Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1080 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,86 puan almıştır.
Işık hızında Turcell Fiber İnternet Şimdi İlk 3 Ay Bedava...

Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası'ndan yararlanın, ev internetinizi ışık hızına çıkarın.

Turkcell Superonline, ışık hızında fiber internete terfi etmek isteyen yeni müşterileri için “İlk 3 Ay Bedava” kampanyası başlattı. 24 Ay taahütle Işık hızında Fiber İnternet 69 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlardan yararlanan müşteriler, kurulum, aktivasyon ve modem için de herhangi bir ücret ödemiyor.

Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber Paketler  (27 ay Taahhütlü)

Hız

Kota

AKK* İndirme (Download)

AKK* Yükleme (Upload)

Tarife Fiyatı

Kampanya Fiyatı

24 Mbps

Limitsiz

100 GB

50 GB

104 TL

İlk 3 ay ücretsiz,
24 ay 69,90 TL

24 Mbps

Limitsiz

150 GB

50 GB

114 TL

İlk 3 ay ücretsiz,
24 ay 79,90 TL

24 Mbps

Limitsiz

200 GB

50 GB

124 TL

İlk 3 ay ücretsiz,
24 ay 89,90 TL


Kampanya Detayı:
  • Kampanya 01 Ağustos 2017 - 01 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.
  • Kampanyadan yeni veya mevcut Turkcell Superonline fiber internet aboneleri yararlanabilir. Fiber internet hizmeti Turkcell Superonline altyapısının bulunduğu illerde sunulabilmektedir.
    Kampanya kapsamında yararlanılan ses hizmeti ile 27 aylık taahhüt süresi bittikten sonra uygulanacak ücretler www.superonline.net adresinde yayınlanan mevcut tarifeler üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Kampanya kapsamında, bir defaya mahsus olmak üzere kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan tutarın binde 9,48’i oranında damga vergisi faturalandırılacaktır.
  • Turkcell Superonline'a yeni fiber müşterisi olmanız halinde kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dâhil 240 TL, aktivasyon bedeli olan tüm vergiler dâhil 96 TL taahhüt kapsamında alınmayacaktır.
  • Kampanya kapsamında mevcut internet hizmetinize ait kampanya iptal bedelinizi karşılıyoruz. Mevcut internetinizin Turkcell Superonline’a taşınmasını takiben en geç 90 (doksan) gün içerisinde önceki internet servis sağlayıcınız tarafından yansıtılan kampanya iptal bedelinin tüm vergiler dâhil 500 TL'ye kadar olan kısmını, iptal bedeline ilişkin faturanın Turkcell Superonline iletilmesini takip eden ay çıkacak ilk fatura veya ilk fatura tutarının iptal bedelini karşılamaması durumunda takip eden aylara ilişkin faturalar üzerinden tarafınıza “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında toplam miktar üzerinden indirim şeklinde yansıtılacaktır.
  • Aboneliğin 27 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam bedeli ( (varsa) tüm vergiler dâhil 240 TL fiber kurulum ücreti, kampanya kapsamında seçilen hız paketine istinaden alınan indirim miktarının yararlanılan ay sayısı kadar bedeli, (varsa) tüm vergiler dahil 96 TL fiber aktivasyon ücreti, (varsa) “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafınıza yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı, (varsa) numara taşıma kapsamında 27 ay boyunca yararlanılan ücretsiz 100 dakika paketinin aylık tüm vergiler dahil 6,99 TL tutarının yararlandığım ay kadar bedeli ) ile kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.
  • Kampanya kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Hizmetin sonlandırılması halinde modem Turkcell Superonline Abone Merkez’lerine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline tüm vergiler dâhil 250 TL modem ücretini kullanıcıya fatura eder. Ayrıca kampanya fiyatına dâhil olarak abonelere abonelik süresince 7 TL modem kullanım ücreti de yansıtılacaktır.
  • İnternet hızı (download ve upload) sonuçları bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
