Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Yazlık İnternet Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1477 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 3,45 puan almıştır.
 Yaz boyunca hızlı ve bol bol GB’lı tekliflerle internet sahibi olun. Çok avantajlı fiyatlarla yaz tatilinin tadını doyasıya çıkarın.

​Türk Telekom Evde İnternet’in size özel internet paketleri ile sınırsız, fiber hızlı internet keyfini yaz tatilinde de yaşayabilirsiniz. Yazlık İnternet Kampanyası’nın sunduğu limitsiz internet paketlerinden birini seçin uygun fiyat, hızlı internet gibi daha birçok fırsat ve avantajlardan siz de faydalanın!

Üstelik internet kampanyası kapsamında yeni nesil modem modelleri arasında bulunan VDSL modeme taksit seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Paketler;
2 Ay NetLimitsiz  106,90 TL
8 Mbps 50 GB

3 Ay NetLimitsiz  156,90 TL
8 Mbps 50 GB

2 Ay Fibernet Limitsiz  162,90 TL
24 Mbps 35 GB

3 Ay Fibernet Limitsiz  217,90 TL
24 Mbps 35 GB

Kampanya Detayı:
  •  Yazlık İnternet hizmetin​den yeni abone olacak tüm bireysel yeni müşteriler, mevcut taahhütsüz ve hazırnet paketindeki müşteriler, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yararlanabilir.
  •  İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  •  Paketler için paket GB* uygulaması bulunmaktadır. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) paket GB'ını* aştığında internet kullanım (download) hızı düşürülecektir. Düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar ararlanabilecektir.
  •  Yalın İnternet paketlerine yalın internet aylık erişim ücreti (vergiler dahil 15 TL) dahil edilmiştir. Sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 10 TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya ücretlerine dahil edilmiştir.
  •  Abonenin tercih ettiği pakete göre uygulanacak olan ücret, aboneye işbu hizmetin verilmeye başladığı ay sonunda faturasına yansıtılacak olup, söz konusu bedel defaten tahsil edilecek ve seçilen paketin süresi sonunda abonelerin hattı dondurulacak, gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürülükteki ücretten faturalandırılacaktır. Abone, süreli paketin bitiminde dilerse paketini kullanmaya devam etme veya hat dondurma yapılmaması ve internet paketinin iptali için talebini iletebilecektir. Yazlık İnternet Paketleri için paket süresince hat dondurma işlemi yapılamamaktadır.
  •  Abone seçtiği süre boyunca TARİFE/PAKET değişikliği yapamaz. Ancak, almış olduğu Yazlık İnternet Paket'inin kullanımından ve tüm haklarından vazgeçerek Yazlık İnternet Aboneliğini tamamen sona erdirebilir veya istediği yeni bir pakete geçebilir. Her iki durumda da abone herhangi bir bedel iadesi talep edemez.
  • Abonenin, seçmiş olduğu paketinin süresinden önce aboneliğini sona erdirmesi ya da Yazlık İnternet paketi dışındaki diğer internet paketlerine geçiş yapması halinde paket ücreti ile ilgili olarak geri ödeme yapılmayacaktır.
  •  Abonenin Türk Telekomünikasyon A.S.'den ses hizmeti almıyor olaması halinde FIBERNET aboneligini iptal etmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FIBERNET Paket aboneliginin birlikte iptali halinde, FIBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal basvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanagında belirtilen bedeller tahsil edilecektir.
  • Pakete dahil olan internet tarifeleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.İnternet hizmetinin teknik imkansızlıklar nedeniyle Abone'nin hizmetten yararlandığı yerde sürekli olarak verilememesi durumu hariç olmak üzere, Abone'nin herhangi bir sebeple seçtiği süre tamamen dolmadan Yazlık İnternet Aboneliğini sona erdirmesi veya borcunu ödememesi veya haklı gerekçelerle İŞLETMECİ tarafından aboneliğine son verilmesi (sözleşmenin feshi) durumları başta olmak üzere, aboneliğinin herhangi bir nedenle sona ermesi halinde aboneden tahsil edilecek ücretler; varsa modem ücreti, (varsa) ödenmemiş hizmet ücreti, (varsa) kullanım dönemlerine ait ek kota ücretleri, işbu taahhütname kapsamında alınmamış olan bağlantı ücreti,yalın internet erişim ücreti, devre hazırlama ücreti, (varsa) abone olunan katma değerli hizmetlerin ücretleri aboneden defaten tahsil edilir.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom İnternet, Ttnet, Yazlık İnternet, İnternet Paketleri, İnternet Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ağustos 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2018
  • Trafik

    : 1477