Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TürkTelekom Lokum İnternet Kampanyası

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4090 defa incelendi
  • Puan : star star star 55 incelemede 3,04 puan almıştır.
Türk Telekom lokum hizmeti ile ADSL abonesi olmayan Türk Telekom abonesi iseniz, herhangi bir taahhüt vermeden internet erişiminiz ücretsiz olarak aktif hale getirilecek, ücretsiz tak-çalıştır modem verilecek ve güncel ve zengin içerikli Türk Telekom Lokum internet sitesine ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Lokum hizmeti ile bağlantı ücreti, modemin kullanım hakkı ve Lokum internet sitesi erişimi için hiçbir ücret ödemezsiniz. Günlük ve saatlik sınırsız internet paketi kullanımda ise sadece kullandığınız kadar ödersiniz. Üstelik günlük veya saatlik internet paketi kullanmanız durumunda bu ücretler Türk Telekom telefon faturanıza yansıtılır. Ayrıca günlük ve saatlik paket bitiminde paketiniz siz talep etmeden yenilenmez, böylece sürpriz faturalarla karşılaşmasınız.

Türk Telekom Lokum İnternet Özellikleri:
  • Türk Telekom lokum hizmeti ile ADSL abonesi olmayan Türk Telekom abonesi* iseniz, herhangi bir taahhüt vermeden internet erişiminiz ücretsiz olarak aktif hale getirilecek, ücretsiz tak-çalıştır modem verilecek ve güncel ve zengin içerikli Türk Telekom Lokum internet sitesine ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu ara yüze sahip Lokum internet sitesi ile haberden spora, sağlıktan magazine kadar çok geniş bir içeriğe ücretsiz olarak erişebilirsiniz.  
  • İnternetin sınırsız dünyasına adım atmak isterseniz Lokum sitesi üzerinden Türk Telekom sınırsız saatlik internet paketini 1TL ‘ye, günlük sınırsız internet paketini ise 2TL’ye satın alabileceksiniz ve sadece kullandığınız kadar ödersiniz. Üstelik günlük veya saatlik internet paketi kullanmanız durumunda bu ücretler Türk Telekom telefon faturanıza yansıtılır.
  • Lokum internet sitesi üzerinde güvenli bir şekilde paketleri alabilir, paketlerden kalan sürenizi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca günlük ve saatlik paket bitiminde paketiniz siz talep etmeden yenilenmez, böylece sürpriz faturalarla karşılaşmasınız.
  • Hizmetten faydalanmak için Türk Telekom telefon abonesi olmanız yeterli. Herhangi bir taahhüt altına girmeden, sözleşme imzalamadan, aylık ek ücret ve herhangi bir modem ücreti veya bağlantı ücreti ödemeden bu üründen faydalanabilirsiniz. Sadece modem teslim tutanağı imzalamanız gerekmektedir.  Siz de Türk Telekom ofis ve bayilerine giderek ya da ücretsiz olarak 0 800 500 0 500 Lokum Çağrı Merkezi arayarak kolaylıkla başvurabilirsiniz. Ücretsiz modemi Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurarak elden teslim alabilir, 0 800 500 0 500 Lokum Çağrı Merkezi ile başvurularda ise kurye ile teslim alabilirsiniz.
  • Telefon aboneliğiz devam ettiği sürece modeminizi ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Lokum hizmetinden ADSL abonesi olmayan veya en az 3 ay öncesinde ADSL aboneliklerini iptal ettirmiş olan Türk Telekom bireysel telefon aboneleri yararlanabilir.
Lokum İnternet Paketleri;

Paket

Bağlantı Hızı

Fiyat**

Lokum Günlük Sınırsız* İnternet Paketi

1 Mbps

2 TL

Lokum Saatlik Sınırsız* İnternet Paketi

1 Mbps

1 TL


Aylık download (indirme) miktarı adil kullanım noktası olan 6 GB'yı aştığında ayın geri kalan günleri için download hızı 256 Kbps olarak uygulanacaktır.



İlgili etiketler : Türktelekom, Lokum İnternet, Lokum Adsl, Lokum İnternet Tarifeleri, Lokum İnternet Abonelik,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Ocak 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 4090