Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'e Numarasını Taşıyana Haftada 2 Gün Bedava

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3239 defa incelendi
  • Puan : star star star 171 incelemede 3,19 puan almıştır.
Şimdi Turkcell'e geçmenin tam zamanı...

Şimdi hattını Turkcell Faturalıya taşıyanlara YILLIK ABONELİK yaparak, 12 fatura döneminiz boyunca hem paket ücretinizde indirim hem de Haftada 2 Gün Bedava konuşma kazanabilirsiniz!​​​

​​İster yeni bir bireysel faturalı hat alarak, ister numaranızı faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak, isterseniz Hazır Kart’tan faturalı hatta geçerek Minik Paket Yıllık Avantaj Kampanyasına katılın; Minik Paket’te 12 fatura dönemi boyunca 20 TL sabit fiyat garantisi ile yurt içinde indirimli konuşup, paket dakikalarınıza ilave her yöne ek 50 dk. ve Haftada 2  Gün Turkcell’lilerle Bedava Konuşma veya Karma 500 Paket’te 12 fatura dönemi boyunca  KDV ve ÖİV dahil  25 TL sabit fiyat garantisi; Karma 1000 Paket’te 12 fatura dönemi KDV ve ÖİV dahil 35 TL sabit fiyat garantisi ve Haftada 2  Gün Turkcell’lilerle Bedava Konuşma kazanın.

Yıllık Abonelik Kampanyası'na katılım ve katılım için gönderilen SMS ücretsizdir. Paket ücretlerine yeni tesis özel iletişim vergisi ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.

Kampanya Detayı:
  • ​ ​Yıllık abonelik yapan müşterilerimiz, yıllık abonelik süresi boyunca paket ücretinde gerçekleşecek değişikliklerden etkilenmeyecektir.
  • Haftada 2  Gün Turkcell’lilerle Bedava Konuşma hediyesi kapsamındaki günler rastlantısal olarak bir hafta içi bir hafta sonu olacak şekilde her hafta 2 gün olarak belirlenir ve yurt içi Turkcell’lilerle sabah 06:00  –  akşam 18:00 saatleri arasında geçerlidir.
  • Minik Paket Yıllık Avantaj Kampanyası'ndan faydalanmak isteyen abonelerimizi,n son 90 gün içinde yeni bir bireysel faturalı hat alarak, numarasını faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak veya Hazır Kart’tan faturalı hatta geçerek Turkcell Faturalı dünyasına katılmış olması gerekmektedir.
  • Yıllık Abonelik kapsamında, 12 ay boyunca Minik Paket yıllık abonelik teklifinde kalma sözü vermeniz gerekmektedir. Eğer 12 ay dolmadan yıllık aboneliğinizi iptal etmek isterseniz, faydalandığınız her fatura dönemi için KDV ve ÖİV dahil 9 TL erken iptal ücreti olarak faturanıza yansıtılır.
  • Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır. Bu durum sabit fiyat garantisi kapsamı dışındadır.
  • 1 Ocak 2013 tarihi itibari ile bu kampanyaya katılan müşterilerimiz, abonelikleri süresince bilgilerinin işlenmesine izin vermiş sayılacaklardır. 3 Ocak 2013 tarihinden itibaren kampanyaya katılan hatların, bağlı oldukları TCKN altındaki tüm hatlar için veri izni alınmış sayılır. Bu izin ile birlikte bilgileriniz kesinlikle diğer firmalar ile paylaşılmayacaktır. 'Veri İşleme İzni'ni iptal etmek isteyen aboneler Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya IPTAL KABUL yazarak 2222’ye gönderebilirler. Veri İşleme İzni iptaliniz, iptal SMS’ini attığınız hattınız için geçerli olacaktır. Diğer hatlarınız için o hatlarınızdan ayrıca iptal SMS’i gönderebilirsiniz; ancak Veri İşleme İzni'ni iptal eden müşterilerimiz, kendilerine özel avantajlı hizmet ve tekliflerin sunulabilmesi fırsatını kaybetmiş olacaklardır.




İlgili etiketler : Turkcell, Numara Taşıma, Kampanya, Ücretsiz Görüşme, Tarife,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 3239