Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Prime Yaz Ayrıcalıkları Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2497 defa incelendi
  • Puan : star star star 69 incelemede 3,22 puan almıştır.
Hayat kimine sıradan, Türk Telekom Prime’lıya armağan.

Bu yazı benzersiz ayrıcalıklarla yaşamak için ister evde internette, ister cepte Türk Telekom Prime geçin.. Üstelik 59 TL'den başlayan tarifelerle...

Türk Telekom Prime abonelerini bu yaz plajlarda, havuzlarda, Restoranlarda inanılmaz ayrıcalıklar bekliyor.

Çeşme ve Bodrum’un dünyaca ünlü koylarında %50'ye varan giriş indirimleri, Sole Mare, Fly Inn, Kum Beach Alaçatı, X Beach, Kuum Beach ve Moon Beach’te ayrıcalıklar, Galatasaray Adası – Suada Club’ın boğazın en güzel noktasındaki havuzundan %50 indirim, Dalyan Club havuz girişinde ve açık hava sinemasında %50 indirim , Seçkin ortamı ve zengin menüsü ile İstanbul keyfini 360 derece farklı bir tarzda yaşatan Galatasaray Adası – Suada Club Restoranlarında %15 indirim ne Reina Restoranlarında Türk Telekom Prime’lılara özel %15 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor.

Kampanya Detayı;
Plaj İndirimleri

Çeşme ve Bodrum’un dünyaca ünlü koylarında %50'ye varan giriş indirimleri ile yazın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

Türk Telekom Prime Plaj indirimi kampanyamızdan yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerinin PRIME PLAJ, evde internet müşterilerinin PRIMEPLAJ TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Plaj Ayrıcalıkları
Sole Mare, Fly Inn, Kum Beach Alaçatı, X Beach, Kuum Beach ve Moon Beach’te sunulan Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla Türk Telekom Prime müşterilerimiz konforlu tatillerinin tadını çıkartabilecekler.

İndirimden yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerimiz PRIME YAZ, evde internet müşterilerimiz PRIMEYAZ TCKN yazıp göndererek gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Galatasaray Adası – Suada Club Havuz Ayrıcalığı
Galatasaray Adası – Suada Club’ın boğazın en güzel noktasındaki havuzundan %50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabilirsiniz.

Havuz girişi indirim ayrıcalığından yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterileri PRIME SUADA, evde internet müşterileri PRIMESUADA TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Dalyan Club Ayrıcalıkları
Dalyan Club havuz girişinde ve açık hava sinemasında %50 indirim ayrıcalığıyla ile yazın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

Türk Telekom Prime Dalyan Club %50 indirimli havuz girişi kampanyamızdan yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerinin PRIME DALYAN, evde internet müşterilerinin PRIMEDALYAN TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.
Türk Telekom Prime Dalyan Club açık hava sinemasında %50 indirim kampanyamızdan yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerinin PRIME SINEMA, evde internet müşterilerinin PRIMESINEMA TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.
Türk Telekom Prime Dalyan Club’da %10 indirimli özel tenis dersi kampanyamızdan yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerinin PRIME TENIS, evde internet müşterilerinin PRIMETENIS TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Galatasaray Adası - Suada Club Restoranları
Seçkin ortamı ve zengin menüsü ile İstanbul keyfini 360 derece farklı bir tarzda yaşatan Galatasaray Adası – Suada Club Restoranlarında %15 indirim sizi bekliyor.

Restoran indirimlerinden yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterileri PRIME GURME, evde internet müşterileri PRIMEGURME TCKN yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Reina Restoranları
İki kıtayı birbirine bağlayan Boğaz’ın nefes kesen manzarasına sahip benzersiz lezzetleri kendine has farklı yorumlarıyla sunan Reina Restoranlarında Türk Telekom Prime’lılara özel %15 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor.

İndirimden yararlanmak için 444 7 565 'e Türk Telekom Prime mobil müşterilerimiz PRIME GURME, evde internet müşterilerimiz PRIMEGURME TCKN yazıp göndererek gelen şifre ile cep telefonu numarasını ödeme noktasındaki görevliye iletmeleri yeterli olacaktır.

Türk Telekom Prime Tarifeleri;
Mobil;

 

Ultra 8GB

Ultra 10GB

Ultra 12GB

Mini 

Midi

Maksi 

Taahhütlü* 

59

69

79

 69

89

109

Faturasızdan Geçiş Taahhütlü Aylık Ücret**

59

69

79

-

-

-

Taahhütsüz**

 69

 79

 89

 75

95

115

Dakika 

Her Yöne 3000 DK
+ Şebeke içi ve Sabit Hatlarla Sınırsız Konuşma

Her Yöne 3000 DK
+ Şebeke içi ve Sabit Hatlarla Sınırsız Konuşma

Her Yöne 3000 DK
+ Şebeke içi ve Sabit Hatlarla Sınırsız Konuşma

Her Yöne 3000 DK 

Her Yöne 4000 DK

Her Yöne 6000 DK
+ Şebeke içi Sınırsız Konuşma

SMS 

Her Yöne Sınırsız SMS

Her Yöne Sınırsız SMS

Her Yöne Sınırsız SMS

Her Yöne 3000 SMS

Her Yöne 4000 SMS

Her Yöne Sınırsız SMS

Tamamı paylaşılabilir internet

8 GB

10 GB

12 GB

4 GB 

5 GB 

6 GB

İnternetiniz Bittiğinde Aşım Ücretlendirmesi

500 MB / 5 TL

Türk Telekom Prime Özel Yurt dışı Hizmetleri 

Kademeli ses ve internet paketleri
Yurt dışındayken 60 DK aranma hediye

İnternet Paylaşımı 

5 TL / Ay 


Evden İnternet Paketleri;
Paketler Bağlantı Hızı Kampanya Fiyatı
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 100GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi 
35 Mbps'ye kadar  24 Ay x 70,90 TL
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 200GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi
50 Mbps'ye kadar  24 Ay x 88,90 TL
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 200GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi
100 Mbps'ye kadar  24 Ay x 102,90 TL




İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Prime, Havuz, Plaj, İndirim, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Temmuz 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2016
  • Trafik

    : 2497