Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Twist Arayan Bulur Yarışmasında Ara, Bul ve iPad Kazan!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1880 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,13 puan almıştır.
Yepyeni Twist macerası başladı!

Seda Lookbook sayfalarının arasında kaldı. Üstelik yetişmesi gereken bir sürü yer var. Seda'nın seçtiği kıyafetleri bul, lookbook’tan çıkmasına yardım et, hediyeleri kazan!

Yarışmada Zamana karşı yarışıyoruz. Her kombini tamamlamak için 200 sn süre var. Kombin ne kadar hızlı tamamlanırsa o kadar çok puan kazanılıyor. Arkadaş davet eden herkes, uygulamayı yükleyen arkadaşı başına 100 ek puan kazanıyor.

İlk 5’e giren 300 TL’lik Twist hediye çeki kazanıyor. Yarışma sonunda ilk 5’e giren yarışmacılardan en yüksek puana sahip olan kişi bir de yeni iPad kazanıyor.

Yarışma Detayı:
1- Bu yarışma, AYAYDIN-MIROGLIO GRUP’u tarafından düzenlenmektedir.
2- Yarışma www.twistarayanbulur.com websitesinde oynanmaktadır.
3- Kullanıcılar, Facebook sitesi www.facebook.com/twist.turkiye adresindeki Twist hayran sayfasını beğenerek yarışmaya katılabileceklerdir.
4- Yarışmanın iki hafta devam eden ilk periyodunda en yüksek puanı elde eden 5 kişi 300 TL’lik hediye çeki kazanır. İlk 5’e giren katılımcılar arasında en yüksek puanı alan kişi ayrıca bir adet yeni iPad kazanır. Yarışmanın iki hafta devam eden ikinci periyodunda da aynı ödüller tekrarlanacaktır.
5- Ödüller www.twistarayanbulur.com websitesinde belirtilmiştir.
6- Yarışma 5 Kasım – 18 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yarışma 18 Kasım 2012 23:59’da sona erecek ve kazananlar 19 Kasım 2012 tarihinde Twist sayfasından açıklanacaktır.
7- Bir katılımcı yarışmanın 2 haftalık ilk periyodunda ödül kazanırsa takip eden ikinci 2 haftalık periyotta ödül alamaz. Her yarışmacı sadece bir periyotta ödül kazanabilir.
8- Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
9- Twist ve A-Takımı, katılımcıların yarışma için verdikleri iletişim bilgilerinde yanlış veya eksik olmasından ötürü doğabilecek sorunlardan dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10- Ödül kazananların, söz konusu haklarını Twist ve A-Takımı kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç kullanmamaları ya da gereği gibi kullanamamaları Twist ve A-Takımı sorumlu tutulamaz.
11- Twist ve A-Takımı, yarışma süresince ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan veya yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen katılımcıları, haksız yollardan elde edilen hediye çeki vb. her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün yarışma verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
12- Katılımcıların, yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Twist tarafından yapılacaktır.
13- Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Twist’in yarışma ve yarışma uygulama kayıtları esas alınacaktır.
14- Twist ve A-Takımı, bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarlarında ya da internet erişimlerinde oluşabilecek herhangi bir teknik aksaklıktan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) dolayı, ayrıca söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
15- Twist ve A-Takımı bu yarışmaya katılan herkese, tüm ürünleri veya kampanyaları ile ilgili tanıtım amaçlı, katılım veya ödül sunumu için bilgi teyidi amaçlı e-posta gönderme ve telefon ile arama hakkını saklı tutar.
16- Twist bu yarışmayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil olmak üzere, dilediği değişikliği yapma hakkını kendinde saklı tutar.
17- 18 yaşından küçükler, Twist ve A-Takımı çalışanları kampanyaya katılamazlar. Yarışmaya katılıp kazansalar dahi ödülleri verilmez.
18- Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Twist, Yarışma, Arayanbulur.com,

Kampanya Sahibi

Twist
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Kasım 2012
  • Trafik

    : 1880

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024251 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi