Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Ödediğinizi Geri Veren Kampanya

  • 4 yıl önce eklendi
  • 540 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 2,83 puan almıştır.
Ödediğinizi Geri Veren Hatlar Turkcell’de!

31 Aralık 2019 tarihine kadar Turkcell'den Faturasız yeni hat alanlara çok özel avantajlarla sunuluyor. Turkcell'den yeni hat alan müşteriler Hem hattının açılışında bol internetli açılış hediyeleri, hem de 3 ay boyunca hattına yüklediği TL ve paketlere ek toplam 15 GB hediye kazanacak.

TL Hediyeli TanışmaKampanyası
TL Hediyeli Tanışma Seti kampanyasından yararlanan müşterilerimizin hatları, içinde 35TL + 6GB* hediyesi ile açılacak. Hediye 35 TL; konuşma, SMS, internet ve katma değerli mobil servis kullanımlarında geçerlidir. 6GB internet hediyesi, 1 ay boyunca yurt içindeki kullanımlarda geçerlidir.

Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 30 gün içinde HAT HEDIYESI 5 GB yazıp 2200'a gönderdikleri takdirde, sms gönderimini takip eden 90 gün içinde, aylık tek seferde 25 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya Bayi POS kanalından 25 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına ilgili işlem için 5 GB daha hediye edilecek. Askercell servisi abonelerine 5GB yerine yurt içinde her yöne 30 gün boyunca geçerli 100 Dk hediye edilecek.

Süper Hazır Kart Tanışma Kampanyası
Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası’ndan yararlanan müşterilerimizin hatları, yurt içinde her yöne kullanabilecekleri 1000 dakika, 250 SMS, 9 GB hediyesi ile açılacak. Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 30 gün içinde HAT HEDIYESI 5 GB yazıp 2200'a göndererek, yükleme faydasından yararlanama avantajı kazanabileceklerdir. SMS ile başvurunun ardından 90 gün boyunca, aylık tek seferde 25 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya POS kanalından 25 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına o ay için 30 gün boyunca kullanabilecekleri 5GB daha yüklenecek! 5GB hediye faydasından SMS ile başvuruyu takiben, her 30 günde bir kere olmak üzere 3 ay boyunca maksimum 3 kez faydalanılabilir.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Kampanyaları, Cep Telefonu, Tarife,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Kasım 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Kasım 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 540