  • Bu faktörler, sunucunun, ev/işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların (yönlendiricilerin) performansı ve sayısı; ev/işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan sunucuların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir. Tam performans almak için kablolu bağlantı tavsiye edilmektedir.
  • Turkcell Superonline’dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde, aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça tüm vergiler dahil 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır. Kampanya kapsamında sunulan Limitsiz Paketler Adil Kullanım Koşulları'na (AKK) tabidir.
  • Fiyatlar bölümünde ve taahhütnamede belirtilen tablodaki 24 Mbps Limitsiz AKK'lı paketler için ay içerisinde veri indirme (download) AKK değeri veya veri yükleme (upload) AKK değeri aşılırsa ay sonuna kadar veri indirme (download) hızı 8 Mbps'ye, veri yükleme (upload) hızı 1 Mbps'ye düşecektir. 02:00 - 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımlarınız AKK’ya dâhil edilmeyecek ve bu zaman dilimlerinde AKK sonrası hız kısıtları uygulanmayacaktır. Katma değerli servisler ve Turkcell Superonline telefon hizmetine ilişkin görüşme bedelleri www.superonline.net’te yer alan tarifeler üzerinden ayrıca faturalandırılacaktır.
    Turkcell Superonline yasal sitelerden içerik indirmeyi destekler.
  • Fiber İnternet Hizmetini nakil ettirmeniz durumunda tüm vergiler dâhil 120 TL nakil ücreti yansıtılır.
  • Kampanya süresi boyunca sadece üst paketlere geçiş yapılabilmektedir. Alt paketlere geçiş yapılamaz; alt paketlere geçiş talep edilirse taahhütnameye uygun cayma bedeli yansıtılır.
  • Taahhüt sürenizce ilk seçtiğiniz internet paketinizin dışında kampanya içindeki diğer paketlere geçilmesi durumunda geçiş yapılan paketin yürürlükteki superonline.net ve turkcell.com.tr’de yayınlanan güncel ücretleri geçerli olacaktır.
  • Kampanya kampanyasına gelen yeni müşteriler için faturalar yalnızca SMS yoluyla iletilecek, ayrıca posta ile iletilmeyecektir. Dileyen aboneler kampanya aktiflendikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak veya Turkcell Superonline Abone Merkezleri üzerinden posta yolu ile fatura alma tercihini seçebilirler.
  • Sabit telefon numarasını Turkcell Superonline’a taşımak suretiyle ALO (sabit telefon) hizmeti aldığınız durumda 27 ay boyunca ücretsiz olarak aylık 100 dakika konuşma paketinden de yararlanılacaktır. 27 ay içinde sabit telefon numara başka bir operatöre tekrar taşındığı ya da numara taşıma hizmeti iptal edildiği durumda ücretsiz olarak sunulan aylık 100 dakika konuşma paketi de sonlanacaktır. 100 dakika konuşma paketinin şehir içi, şehirlerarası, yurt içi GSM, uluslararası 1. kademe PSTN, 444, üç haneli (1XY) ücretli özel servis numaraları ve diğer alternatif telekom operatörlerine yapılan aramalar için geçerlidir. Diğer yönlere yapılan aramalar ve dakika paketi aşımları yeni ALO hizmeti alan müşteriler için “Konuştukça Öde” tarifesinden, mevcut ALO hizmetini taşıyarak bu kampanyaya geçiş yapan müşterilerde ise kullanmakta oldukları mevcut ALO tarifelerinden ücretlendirilecektir. Tüm ALO tarife detaylarına www.superonline.net adresinden ulaşılabilir. Dakika paketleri için ücretlendirme periyodu yurt içi GSM için 30 saniye, diğer yönler yapılan aramalar için 60 saniye olacaktır.
  • Turkcell Superonline bireysel taahhütlü internet kampanyalarında sunulan ücretsiz konuşma paketi arama yönü içeriğine ayrıca Turkcell Superonline (Onnet) yönü de dahildir.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Superonline, Fiber İnternet, Adsl, İnternet Paketleri, İnternet Kampyası,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Eylül 2018
  • Trafik

    : 1080