Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den iPhone 7 Hediyeli Babalar Günü Yarışması

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1162 defa incelendi
  • Puan : star star star 87 incelemede 3,32 puan almıştır.
Babanızla fotoğrafınızı #EnBabaKapsama etiketi ile paylaşın, kendiniz ve onun için iPhone 7 kazanma şansı yakalayın!

Siz de babanızla fotoğrafınızı, #EnBabaKapsama etiketi ile şehrinizi ekleyerek paylaşın. Jürinin seçeceği, babaların kapsama gücünü en iyi anlatan kare 2 adet iPhone 7 kazanıyor!

Paylaşımlar arasından seçilen babalar ilanlara taşınıyor!
Babalar Günü’nde en büyük sürprizi kendi ilanını görerek yaşayan babalar, kapsama alanı ile şehirleri sarıyor.

Yarışma Detayı:
- Kampanya boyunca kullanıcıların #EnBabaKapsama etiketi ile sosyal medyada paylaşılan ve BiP En Baba Kapsama kanalından “En Baba Kapsama” fotoğrafları arasından jüri kararı ile seçilecek bir kişi ödüllendirilecektir.
- Seçilen katılımcı babası ile birlikte bir adet iPhone 7 32GB ve bir adet iPhone 7 plus 32GB kazanma şansı yakalayacaktır.
- Kişinin yarışmaya katılabilmesi için, profilinin açık, #EnBabaKapsama etiketiyle paylaştığı fotoğrafının görülebilir olması gerekmektedir.
- Fotoğraflar, #EnBabaKapsama etiketi ile Facebook, Instagram, Twitter, BiP kanallarından en az birinde tüm kullanıcılara açık şekilde paylaşılmalıdır.
- Fotoğraflar, 15 Haziran – 18 Haziran tarihleri arasında paylaşılmış olmalıdır.
- Yarışmanın kazananı 21 Haziran 2017 tarihinde www.turkcell.com.tr/enbabakapsama adresinden duyurulacaktır. Turkcell ve Turkcell Grup Çalışanları yarışmaya katılsalar bile, büyük ödülü kazanamazlar.
- Yarışmanın kazananları Turkcell sosyal medya hesaplarından duyurulur ve 24 saat içinde kendileriyle iletişime geçilir. 24 saat içinde ulaşılamayan kullanıcılar haklarını kaybederler ve yedek kazananlarla iletişime geçilir.
- Katılımcılar, paylaşılan fotoğrafın ilgili şahsın kendisine ait olduğunu, 3. şahıslardan bu hususla ilgili gelebilecek tüm şikayetlerin tek muhatabının kendisinin olduğunu, bu kapsamda Turkcell’in kendisine rücu hakkı olduğunu, fotoğraf içeriğinin Turkcell ve diğer grup şirketleri tarafından sosyal medya hesaplarında, dijital banner kullanımlarında, web sitesinde ve outdoor raketlerde vb. mecralarda yayınlanmasına ve materyallerde kullanılmasına ve yayımına peşinen muvafakat ettiğini ve her ne nam altında olursa olsun ne şimdi ne de sonra bu kullanım sebebiyle herhangi bir talepte bulunmayacağına ve kişisel veri niteliğindeki fotoğrafın Turkcell ve diğer grup şirketleri tarafından işlenmesine peşinen muvafaka eder.
- Bu kampanya 15.06.2017 SAAT: 18:00 – 18.06.2017 SAAT: 23:59 tarihleri arasında Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından MPİ’nin 12.06.2017 tarih ve 24951361-255.05.02/1533-3524 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından kapsam dışı bırakılmıştır.
- 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. 18 yaşından küçük olanlar yarışmaya ebeveyni üzerinden katılabilirler. Babanın/annenin sosyal medya vb. hesapları ile GSM hattı üzerinden katıldıkları fotoğraflarla yarışmaya katılanlar, ödül kazanma şansı elde edebilir.
- İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan vergiler dışındaki vergi ve diğer kanuni yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.



İlgili etiketler : Turkcell, Babalar Günü, Babalar Günü Yarışması, Babalar Günü 2017, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Haziran 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Haziran 2017
  • Trafik

    : 1162

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024705 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024699 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024208 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024444 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024177 defa incelendi