Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell, Casper ve Toshiba Bilgisayar Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2688 defa incelendi
  • Puan : star star star 66 incelemede 3,17 puan almıştır.
Turkcell'den bir ilk! Turkcell'de Yılın İnanılmaz İkisi Bir Arada Kampanyası Başlıyor

Hem tablet hem bilgisayar ihtiyacınızı karşılayabilecek ürünler şimdi yepyeni fırsatlarla sizleri bekliyor. Dönünce tablet olan Toshiba Intel Core i3 işlemcili laptop ve ikiye ayrılıp tablet olan Casper Intel Atom işlemcili bilgisayar, inanılmaz fiyatları ve 24 ay boyunca ayda 1 GB internet hediyesiyle birlikte sizi Turkcell İletişim Merkezleri’nde bekliyor.  Aylık 49 TL'den başlayan fiyatlarla, interneti içinde Vınn WiFi ile İkisi bir arada modellerinden birine sahip olabilirsiniz.

Üstelik 12 ay Turkcell TV+ ve 3 aylık hediye limitsiz dijital eğitim kartı da dahil! Ayda ek 6,5 TL den başlayan fiyatları Samsonite çantanızı almayı unutmayın.

Kampanya 1 Nisan 2016 tarihine kadar hattunda cihaz tanımlı olamayan bireysel aboneler için geçerlidir.


Paket SeçenekleriAYLIK TOPLAM BEDEL
(24 Ay Kontratlı)
AYLIK TOPLAM BEDEL
(36 Ay Kontratlı)
Casper Nirvana N240 VINN 1 GB49 TL38 TL
4 GB65 TL54 TL
6 GB75 TL64 TL
10 GB85 TL74 TL
15 GB99 TL88 TL
VINN WiFi 1 GB49 TL38 TL
4 GB65 TL54 TL
6 GB75 TL64 TL
10 GB85 TL74 TL
15 GB99 TL88 TL
Toshiba Radius 14  VINN 1 GB99 TL73 TL
4 GB115 TL89 TL
6 GB125 TL99 TL
10 GB135 TL109 TL
15 GB149 TL123 TL
VINN WiFi 1 GB99 TL73 TL
4 GB115 TL89 TL
6 GB125 TL99 TL
10 GB135 TL109 TL
15 GB149 TL123 TL

Kampanya Detayı:
  •  Kampanya 21 Ekim 2015 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
    Kampanya kapsamında Casper Nirvana N240 ya da Toshiba Radius 14 cihazlarından biri tercih edilebilecektir.
  • Kampanyaya 24 ay veya 36 ay taahhüt sözü ile katılım sağlanır.
  • Kampanya kapsamında seçilen mobil internet paketi 24 ay veya 36 ay boyunca her ay yenilecek ve 24 veya 36 aylık kontrat süresi sonunda otomatik olarak iptal edilecektir.
  • Tarife ve paketteki kullanılmayan dakika, SMS ve internet bir sonraki aya devretmez.
  • Tüm paketler yurt içinde geçerlidir. Yurt dışı kullanımlar ayrıca ücretlendirilir.
  • Kontrat süresince toplam paket fiyatı sabit kalacaktır.
  • Kampanya ücretlerine ek olarak, ilk ay sözleşmeden doğan damga vergisi faturaya ayrıca yansıtılacaktır.
  • Paket fiyatlarına %18 KDV, ses ve SMS için %25 ve internet için %5 ÖİV dâhildir.
  • Kampanya kapsamında sunulan cihazlar için “Limit Puan Uygulaması” bulunmaktadır. Limit Puan Uygulaması kapsamında TCKN ile adınıza kayıtlı tüm hatlardaki kullanım ve ödeme alışkanlıklarınız değerlendirilerek adınıza bir limit puan belirlenir.
  • Cihaz teklifine sahip olmak için limit puanınızın, en az kampanya kapsamında sunulan cihaz için belirlenmiş limit puan kadar olması gereklidir. Limit puan uygulaması ile ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetlerinden ya da Turkcell İletişim merkezlerinden edinebilirsiniz.
  • 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Cihazın ön ödeme opsiyonlu alınması halinde Ön Ödeme tutarı toplam Cihaz bedelinden düşülecektir.
  • Ön ödeme toplam cihaz bedelinin max %50 si tutarında yapılabilir.
  • KDV dahil toplam Cihaz bedelinden, Ön Ödeme tutarının çıkarılmasıyla bulunan tutara faiz indirimi uygulandıktan sonra ortaya çıkacak olan toplam Cihaz bedeli Taahhüt Süresine bölünecektir. 
  • Cihaz bedeli üzerinden en fazla yapılabilecek ön ödeme tutarı, seçilen cihaz için Turkcell tarafından belirlenen limit puanının yarısına denk düşen TL bedeli kadardır
  • 13.12.2015 tarihi itibarıyla kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Turkcell tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. İptali için IPTAL 4.5G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.
  • Müşteri, Taahhüt Süresi sona ermeden Kampanya’dan ayrılmak ister ve/veya Hattını başka bir Operatöre taşıma/devretme ve/veya Hattı Kampanya kapsamında tanımlanan Mobil İnternet Paketini Taahhüt Süresi içerisinde değiştirme/iptal etme ve/veya Tablet bedelinin yansıtıldığı Mobil İletişim Hizmet Faturasını son ödeme tarihinde ödememe ve/veya Kampanya katılımı için verdiği bilgi ve belgelerin eksik/sahte olduğunun, Kampanyanın ticari amaç için kullanıldığının tespiti ve/veya Kampanyanın suistimal edilmesi durumunda; cayma bedeli yansıyacaktır. İlgili Paketin Hattıma tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar olan süre ile (ay bazında), Kampanya kapsamında Turkcell tarafından sağlanan ve seçilen Mobil İnternet Paketinin KDV, ÖİV dahil aylık indirim bedelinin çarpılmasıyla bulunacak toplam tutarın veya eğer bu tutara göre daha müşteri lehine olacaksa söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihten Taahhüt süresi bitimine kadar Turkcell’e ödenmesi gereken seçilen Mobil İnternet Paketinin aylık indirimli bedelleri toplamının, ilgili Hattın Kampanyanın iptalinden sonraki ilk Mobil İletişim Hizmet Faturasına tek seferde yansıtılacaktır. Taahhüt Süresi bitimine kadar taahhütname kapsamında ödenmesi gereken vergiler dâhil kalan tablet taksit tutarları toplamının hattın kampanya iptalinden sonraki ilk Mobil İletişim Hizmet Faturasına tek seferde yansıtılacaktır.



İlgili etiketler : Turkcell, Casper, Toshiba, Bilgisayar, Kampanya, Bilgisayar Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2016
  • Trafik

    : 2688