Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell FLY IQ459 Intruder Cep Telefonu Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1666 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 70 incelemede 4,67 puan almıştır.
Akıllı Telefon Pazarının Yenilikçi İsmi FLY Mobile, Turkcell ile Özel Bir Cihaz Kampanyası Başlattı
 
FLY IQ459 Intruder, Turkcell müşterilerine özel tarife paketleriyle ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu. 5 inç HD IPS ekrana ve 1,3 GHz hızında 4 çekirdekli işlemciye sahip FLY IQ459 Intruder, altın renkli metal çerçevesi ve zarif çizgileriyle Turkcell müşterilerini bekliyor!

Akıllı telefon pazarının yenilikçi firması FLY Mobile, Türkiye pazarındaki yükselişini sürdürüyor. 10 yıldır Rusya, Ukrayna, Hindistan, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarlarında faaliyet gösteren Meridian Group bünyesindeki FLY Mobile, yeni giriş yaptığı Türkiye pazarında hızla beğeni topladığı gibi, pazarın lider mobil iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ile de özel bir cihaz kampanyası gerçekleştirdi. İş ortaklığı kapsamında FLY Mobile’ın bir süre önce satışa sunduğu yeni akıllı cihazı FLY IQ459 Intruder, artık Turkcell müşterilerine özel fiyatlar ve imkanlarla Turkcell satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor.

Turkcell ile İş Ortaklığı Yapan FLY Mobile, Akıllı Telefon Kullanımını Arttıracak
31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyada Turkcell müşterileri, FLY IQ459 Intruder’a aylık 20 TL’den başlayıp 195 TL’ye kadar olan farklı paket opsiyonları ve 12 veya 24 aylık ödeme planlarıyla sahip olabilecekler.

FLY Mobile, Turkcell ile gerçekleştirilen bu özel kampanya sayesinde pazardaki benimseme oranını hızla artırma ve Türkiye’deki akıllı cep telefonu kullanım oranlarını da hızla yukarıya çekme iddiasında!

FLY IQ459 Intruder ile Daha Net Görüntü, Daha Geniş Bellek
Rusya pazarının lider markası olan ve daha önce Evo Chic 1 ve Spark adlı iki modeli ile ülkemizde de büyük beğeni toplayan FLY, en son teknolojiyi uygun fiyatla buluşturmaya ve tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Altın renkli metal çerçevesi ve zarif çizgileriyle çok şık bir tasarıma sahip olan FLY IQ459 Intruder, dört çekirdekli işlemciye, 1.3 GHz hıza ve Android OS 4.2 işletim sistemine (Android 4.4 desteği) sahip. FLY IQ459 Intruder’ın 5 inç HD IPS ekranı video ve oyun keyfini en üst seviyeye taşırken, cihazın 13 MP arka / 5 MP selfie kamerası ve full HD video kayıt özelliği ile hayatınızdaki hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız.

1 GB Ram ve 16 GB ROM hafızası tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan IQ459 Intruder, daha fazlasını isteyenleri de düşünerek 64 GB mSD kart desteği ile fotoğraf, video ve müzik keyfini sınırsız yaşatıyor. FLY IQ459 Intruder, 2.000 mAh'lik pil gücüyle de batarya sorununu çözerek sosyal medyayı aktif olarak kullananların yüzünü güldürüyor.



İlgili etiketler : Fly Iq459 Intruder, Fly Mobile, Turkcell, Turkcell Kampanyaları, Cihaz Kampanyaları, Cep Telefonu,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1666