Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell Süpper BiP Paketi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1564 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3,36 puan almıştır.
Her şeyi İnternetle yaptıran Süpper Bip Paket

Turkcell Hazır Kart Süpper BiP Paketleri Kampanyası kapsamında sunulan Süpper BiP 4GB paketi ile  4GB internete, Fizy'den sınırsız müzik dinleme özgürlüğüne, Dergilik uygulaması üzerinden yüzlerce dergiyi ek ücret ödemeden okuma şansına ve BiP uygulaması üzerinden doya doya konuşmak için 1000 dakika'ya, ayrıca  Turkcell TV+ servisine üyelik hakkına sadece 45 TL'ye sahip olabilirsiniz! 

Kampanya Detayı:
  • Süpper BiP 4GB kapsamında, BiP'ten başlatılan aramalarda, yurt içi her yöne geçerli 1000dk, 4GB, BIP kullanımları için geçerli 30GB, Fizy Müzik üyeliği, Dergilik ve Dergilik uygulamasında geçerli 5GB yer almaktadır. Satış fiyatı 45 TL'dir.
  • Bireysel Hazır Kart'lı Turkcell aboneleri Hazır Kart Süpper BiP Paketleri Kampanyası'ndan faydalanabilir.
  • Paket kapsamındaki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniye, MB'ların ücretlendirme periyodu 100 kb'tır.
  • Her yöne kullanılan internetin paket aşım ücreti 0,02TL/100KB olup BIP yönüne yapılan kullanımlarda müşterinin herhangi bir data paketi kalmamışsa hızı 1kbps'ye indirilir ve paket aşımı yansıtılmaz.. Her yöne sunulan 1000dk bittikten sonra abonenin başka bir kampanya faydası bulunmuyorsa paket bitiş tarihine kadar konuşmalarının dakikası 0,06 TL üzerinden, yine başka bir kampanya faydası bulunmayan müşterilerin SMS kullanımları 0,05TL/ 1 adet üzerinden ücretlendirilir.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • Bu kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır.  Cihaz ve SIM kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir.
  • Paketteki kullanılmayan dk., SMS ve MB'lar bir sonraki aya devretmemektedir.
  • Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler için, 30 gün sonunda aboneler paketlerini iptal etmedikleri sürece, hatlarında yeterli TL bakiyelerinin olması durumunda paket abonelikleri yenilenecektir. Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler 30 gün sonunda yenilenmeyecektir.
  • Paketin tamamı kullanıldıktan sonra ya da 30 günlük paket süresi bittikten sonra abonelerimizin paketi yenilenmediyse ve abonelerimizin kayıtlı olduğu başka bir kampanya yok ise abonelerimizin aramaları ve SMS gönderimleri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Paketin tamamı kullanıldıktan sonra abonelerimizin kayıtlı olduğu başka bir kampanya yok ise 30 günlük paket süresi sonuna kadar abonelerimizin internet kullanımları paket aşım tarifesi üzerinden, ses kullanımları dakikası 0,06 TL üzerinden, yine başka bir kampanya faydası bulunmayan müşterilerin SMS kullanımları 0,05TL/ 1 adet üzerinden ücretlendirilir, 30 günlük paket süresi bittikten sonra abonelerimizin paketi yenilenmediyse ve abonelerimizin kayıtlı olduğu başka bir kampanya yok ise abonelerimizin internet,ses, sms kullanımları standart  tarife üzerinden ücretlendirilecektir. 30 günlük paket aboneliği süresince, Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler 1 kere; Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler ise 4 kere alınabilecektir.
  • Kampanyaya başvuru kapsamında atılan ve alınan SMS'ler ücretsizdir. Abonelere iletilecek olan bilgilendirme SMS'inin ardından aboneler paketi kullanmaya başlayabileceklerdir. Paket kapsamındaki dk.'lar ve MB'lar, üçüncü şahıslara transfer edilemez. Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir. Hazır Kart Süpper BiP Paketleri Kampanyası'ndaki dakikalar FCT, Kıbrıs, yurt dışı ve roaming aramaları için kullanılamaz.
  • Süpper BiP Yükle Kazan Kampanyası ile müşterilere yurtiçi her yöne kullanabilcekleri 30 dakika ve 30 SMS ayrıca hediye edilir.
  • Turkcell TV+ servisi Süpper BiP Yükle Kazan Turkcell TV Kampanyası kapsamında müşterilere ücretsiz sunulmaktadır.
  • Paketlerdeki dakikalar ve MB'lar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Kampanyada verilen, data paketinin 3G Şebekesinde üst hız limiti 63mbps, 4G Şebekesinde 100mbps'dir. Aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır.Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.  Data paketi sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.



İlgili etiketler : Turkcell, Süpper Bip Paketi, Tarife, Paket,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1564

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024429 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024517 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024841 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024884 defa incelendi