Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell Faturalı'ya Geçmenin Tam Zamanı!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1465 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,57 puan almıştır.
Turkcell Faturalı'ya gelenlere 4 GB internet, her yöne 500 dakika konuşma ve her yöne 1000 SMS’li İnterneti Bol Paket sadece 49 TL!

4GB internetle artık videolar sizden korksun! Bol bol turbo internetin keyfini çıkartın, yanında da HerYöne 500dk ve 1000SMS inizi unutmayalım. Hepsi hem cazip fiyat ile, hem de Turkcell kalitesiyle! Turkcell'e yeni gelen, hattını taşıyan ya da faturasızdan faturalı dünyaya geçenlere özel 12 ay boyunca sadece 49TL!

Siz de hemen Turkcell Faturalı'ya gelin, Turkcell kalitesiyle bu fiyatı kaçırmayın!

Kampanya Detayı:
  • Kampanyadan, son 90 gün içinde yeni bir bireysel faturalı hat alarak veya numarasını faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak veya Turkcell faturasızdan, faturalı hatta geçiş yaparakTurkcell Faturalı dünyasına katılmış,  12 ay faydalanma taahhüdünde bulunan aboneler, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketten 69TL yerine 49TL'ye faydalanabileceklerdir. Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Kampanyadan 12 ay süresi dolmadan ayrılan abonelerin faturasına faydalandığı fatura dönemi başına KDV,ÖİV dahil 10TL kampanya iptal bedeli yansıtılacaktır. Kampanyada kalan sürede ödenecek bedelin, iptal bedelinden daha düşük olması durumunda, sadece kalan bedel ödenerek paket iptali gerçekleşecektir.
  • Bu kampanyadan, ayrıca, bireysel, faturalı olan ve aşağıdaki kitlelerden birinde yer alan aboneler de yararlanabilecektir.
    -Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını %14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre %34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, sms veya data paketi kullanım oranı %86’dan fazla olan aboneler.
    -Son 6 ayda en az 3 defa bir önceki ay gelen fatura tutarını geçen, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan veya Turkcell'e numarasını 2 defadan fazla taşımış olan ve son ay Turkcell yönüne yapılan çağrı adedinin bütün çağrılara oranı %23 ve altında olan aboneler.
    -Son 3 ayda 3G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımının 2G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımına oranı %50’nin altında olan, son 3 ayda en az 2 defa data paket aşımı gerçekleştirmiş ve diğer operatör yönüne konuşma süresi önceki 3 aya kıyasla en az %9 artmış olan aboneler
    -Rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı %45’in üzerinde olan, son 6 ay fatura itirazı nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan aboneler.
    -Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı %3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı %50’nin üzerinde olan aboneler.
  • HER YÖNE TARİFESİ altındaki Karma 500, Karma 1000, Her Yöne Minik Paket, Her Yöne Ekonomik Paket, Her Yöne Süper Paket, HAYDİ GEL TARİFESİ altındaki Haydi Gel Minik Paket, Haydi Gel Mini Paket, Haydi Gel Küçük Paket, Haydi Gel Büyük Paket, HEPSİ BİR ARADA TARİFESİ altındaki Hepsi Minik paketi, Hepsi 300 Paketi, Hepsi 600 Paketi, İnterneti İçinde 500dk paketi, Hepsi İçinde 500dk paketi, Profesyonel 500, Hepsi500Plus paketi, İnterneti Bol 500dk+1GB paketi, YENİ GENÇ TARİFE altındaki Ben Yaptım 500, Ben Yaptım 700, Faturalı Kaçmaz İkili, Kaçmaz 35, Kaçmaz 25 Paketi, Kaçmaz 39 Paketi, Kaçmaz 45 Paketi ve AşkMeşk Paketi, BİZBİZE KAMU TARİFESİ altındaki Kamu Eko Paket, İnternetli Kamu Eko Paket, ÇİFTÇİ TARİFESİ altındaki Çiftçi Ekonomik Paket, Çiftçi Tarifesi-Heryöne 500Dk Paketi, Çiftçi 500 Paketi, Çiftçi 1000 Paketi, Verimli 500 Paket ve Verimli 1000 Paketi, EMEKLİ TARİFESİ altındaki Emekli Minik Paket, Emekli Paket, Emekli Duran Paket, KONTROL SENDE TARİFESİ altındaki Kontrol Sende 400 Paketi, Yeni Kontrol Sende 400, ALO TARİFESİ altındaki Alo Paket, Alo Avantaj Paketi, Alo Süper Paketlerinden birinde olan bireysel faturalı aboneler.
    -Son 90 gün içinde yeni bir bireysel faturalı hat alarak veya numarasını faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak veya faturasız hattan, faturalı hatta geçerek Turkcell Faturalı dünyasına katılmış aboneler
    -Bu kriterleri sağlayan ilgili liste aylık olarak yenilenecektir.
  • Ücretlendirme periyodu, konuşma için 6 sn, internet için 1kb, SMS için 1SMS şeklinde gerçekleşcektir. Paket aşım ücretleri dakika için, 0,4389TL/dk, SMS için 33,25 kr/adet, internet için 100MB/5TL şeklinde gerçekleşecektir.
  • Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Aynı anda sadece bir kez yararlanılabilir.
  • Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan yurtiçi bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.
  • 12 ayın sonunda, paketiniz otomatik olarak standart tarifesinden devam edecektir.



İlgili etiketler : Turkcell Faturalı,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1465