Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Avantajlı Yurt Dışı Paketleri!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1670 defa incelendi
  • Puan : star star star star 10 incelemede 3,8 puan almıştır.
Turkcell, Kurban Bayramı’nı da kapsayan Ekim ayında yurtdışında kesintisiz iletişim için müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Hem faturalı hem de Hazır Kartlı Turkcell müşterileri, 1 ay boyunca Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD, Çin, Suudi Arabistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de bulunduğu toplam 50 ülkede günlük 9,90 TL’den konuşma, internet ve SMS kullanabilecek. Kampanyanın avantajlı fiyatı dışında öne çıkan özelliği, tüm bireysel Turkcell tarifelerinde geçerli olması. Turkcell kurumsal müşterileri için de bayrama özel bir kampanya hazırladı. Kampanyayla şirket çalışanları yurtdışında facebook ve twitter’ı ücretsiz kullanabilecek. Kurumsal hat kullanıcıları Avrupa’nın tamamında ve Amerika, Rusya, Çin, Kıbrıs’la Suudi Arabistan’da geçerli olan ve 25 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan konuşma, mesajlaşma ve internet paketi alabiliyor. 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yurtdışında avantajlı iletişim imkanı sunan yeni Avantajlı Yurtdışı tekliflerini müşterileriyle buluşturuyor.

Hazır Kartlıların da yurtdışında kafası rahat
Turkcell’in Akıllı Yurtdışı dünyasında Kurban Bayramı’nı da kapsayan Ekim ayı boyunca yurtdışına iş ya da gezi amaçlı seyahat eden tüm faturalı ve Hazır Kartlı müşteriler ABD, Çin, Suudi Arabistan, Almanya, İngiltere, Rusya’nın da aralarında bulunduğu 50 ülkede rahatlıkla konuşma, mesajlaşma ve internete girme fırsatı yakalıyor.

9,90 TL’ye hem konuşma hem mesajlaşma hem internet
Kampanyada yurtiçi tarifesi ne olursa olsun tüm Turkcell’liler yurtdışına çıktıklarında günde 9,90 liraya 30 dakika konuşma, 30 SMS ve 30 MB internet kullanabiliyor; kullanım yapmadıkları günlerde ise herhangi bir ücret ödemiyor. Paketin gün içinde bitmesi durumunda dakika,  SMS ve KB başına 44 kuruşa; kullanıma devam edebiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin yurtdışına çıktıkları zaman, YURTDISINDAYIM yazıp 2222’ye ücretsiz mesaj göndermesi yeterli oluyor.

Şirketler yurtdışında da bayram yapacak
Turkcell, kurumsal hat kullanıcıları için de bayrama özel bir sürpriz hazırladı. Turkcell’li şirket çalışanları sevdiklerinin bayramını yurtdışındayken de facebook ve twitter üzerinden hiçbir ücret ödemeden kutlayabilecek ve sosyal medyayı ücretsiz olarak kullanabilecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kurumsal hat kullanıcıları, 2-12 Ekim tarihleri arasında “YURTDISI SOSYAL” yazıp 2222’ye göndererek Facebook ve Twitter’dan 1 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Aynı zamanda Turkcell’li şirketler yurtdışında Akıllı Yurtdışı Dünyası’nın avantajlarından da faydalanarak çok uygun fiyatlarla konuşma, mesajlaşma ve internet fırsatına sahip oluyor. Kurumsal firma çalışanlarının sıkça seyahat ettiği Avrupa ülkelerinin sadece bir kısmında değil tamamında ve Amerika, Çin, Kıbrıs’la Suudi Arabistan’da geçerli olan avantaj teklifleriyle uygun fiyatlarla iletişim kurabiliyorlar. Yurtdışındaki tüm kullanımlarında en uygun paketten ücretlendirilen kurumsal Turkcell’liler, paketleri bittiğinde bir üst pakete otomatik geçiş yaptıkları için paket aşımı riski de taşımıyor. Bulunduğu ülkelerde en çeşitli operatör desteğine sahip bulunan Akıllı Yurtdışı paketleri 25 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor.




İlgili etiketler : Turkcell, Yurt Dışı, Cep Telefonu, Tarife, Paket, Konuşma,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1670