Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Herkesi Tablet Sahibi Yapacak Kampanya!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1283 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3 puan almıştır.
Turkcell, tablet sahibi olmak isteyen hem kurumsal hem de bireysel müşterileri için yıl sonuna kadar sürecek benzersiz bir fırsat sunuyor.

Bireysel müşterilere 429 TL değerinde eğlence paketi dahil tabletler
Turkcell, yoğun talep gören akıllı telefon kampanyasından sonra şimdi de tablet sahibi olmak isteyen bireysel ve kurumsal müşterileri için benzersiz bir fırsat sunuyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Turkcell’in bireysel hat sahibi müşterileri ayda sadece 10 TL’den başlayan ek ödemelerle güvenilir markaların 4 farklı tablet modelinden birisine sahip olabiliyor. Turkcell’in tablet kampanyasında sunduğu 7 inç ve 10 inç ekran büyüklüğüne sahip Asus Memopad FE7010CG, Samsung Galaxy Tab 4 7, Lenovo A10-70 ve Samsung Galaxy Tab 4 10.1 model tabletler, 24 ay kontratlı internet paketleri ile satın alınabiliyor. Kampanya kapsamında 24 ay kontratla tablet alanlar, 70’ten fazla TV kanalına sahip Turkcell TV, sınırsız dergi indirme özelliğiyle Turkcell Dergilik ve 50 TL’lik Turkcell AppMarket kuponunun yer aldığı 429 TL değerindeki eğlence paketinin de sahibi oluyor. Üstelik kampanyadan tablet alanların Turkcell TV uygulaması üzerinden kullandıkları mobil internet datası da kullanıcı kotasından düşmüyor. Kampanyadan faydalanan Gnctrkcll’ler ise 3 ay boyunca ayda ek 1 GB internet paketini hediye olarak kazanıyor.

Kurumsal müşteriler ek ücret ödemeden tablet sahibi oluyor
Turkcell kurumsal müşterilerini de unutmadı. İşini her yerden her an ‘kesintisiz’ takip etmek ve işinde mobil internetle kazanmak isteyen Turkcell’li şirketler, yeni kurumsal internet hattı alarak Turkcell’in 5 GB, 15 GB ya da 25 GB Turbo paketlerinden birini 24 ay taksitle Asus marka 3G’li tabletleri ek ücret ödemeden edinebiliyor. Turkcell’in tabletlerde kullanılabilen 5 GB’lik Turbo paketi, 24 ay taksitle 35 TL’ye ek bedelsiz ASUS tablet fırsatıyla sunuluyor. Böylelikle Turkcell’den yeni kurumsal internet hattı alanlar hem Turkcell Turbo hızında mobil interneti avantajlı fiyatlarla kullanabiliyor hem de ek bir bedel ödemeden 3G’li Asus tablet alabiliyorlar. Turkcell kurumsal müşterileri, bu benzersiz tablet kampanyasından 24 ay taksitle yıl sonuna kadar faydalanabilecek. 500 MB ve 2 GB Turbo internet paketlerini tercih edenler ise ayda 2 TL’den başlayan ek ödemelerle Asus ve Samsung marka tabletlere sahip olabilecek. Kampanyaya katılmak isteyen şirketler, Turkcell Kurumsal hatlarından TABLETİM yazıp 2222’ye yolladıklarında kurumsal müşteri temsilcileri kendilerini arayarak kampanya işlemini başlatabilecek.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Kampanyaları, Turkcell Tablet Kampanyası, Asus, Samsung, Lenovo, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ekim 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1283