede yer alan düzenleme uyarınca ödül hakkını kaybeden kişi veya kişiler ve/veya yarışmadan diskalifiye edilen kişi veya kişiler Uğur Soğutma Mak. San. ve Tic. A.Ş.'den herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacaklarını peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler.



İlgili etiketler : Uğur, Uğer Soğutma, Facebook Yarışması, Yemek Yarışması,

Kampanya Sahibi

Uğur Soğutma Makinaları
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Nisan 2015
  • Trafik

    : 1354

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024151 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024981 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024319 defa incelendi