Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'lilerin İnterneti İkiye Katlandı!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 978 defa incelendi
  • Puan : star star star star 110 incelemede 3,75 puan almıştır.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Turkcell de tam destek veriyor. Türkiye’nin Turkcell’i, iletişim ihtiyaçlarını herkes daha rahat karşılasın diye bugünden itibaren internet paketlerini ikiye katlıyor. Ayrıca, Türkiye’nin sevilen dijital uygulamaları BiP, TV+, Dergilik, fizy ve lifebox’ta geçerli GB’lar da iki katına çıkıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için BiP uygulamasına girerek, keşfet içerisindeki “Enflasyonla Mücadele” kanalını takip etmek yeterli olacak.

Türkiye’nin Turkcell’i, ülkenin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlamak ve sürdürülebilir büyümenin devamı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Turkcell, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele seferberliğine dev iletişim kampanyasıyla destek veriyor. Destek kapsamında Turkcell, müşterilerinin internet kullanımlarını ikiye katlanıyor. Yılsonuna kadar sürecek kampanya ile Turkcell’liler aynı fiyata iki kat daha fazla internet kullanabilecek.

Kampanya Detayı:
  • SIM kartı 4.5G uyumlu, aktif Turkcell Bireysel ve Kurumsal ön ödemeli ve faturalı ses veya bilgisayardan internet hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan 13 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yararlanabilirler. Kampanyaya katılmak için BiP uygulaması üzerinden “Enflasyonla Mücadele Kampanyası” kanalına üye olunmalıdır.
  • Ön ödemeli müşteriler BiP uygulaması üzerinden kampanya katılımı sağladıkları anda hatlarında tanımlı paketleri olmasa dahi kampanya süresince alacakları paketlerin internet içerik miktarı kadar internet ve Turkcell uygulamalarında geçerli dijital servis datası, kampanya katılımı gerekmeksizin otomatik olarak hediye edilecektir. Paketin ana içeriğinin bitiş tarihinde verilen ücretsiz fayda da iptal edilir. Hediye internet faydaları kampanyaya katılım sağlandığı andaki ana paket faydalarının geçerli olduğu şartlarla verilmektedir.
  • Kampanyaya katılım sağlayan faturalı müşterilere kampanyaya katılım sağladıkları günden itibaren 30 gün süreyle geçerli olacak şekilde paketlerinin içeriğinde yer alan yurt içi data faydası kadar data paketi ve paketlerinin içeriğindeki Turkcell uygulamalarında geçerli dijital servislerin data faydası kadar dijital servis data faydası hediye edilecektir. 30 günlük hediyeler 13- 31 Ekim tarihleri arasında katılım sağlanmışsa Kasım ve Aralık aylarında olmak üzere 2 defa, 1-30 Kasım tarihleri arasında katılım sağlanmışsa Aralık ayında olmak üzere 1 defa her hediyenin bitiş tarihinde yenilecektir. Faturalı müşteriler için; hediye internet faydaları kampanyaya katılım sağlandığı andaki ana paket faydalarının geçerli olduğu şartlarla verilmektedir.
  • Halihazırda 4.5G aboneliği bulunmayan müşteriler Enflasyonla Mücadele Kampanyası’na katıldıklarında 4.5G aboneliğini otomatik olarak başlatılır. Müşterinin tüm kriterleri karşılaması durumunda kampanya 48 saat içerisinde otomatik tanımlanacak ve bilgilendirme SMS'i gönderilecektir. Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir. Müşterinin üzerinde herhangi bir internet paketi kotası bulunmuyorsa, paket bitim tarihine kadar kendi aşım tarifesinden ücretlendirilir. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir. Paket sadece internet erişim noktası ve Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. Ücretsiz verilen paketler, kullanım hakkı günlük, saatlik, haftalık periyodlarla belirtilmiş veya; Turkcell TV, Dergilik, BiP, Lifebox yönleri/URL’leri/uygulamaları hariç belirli bir URL/web sitesi/uygulama yönüne özel paketler kampanyadan yararlanamayacaktır.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Kampanyaları, İnternet, Enflasyonla Mücadele,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 978