Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Şanslı Tarifeler'le Haftada 2 Gün İnternet Hediye!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2956 defa incelendi
  • Puan : star star star star 92 incelemede 3,52 puan almıştır.
"Benim için internet her şey" diyen milyonlardan biriyseniz Türk Telekom Şanslı Tariflerle haftanın iki günü internet hediye!

Türk Telekom'dan Haftada 2 gün hediye interneti ile Şanslı Tarifeler ayda sadece 23 TL'den başlayan fiyatlarla Türk Telekom Mağazalarında!

Kampanyadan hemen faydalanmaya başlamak için 2 GUN yazıp 5555’e gönderebilirsiniz!

Ayda 2 GB ile sınırlıdır. Ücretsiz internetin kullanılabileceği 2 gün İşletmeci tarafından belirlenecektir.​​

Türk Telekom Şanslı Tarifeler;

Tarife Adı

Tarife İçeriği

Kampanya İçeriği

Tarife Ücreti

Şanslı 2GB

Her Yöne
1000 DK ve 1000 SMS
e-dergi
2GB

Haftada 2 Gün Hediye İnternet

23 TL

Şanslı 4GB

Her Yöne
1000 DK ve 1000 SMS
e-dergi
4GB

Haftada 2 Gün Hediye İnternet

28 TL

Şanslı 6GB

Her Yöne
1000 DK ve 1000 SMS
e-dergi
6GB

Haftada 2 Gün Hediye İnternet

33 TL

Prime Eksper 10GB

Her Yöne
1000 DK ve 1000 SMS
e-dergi
10GB

Haftada 2 Gün Hediye İnternet

45 TL

Kampanya Detayı:
  • Şanslı 2 Gün İnternet kampanyasından 05.03.2018 tarihi itibariyle numara taşıma, yeni hat tesisi, Şirketimizce sunulmakta olan ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile Şanslı 2GB, Şanslı 4GB, Şanslı 6GB, Prime Eksper 10GB Tarifesleri’ne gelen müşteriler faydalanabilecektir.
  • Belirtilen koşulları sağlayan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi haftada 2 gün olmak üzere yurt içi 2 GB ücretsiz ek internet hakkı sunulacaktır.
  • Bahsedilen data faydası 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi otomatik tanımlanacak olup, 12. fatura dönemi sonunda sona erecektir
  • Müşteriler SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir. Kampanyaya kayıt için “2 GUN” yazıp 5555’e SMS atılması gerekmektedir.
  • Kampanya kaydının başarılı şekilde tamamlanmasının akabinde ilgili hatta ilgili hatta SMS gönderilerek bilgilendirme yapılacak olup, abonenin kampanya kapsamında data kullanımı yapabileceği 2 gün bahsedilen bilgilendirme mesajında iletecektir. Kampanya kapsamında sunulan faydalarının geçerli olduğu günler paket iptal edilmediği sürece değiştirilmeyecektir.   Abone bahsedilen bilgilendirme mesajın ardından belirtilen günlerde paket kapsamında sunulan data hakkından faydalanabilecektir.  Paket kapsamında sunulan faydaların geçerli olduğu günler müşteri bazlı değişiklik gösterebilir.   Müşteriler SMS göndermek suretiyle ilgili paketi iptal edebilecektir. Kampanya kaydının başarısız olması durumunda da SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.  
  • Kampanya kapsamında sunulan data hakkının geçerlilik süresi bir fatura dönemi olup, bu süre içerisinde kullanılmayan faydalar geçerlilik süresi sonunda silinecektir.
  • Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde faturalı hattın iptal olması, hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi, diğer operatörlere numara taşınması, abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması veya yukarıda belirtilen tarifeler haricinde Şirketimizce sunulmakta faturalı tarifelere geçiş yapılması halinde verilen data hakkı iptal edilecektir.
  • İlgili hatta tanımlı farklı bir data faydası ya da data paketi olması halinde öncelikli olarak Şanslı 2 Gün İnternet Kampanyası kapsamında sunulan ek data hakkı kullanılacaktır. Kampanya kapsamında sunulan faydanın sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka bir data paketi ya da data faydası yoksa abone mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Faydanın geçerlilik süresi dolmadan alınan kampanya kaydının iptal edilmesi halinde kampanya dâhilinde kalan bir fayda bulunuyor ise bu faydalar geçerlilik süresi sonuna dek kullanılmaya devam edilebilecektir.
  • Kampanya kapsamında sunulan fayda başka bir hatta transfer edilemeyecek ve 3. kişilere devredilmeyecektir.
  • Tarife kapsamında sunulan yurt içi veri kullanımı hizmeti sadece Internet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.   Kampanya sadece yurt içinde yapılan internet bağlantılarında geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. AVEA, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin kampanya kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Söz konusu kampanyaya kayıt olan müşteriler, yurtiçi 4.5G servisinin kullanımının açılmasına onay vermiş sayılır. Müşterilerin herhangi bir ek işlem yapmadan yurtiçinde 4.5G servisi kullanıma açılacak, cihaz ve SIM kartı 4.5G’ye uyumlu olduğu sürece 4.5G hizmetini kullanmaya başlayacaktır. Müşteri isterse servisi iptal edebilecektir. Servisten yararlanmaya başlaması ve servisin iptal edilmesi durumunda aboneye ilgili SMS bilgilendirmeleri yapılacaktır. 
  • Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanan mobil telekomünikasyon hizmetleri bundan sonra Türk Telekom markası altında devam edecektir.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Şanslı Tarifeler, Tarife,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mart 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2018
  • Trafik

    : 2956