Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turksat'tan Yeni Kampanyalar!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2179 defa incelendi
  • Puan : star star star 7 incelemede 3,43 puan almıştır.
Türkiye'nin tek kablo operatörü Türksat AŞ, kampanyalarına yenilerini ekledi.

Şirketten yapılan açıklamada, her kesimden kullanıcıya hitap eden "Cay da Gel Kampanyası", "Teledünya 2. Oda Kampanyası", "İzinli Müşteriye Promosyon Uygulaması", "Yeni Uydunet Hizmet Tarifeleri", "Yeni Şehit Yakını ve Gazi Uydunet Hizmet Tarifeleri" ve "Yeni Engelsiz Uydunet Hizmet Tarifeleri" ile kullanıcılara farklı alternatifler sunulacağı belirtildi.

Ramazan Bayramı'nda Teledünya Temel ve Üst Paket aboneleri için de sürprizler olduğu ifade edilerek, Cay da Gel Kampanyası kapsamında müşterilerin, aylık sadece 49,99 liraya Teledünya Temel Paket + Kablo TV’ye, 50 Mbps’ye kadar Eko Sınırsız Uydunet tarifesine ve Uydunet Telefon Her Yöne 100 dakika paket tarifesine abone olabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, 24 ay taahhüt istenilen kampanya kapsamında numara tahsis ücreti olan 12 liranın alınmayacağı belirtilerek, müşterilere damga vergisi dahil ilk üç ay fatura çıkarılmayacağı, kampanyanın 31 Ağustos'a kadar abone alacağı bilgisi verildi.

Teledünya 2. Oda Kampanyası
Teledünya abonelerinin, Teledünya 2. Oda Kampanyasından faydalanabileceğinin vurgulandığı açıklamada, "İkinci abonelik ile Teledünya Giriş Paketi tarifesine abone olabilecekler. 24 ay taahhüt istenilen kampanya kapsamında, ikinci abonelik için Teledünya Giriş Paketi tarifesi aylık 4,99 lira olarak uygulanacak. Taahhüt süresi boyunca aboneler, isterlerse Teledünya Temel Pakete aylık 7 lira, Teledünya Üst Pakete aylık 10 lira fark ödeyerek abone olabilecekler. İlk ay müşterilere Teledünya Üst Paket ve Altın Sinema Paketi şifresiz olarak sunulacak kampanya kapsamında Teledünya aktivasyon ücreti de alınmayacak." ifadesine yer verildi.

31 Aralık'a kadar geçerli olan "İzinli Müşteriye Promosyon Uygulaması"ndan, pazarlama iletişim izni veren taahhütlü/taahhütsüz Türksat interaktif hizmetler aboneliği bulunan tüm bireysel müşterilerin faydalanacağına işaret edilerek, müşterilerin, çağrı merkezine, bayilere ya da il müdürlüklerine talep ileterek ya da online işlemlerden müşteri tercihlerini değiştirerek pazarlama iletişim izni vereceği, bu izinler karşılığında abone oldukları hizmetlere uygun olarak teklif edilecek promosyonlardan birini (Teledünya Üst Paket, Altın Sinema, 25 GB AKN ve Nitro Plus Uydunet) seçerek kullanabilecekleri, her müşterinin bir defaya mahsus uygulamadan faydalanabileceği belirtildi.

Türksat'ın kampanyalarına yenilerini eklerken müşterilere hızlı internet sunma amaçları doğrultusunda mevcut Uydunet tarifelerini de zenginleştirdiğine dikkat çekilen açıklamada, bu kapsamda 50 Mbps hızda 50 GB, 75 GB ve 150 GB AKN’li üç yeni Ekosınırsız Uydunet tarifesi ile 50 Mbps ve 100 Mbps hızlarda iki yeni sınırsız uydunet tarifesinin hizmete sunulduğu ifade edildi.

Şehit yakını ve gazilerin uydunet tarifelerine yenileri eklendi
Açıklamada, Türksat'ın yakın zamanda şehit yakını ve gazi uydunet tarifelerinde yaptığı indirimi yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkardığı anımsatılarak, şehit yakını ve gazi tarifelerine, 50 Mbps hızda 50,75 ve 150 GB AKN’li 3 yeni ekosınırsız tarife ile 50 Mbps ve 100 Mbps hızda 2 yeni sınırsız tarifenin eklendiği bildirildi.

Türksat'ın, engel oranı yüzde 40 ve üzeri olan abonelerin mevcut uydunet tarife fiyatlarından yüzde 25 daha avantajlı olan "Engelsiz Uydunet Hizmet Tarifeleri"ni yenilendiğinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda 50 Mbps hızda 50 GB, 75 GB ve 150 GB AKN’li üç yeni Ekosınırsız Uydunet tarifesi ile 50 Mbps ve 100 Mbps hızlarda iki yeni Sınırsız Uydunet tarifesi engelli müşterilerin hizmetine sunulacak. Türksat, kablo altyapısı üzerinden sunduğu dijital TV platformu Teledünya’da Teledünya Temel ve Üst Paket müşterilerimize, Teledünya Üst Paket ile Altın Sinema Paketini Ramazan Bayramı süresince şifresiz olarak yayına açacak.


İlgili etiketler : Turksat, Kablo Tv, Kampanya, İnternet, Uydu Net,

Kampanya Sahibi

Türksat
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 2179